Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάμπρο μπλε 1-6 sipe, 7-8 c7. Το καφέ 1-6 s4, 7-9 c7.
Το ίδιο και τα παλιά sipe το μπλε, s4 το καφέ.
αν και δεν τα χω ριξει ποτέ κάτι θυμόμουν για τη c7 .sarcastic.
Εσείς είστε νέοι ;) αυτά που λέτε (για Sipe & C7) είναι μεταγενέστερα, τα έχω δει και τα ξέρω κι εγώ ...
Στην εποχή που αναφέρομαι εγώ όλα τα έντυπα έγραφαν για τα νούμερα από 6 και κάτω S4 και από 7 και πάνω SIDNA. Και για το ΚΑΦΕ και για το ΜΠΛΕ !!! Τώρα, αν οι εταιρείες (κι όχι μόνο η LAMBRO) έδιναν λανθασμένα στοιχεία στα περιοδικά, ή αυτά έγραφαν άλλα'ντ'άλλων ... εγώ ουδεμίαν ευθύνην φέρω !!! .sarcastic. .big smile.
Υ.Γ. Αν δε βαρεθώ το βράδυ θα ξανασφάξω κι από τα δυο ... και θα κοιτάξω να βρω και κανένα ABOUT της εποχής (2005-2006-2007) ...

Εσείς είστε νέοι ;) αυτά που λέτε (για Sipe & C7) είναι μεταγενέστερα, τα έχω δει και τα ξέρω κι εγώ ...
Στην εποχή που αναφέρομαι εγώ όλα τα έντυπα έγραφαν για τα νούμερα από 6 και κάτω S4 και από 7 και πάνω SIDNA. Και για το ΚΑΦΕ και για το ΜΠΛΕ !!! Τώρα, αν οι εταιρείες (κι όχι μόνο η LAMBRO) έδιναν λανθασμένα στοιχεία στα περιοδικά, ή αυτά έγραφαν άλλα'ντ'άλλων ... εγώ ουδεμίαν ευθύνην φέρω !!! .sarcastic. .big smile.
Υ.Γ. Αν δε βαρεθώ το βράδυ θα ξανασφάξω κι από τα δυο ... και θα κοιτάξω να βρω και κανένα ABOUT της εποχής (2005-2006-2007) ...

Kαποτε τα κραταγα και γω αλλα καποια στιγμη επιαναν χωρο και εφυγαν

Προτεινετε στο νεοπα βρε παιδια ενα set up ρελιαστο για ορτυκοτρυγονα (31 μεχρι 33 γρ) με Α1 κατα προτιμηση η και Granular
να παρω το βαπτισμα του πυρος.yel..
Τα υλικα απο το set up θα τα παρει ενας συγγενεις απο κενταυρο,πιστευω να τα φερει μεχρι τις
19 Αυγουστου..sarcastic..
Μια ρελιαστρα χειρος πηρα για αρχη.

Α1 12χ65 καληκας με 688
1,70χ32 με sg24 ρελη στα 60

Glanular cx2000 1,45x30 κιαθιο spark ρελη στα 60
Γιαννη εγω θελω με Glanular με ταπα μαληνη για κοντα τον αυγουστο στα αγριοπεριστερα , πες μου εαν θες , εχω καψουλια 686 , 616 , cx2000

Το αρηστερο θελη κιαλο πατημα τουλαχιστον 0,5 κατο.ειναι απατητο :eek:;);)

Και τα 3 εγιναν δοκιμαστικα να δοκιμασω πως γινεται με τη ρελιαστρα χειρος
το ρελιασμα,εννοειτε πως πανε στον καδο πρωτα ειναι η ασφαλεια.
Δεν θελω να γινω σαν τα Cartoon.sarcastic.
Το συγκεκριμενο καταφερα επιτηδες να του τσακισω το πλαστικο του
καλυκα αν και επανηλθε καπως.big smile.

Στα 67
Ωραιος.shake hands.

Περιμενω του Λαναρα τον καλυκοκοφτη θα κανει δουλεια η να παρω απο τον Κενταυρο
του Ιδιογομωση στα 28 Ευρο?

Την καλημερα μου κυριοι!

Περιμενω του Λαναρα τον καλυκοκοφτη θα κανει δουλεια η να παρω απο τον Κενταυρο
του Ιδιογομωση στα 28 Ευρο?
καλυτερος του κενταυρου , παρολου που δεν ξαναπερνω εγω τιποτα απο εκει , και οχι οτι φταιει ο Γιωργος , αλλα καπιος αλλος

https://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=60_90&product_id=1351 και αυτος εχω την εντηποση οτι ειναι καλος χωρης να τον εχω δοκημαση , αλλα φενετε παρομοιος του κενταυρου , και μπενει και σε δραπανο , και ειναι και ποιο φτηνος . Εχω και εγω σκοπο να παρω και δευτερο καλυκοκοφτη , να εχω τον εναν ρυθμηζμενο να κοβει στα 68,40 , και τον αλλον στα 65,40 , γιατι βαρεθηκα να κανω ολο ρυθμησης και να χαλαω καλυκες

https://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=60_90&product_id=1351 και αυτος εχω την εντηποση οτι ειναι καλος χωρης να τον εχω δοκημαση , αλλα φενετε παρομοιος του κενταυρου , και μπενει και σε δραπανο , και ειναι και ποιο φτηνος . Εχω και εγω σκοπο να παρω και δευτερο καλυκοκοφτη , να εχω τον εναν ρυθμηζμενο να κοβει στα 68,40 , και τον αλλον στα 65,40 , γιατι βαρεθηκα να κανω ολο ρυθμησης και να χαλαω καλυκες
Οντως σαν του κενταυρου ειναι περιπου και 5 ευρω φθηνοτερος, αλλα βαλε + μεταφορικα.
Απλα εγω θα στειλω ατομο να τα παρει απευθειας απ το μαγαζι αν δεν ειχα ατομο εννοειτε
απο fantom.

Status
Not open for further replies.
Back