NIKOS ORFANIDIS
Banned
πως ομως το βαζουμε , βαζωντας λιγο σε ενα βιτεχ , και βαζωντας το μετα πανω στον καλικα
Φτιαξτε ρε σεις μια κατασκευη σαν ταμπον απο σφραγιδα. Ενα καπακι απο οτιδηποτε (εχω του Nescafe το πλαστικο), απο μεσα κομμενο ενα wettex της κουζινας, και ποτισμενο με λαδι. Πατας λιγο τον καλυκα πριν ρελιασεις σαν σφραγιδα, και μετα κανεις τη δουλεια σου. Το λαδι που εχει ο καλυκας ρελιαζει ευκολα αλλα 2-3 φυσιγγια αν δε θες να πατας συνεχως. Το λαδι επισης δε φευγει, αν ειναι λεπτορευστο και οχι σπρεη, οποτε μπορει με 5-10 σταλιες να σου κρατησει ολη τη σαιζον
Μίας και είδα και εγώ την φωτογραφία στην σελίδα στο φεισμπουκ,από ότι κατάλαβα από μετάφραση πρέπει να έχει χαλάσει ο πάτος της μηχανής του και το κάνει αυτό κατά την πίεση
Μαλλον ξεκλειδωσε το κλειστρο οποτε φουσκωσε το φυσιγγι προς τα πισω
Μαλλον, δεν εχω αυτογεμη για να εχω αποψη
καλημερα παιδια αυτο γινεται οταν καλυμπραρη η μηχανη και δεν εχη κατση καλα στη βαση του ποτηριου της μηχανης ο καλυκας.το εχω παθει και γω, οταν πριν χρονια ημουν απειρος.στην mec 9000.ΜΙσο ομως, γιατι η απαντηση που δωσα ηταν μαλλον λανθασμενη. Αν δεν εχει προκληθει απο τον πυροβολισμο, εχει μαλλον γινει κατα τη διαρκεια του ξεκαψουλωματος απο πολυ σφηνωμενο καψουλι.
Δεν έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία να δεις πως κολλάνε τα χαρτόσημα; Ο Βικτωρας λατρεύει αυτήν την διαδικασία και την έχει ξεσηκώσει και στην ιδιογομωση.πως ομως το βαζουμε , βαζωντας λιγο σε ενα βιτεχ , και βαζωντας το μετα πανω στον καλικα
Δεν έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία να δεις πως κολλάνε τα χαρτόσημα; Ο Βικτωρας λατρεύει αυτήν την διαδικασία και την έχει ξεσηκώσει και στην ιδιογομωση.
Ποτίζεις το wettex λάδι και αντί για χαρτόσημο κρατάς τον κάλυκα ανάποδα και τον πιέζεις. Κάθε φορά που το κάνεις μπορείς να μονολογείς διάφορα όπως.....στο πρωτόκολλο να πάρετε αριθμό και μετά πάλι εδώ ή στο μητρώο για σφραγίδα και μετά στον 4ο όροφο στον διευθυντή για υπογραφή.....![]()
Βαγγέλη ποι'ο συγκεντρωτήρα δουλεύεις σ'αυτό το set up ?Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
έχει κάποιος δοκιμάσει την psb1 σε 30 γρ με 686 ..?
Στα 32 γρ την γεμίζω με 1,70 και 686 και έχω πολύ καλά αποτελέσματα.
Γιατι δεν την συνεχιζεις και θες να πεσεις 2 γρ? Αμα θες οπωσδηποτε να πεσεις παρε και την psb5 και πεσε στα 28 γρ.Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
έχει κάποιος δοκιμάσει την psb1 σε 30 γρ με 686 ..?
Στα 32 γρ την γεμίζω με 1,70 και 686 και έχω πολύ καλά αποτελέσματα.
Μου εχει βγει παρα πολυ καλο με SG22..Δοκιμασε το .. τελικο κλεισιμο 57,8Βαγγέλη ποι'ο συγκεντρωτήρα δουλεύεις σ'αυτό το set up ?
Θελω να φτιαξω ενα εναλλακτικο για ελαφρυτερο καιρο χωρις να αλλαξω πυριτιδα κ να πεσω στα 28 γιατι δεν ειμαι κ ο καλυτερος σκοπευτικα..!!Γιατι δεν την συνεχιζεις και θες να πεσεις 2 γρ? Αμα θες οπωσδηποτε να πεσεις παρε και την psb5 και πεσε στα 28 γρ.
Θα το δοκίμαζα με πιό ισχυρό καψύλι cx2000 στο 1.65 -1.70 με GT24 X30grΘελω να φτιαξω ενα εναλλακτικο για ελαφρυτερο καιρο χωρις να αλλαξω πυριτιδα κ να πεσω στα 28 γιατι δεν ειμαι κ ο καλυτερος σκοπευτικα..!!
Σίγουρα μεγαλύτερη διασπορά θα πάρεις με στρογγυλό ρέλι με χαρτονάκι. Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις.Να σας κανω μια ερωτηση παιδιά. Θελω να γεμισω ελικοειδή του Θωδη και καρδαρα ή gualandi σταυρό στα 32 γρ. σε νουμερο 10 ή 9 με csb-1. Ποιό υψος κυαθίου ταιριάζει για κλείσιμο σε κωνικό-τρίτο- ρελι; Η ως διασπορας ειναι καλυτερα να κλεισω με στρογγυλό ρελι;