Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και ομως Γιαννη δεν με καλυψε την χρονια που μας περασε στην ss..και δεν αλλαξα τιποτα στο τροπο που το εστηνα..τωρα να φταιει οτι το δουλευα με το 4* ενω στην franchi με σταθερο 3*;δεν ξερω
επρεπε να το ριξεις στο πινακα η σε χαρτονι ,μπορει να εφταιγε και το τσοκαρισμα.

επρεπε να το ριξεις στο πινακα η σε χαρτονι ,μπορει να εφταιγε και το τσοκαρισμα.
Το εχω ριξει και σε πινακα και δεν παρατηρησα τρελες διαφορες στην διασπορα που κανει και στα 2 οπλα..δεν με προβληματιζει παντως το γιατι παει ή δεν παει ενα φυσιγγι διασπορας το οπλο μου γιατι εχω αλλαξει και εγω λιγο στο με τι φυσιγγι θελω να κυνηγαω μπεκατσα και εχω καταληξει σε κανονικα μαλλινοταπα με τσοκ skeet και διασπορας εχω μονο για 2-3 πολυ σφηχτα μερη

Τελικά, τι πάει μια benelli? .my man.
Αυτή την απορία έχω και εγώ Γιώργο

Eγω με το μπενελάκι moy εχω αναστενάξει το τόπο 15 χρόνια τώρα...απο 28ράκια μέχρι αλευρωμένες 40ρες ρουκέτες των 440 m/s που τρίζανε τα κοκαλά της .pray to God...Οχι δεν είπε πουθενά....yel.

Eγω με το μπενελάκι moy εχω αναστενάξει το τόπο 15 χρόνια τώρα...απο 28ράκια μέχρι αλευρωμένες 40ρες ρουκέτες των 440 m/s που τρίζανε τα κοκαλά της .pray to God...Οχι δεν είπε πουθενά....yel.
tια παντα παει,αρκει να εχης καλο φυσιγγι,και αυτος που ειναι πισω απο το οπλο να ντουφεκαει ισια.
Τα παντα παει οντως..και εγω δεν αναφερθηκα οτι δεν σκοτωνει με το δθασπορας που ειπα..απλα οι απαιτησεις μου που εχω σαν ιδιογομωτης ισως εχουν αλλαξει και θελω μια αλλη Α συμπεριφορα..και δοξα τω Θεω τα σκοτωματα που εχω δει απο την supersport ειναι περα απο τις προσδοκιες μου γι αυτο το οπλο

To διασποράς το θεωρώ αντιαθλητικό φυσίγγι .
Με μια ντουφεκιά πήρα ζευγαράκι τρυγόνια τραβέρσα με άνοιγμα πέραν των 10μέτρων .
Από τότε το σταμάτησα .
Το κάθε φυσιγγι είναι κατάλληλο για συγκεκριμένο τόπο και καιρικές συνθήκες... τα διασποράς είναι για μπεκάτσα κυρίως σε πουρνάρι που δεν προλαβαίνεις ούτε καν να σηκώσεις και ρίχνεις ένστικτοδος ακούγοντας μόνο ένα "φα-φα-φα", το φυσιγγι με buffer είναι για κάποια άλφα μέτρα παραπάνω.. όλα έχουν φτιαχτεί για συγκεκριμένες καταστάσεις και περιπτώσεις.. οποιοδήποτε τροποποίηση είναι δίκη σου ευθύνη και ας πούμε "βίτσιο" σε κάποιους αρέσει να Βαράνε μπεκάτσα με αλεύρι και φουλ τσοκ... σε κάποιους άλλους με φυσιγγι που ανοίγει 3 μέτρα με το που βγει από την κάνη... δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το καρπούζι...

Tip για τους κυνηγούς της βασίλισσας..
Θωδη διασπορεας που για μένα είναι νο1

Κόβουμε περιμετρικά το σταυρο..(όχι και την κολώνα)
baby names 1972
Και μετά στρίβουμε ελαφρά δημιουργώντας άλλο έναν σταυρο..

Η και δυο...

Έχουμε λιιιιγο ακόμα διασπορα αφού τα σκάγια "χωρίζονται" σε περισσότερα σημεία...
Tip 2 γεμίζουμε με έντονα χρώματα κάλυκες για να μπορούμε να τους βρούμε εύκολα και να μην αφήνουμε σκουπίδια στο βασίλειο της...
Πες μας κ τη συνταγη ρε george :)

Τα εχω ολα μονο η c7 μου λειπει!! Δεν ξερω αν θα μπορεσω να αντισταθω... θα με κανετε να παω να παρω ενα μισοκιλο.big smile.
Ποιες άλλες έχεις;
Αν έχεις σιπε ακόμα καλύτερα...
Αν παίρνεις πρώτη φορά πάρε λιγότερο από μισό κιλό αν δεν σου αρέσει μην πάει χαμένη..

Ποιες άλλες έχεις;
Αν έχεις σιπε ακόμα καλύτερα...
Αν παίρνεις πρώτη φορά πάρε λιγότερο από μισό κιλό αν δεν σου αρέσει μην πάει χαμένη..
Μονο sipe εχω!!
Καλα λες για το μισοκιλο, αν ειναι να παρω, θα παρω λιγοτερο!!

Status
Not open for further replies.
Back