Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια να σας ρωτησω...tecna στο 1.95x30γρ.(8βολα δραμια) με συγκεντρωτηρα σε καλυκα κλεισμενο 60.7mm με ρελι και τζαμακι, τι σας λεει σαν συνταγη?
Γενικη και αοριστη δυστυχως σαν συνταγη..την τεκνα να προτιμας απο 10βολο και πανω εκει υπαρχει συνταγη και μαλιστα αρκετα καλη..απλα ςπο λοτ σε λοτ αλλαζει και η δοσολογια πυριτιδας

Καλησπέρα. Όποιος συνάδελφος έχει κάτι δοκιμασμένο, ας μου πει την γνώμη του.
Θέλω να γεμίσω εννιάβολα με διάμετρο μπίλιας 8,6 χιλ. Είτε με sipe, είτε με mb36.
Μπορώ να κλείσω και ρελιαστό 68,50/64,00 βάθος ρελιού 3,20-3,30mm και αστεροειδές με χρήση σταδίου 68,50/57,50 βάθος ρελιού 1,70.1,80.
Αν υπάρχει κάποια συνταγή καλοδεχούμενη.

Καλησπέρα. Όποιος συνάδελφος έχει κάτι δοκιμασμένο, ας μου πει την γνώμη του.
Θέλω να γεμίσω εννιάβολα με διάμετρο μπίλιας 8,6 χιλ. Είτε με sipe, είτε με mb36.
Μπορώ να κλείσω και ρελιαστό 68,50/64,00 βάθος ρελιού 3,20-3,30mm και αστεροειδές με χρήση σταδίου 68,50/57,50 βάθος ρελιού 1,70.1,80.
Αν υπάρχει κάποια συνταγή καλοδεχούμενη.
Θα ψαξω τα τεφτερια μου και θα χεις συντομα απαντηση..τουλαχιστον για sipe εχω

Παιδια με τη ρελιαστρα χειρος του λαναρα,εχω το εξης προβλημα, μου τσαλακωνει
στη μεση το πλαστικο του καλυκα,οταν παω να ρελιασω πχ απο τα 67 χιλ στα 62 χιλ
στα 63χιλ τσαλακωνει,γενικα σε οποιο σετ απ δοκιμασα δεν με αφηνει να κατεβω 1χιλ.
Απο ογκομετρια ειμαι ενταξει,βαζω τη μεζουρα και ειμαι οκ.
Τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Παιδια με τη ρελιαστρα χειρος του λαναρα,εχω το εξης προβλημα, μου τσαλακωνει
στη μεση το πλαστικο του καλυκα,οταν παω να ρελιασω πχ απο τα 67 χιλ στα 62 χιλ
στα 63χιλ τσαλακωνει,γενικα σε οποιο σετ απ δοκιμασα δεν με αφηνει να κατεβω 1χιλ.
Απο ογκομετρια ειμαι ενταξει,βαζω τη μεζουρα και ειμαι οκ.
Τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Βάζεις κάποιου είδους λιπαντικό κατά το ρελιασμα; Επίσης μπορεί να θέλει τρίψιμο εσωτερικά το στροφειο με λίγο άτσαλομαλλο να γυαλίσει.. δεν έχει πιάσει πατινα το στροφειο και πιέζεις πίσω με το κόντρα με αποτέλεσμα να τον Τσαλακωνεις ακριβώς στο σημείο του αμορτισέρ του συγκεντωτηρα επειδή είναι μαλακό και άδειο...

Βάζεις κάποιου είδους λιπαντικό κατά το ρελιασμα; Επίσης μπορεί να θέλει τρίψιμο εσωτερικά το στροφειο με λίγο άτσαλομαλλο να γυαλίσει.. δεν έχει πιάσει πατινα το στροφειο και πιέζεις πίσω με το κόντρα με αποτέλεσμα να τον Τσαλακωνεις ακριβώς στο σημείο του αμορτισέρ του συγκεντωτηρα επειδή είναι μαλακό και άδειο...
Γιωργο δεν βαζω τιποτα στο στροφειο με την σκεψη, οτι ειναι λιγες οι στροφες με το χερι.
Παω δοκιμαζω οτι λες και επανερχομαι λιγο αργοτερα.
Ευχαριστω :)

Γιωργο δεν βαζω τιποτα στο στροφειο με την σκεψη, οτι ειναι λιγες οι στροφες με το χερι.
Παω δοκιμαζω οτι λες και επανερχομαι λιγο αργοτερα.
Ευχαριστω :)
Πάντα θέλει λίγο λάδι για να ρελιαζει μαλακά και εύκολα..
τίποτα ρε συ.. ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα

Προσπάθησε να ρελιάσεις πιο προοδευτικά, ασκώντας λιγότερη πίεση στον μοχλό. Αν κάνει τα ίδια κοίταξε μήπως δεν είναι κεντραρισμένα το στροφείο με την κόντρά.
Αν και πάλι έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, μια φωτογραφία πιθανόν να βοηθούσε.

Ακόμα καλύτερα για πολλές στροφές.. .yel.
Οχι ρε παιδια τετοιο καδακι για το ρελιασμα..παρτε μια πλακα φετα ριχτε το απο πανω με ρηγανιτσα αγρια και λιγο ψωμι να γινετε..στο ρελιασμα ενα σπρευ σιλικονης ή ενα λαδι οπλου μια χαρα κανει δουλεια..εγω ριχνω λιγο ballistol και παει αβιαστα για καμια 30αρια ρελιασματα

Φτιαξτε ρε σεις μια κατασκευη σαν ταμπον απο σφραγιδα. Ενα καπακι απο οτιδηποτε (εχω του Nescafe το πλαστικο), απο μεσα κομμενο ενα wettex της κουζινας, και ποτισμενο με λαδι. Πατας λιγο τον καλυκα πριν ρελιασεις σαν σφραγιδα, και μετα κανεις τη δουλεια σου. Το λαδι που εχει ο καλυκας ρελιαζει ευκολα αλλα 2-3 φυσιγγια αν δε θες να πατας συνεχως. Το λαδι επισης δε φευγει, αν ειναι λεπτορευστο και οχι σπρεη, οποτε μπορει με 5-10 σταλιες να σου κρατησει ολη τη σαιζον

Status
Not open for further replies.
Back