Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καταρχας παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις,:)!
Γιωργο οντως οπως τα πες ρε φιλε!
Το ετριψα και μετα ρελιασα με λιγο λαδακι....ποδηλατου χαχαχα!
Δεν ξανατσαλακωσε το πλαστικο απο τον καλυκα.
Λοιπον αριστερα ειναι το σετ απ που μου εδωσε ο Γιαννης Κ,(Granular cx2000 1,45x30 κιαθιο spark ρελη στα 60xil)
Δεξια το σετ απ του Outlander.(Granular 1,52 *32 ,686 z2m24 )62xil
Ο Ζ2m δεν μου εκατσε τοσο καλα νομιζω,παρατηρησεις κυριοι ,μιας και ειναι τα πρωτα μου δυο φυσιγγια:p
P1000608.JPG

Φτιαξτε ρε σεις μια κατασκευη σαν ταμπον απο σφραγιδα. Ενα καπακι απο οτιδηποτε (εχω του Nescafe το πλαστικο), απο μεσα κομμενο ενα wettex της κουζινας, και ποτισμενο με λαδι. Πατας λιγο τον καλυκα πριν ρελιασεις σαν σφραγιδα, και μετα κανεις τη δουλεια σου. Το λαδι που εχει ο καλυκας ρελιαζει ευκολα αλλα 2-3 φυσιγγια αν δε θες να πατας συνεχως. Το λαδι επισης δε φευγει, αν ειναι λεπτορευστο και οχι σπρεη, οποτε μπορει με 5-10 σταλιες να σου κρατησει ολη τη σαιζον

Κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις Βικτοτρα έχω κάνει κ εγώ !
Πολύ πρακτικό !

Μάλιστα έχω βάλει μαγνητάκι πάνω στο δράπανο και κολλάω το καπάκι σε θέση βολική πριν ρελιασω

55FB470E-B5E1-4A57-B445-D89E3683C893.jpeg

2374C665-F81B-41C8-A5A7-CFFA48A6DF8C.jpeg

Τι συνέβη εδώ παιδιά; Πολυ λεπτός πάφυλας;

View attachment 2293
Μίας και είδα και εγώ την φωτογραφία στην σελίδα στο φεισμπουκ,από ότι κατάλαβα από μετάφραση πρέπει να έχει χαλάσει ο πάτος της μηχανής του και το κάνει αυτό κατά την πίεση

Μαλλον ξεκλειδωσε το κλειστρο οποτε φουσκωσε το φυσιγγι προς τα πισω

Μαλλον, δεν εχω αυτογεμη για να εχω αποψη

ΜΙσο ομως, γιατι η απαντηση που δωσα ηταν μαλλον λανθασμενη. Αν δεν εχει προκληθει απο τον πυροβολισμο, εχει μαλλον γινει κατα τη διαρκεια του ξεκαψουλωματος απο πολυ σφηνωμενο καψουλι.

ΜΙσο ομως, γιατι η απαντηση που δωσα ηταν μαλλον λανθασμενη. Αν δεν εχει προκληθει απο τον πυροβολισμο, εχει μαλλον γινει κατα τη διαρκεια του ξεκαψουλωματος απο πολυ σφηνωμενο καψουλι.
καλημερα παιδια αυτο γινεται οταν καλυμπραρη η μηχανη και δεν εχη κατση καλα στη βαση του ποτηριου της μηχανης ο καλυκας.το εχω παθει και γω, οταν πριν χρονια ημουν απειρος.στην mec 9000.

πως ομως το βαζουμε , βαζωντας λιγο σε ενα βιτεχ , και βαζωντας το μετα πανω στον καλικα
Δεν έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία να δεις πως κολλάνε τα χαρτόσημα; Ο Βικτωρας λατρεύει αυτήν την διαδικασία και την έχει ξεσηκώσει και στην ιδιογομωση. .my man.
Ποτίζεις το wettex λάδι και αντί για χαρτόσημο κρατάς τον κάλυκα ανάποδα και τον πιέζεις. Κάθε φορά που το κάνεις μπορείς να μονολογείς διάφορα όπως.....στο πρωτόκολλο να πάρετε αριθμό και μετά πάλι εδώ ή στο μητρώο για σφραγίδα και μετά στον 4ο όροφο στον διευθυντή για υπογραφή......flamenco.

Δεν έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία να δεις πως κολλάνε τα χαρτόσημα; Ο Βικτωρας λατρεύει αυτήν την διαδικασία και την έχει ξεσηκώσει και στην ιδιογομωση. .my man.
Ποτίζεις το wettex λάδι και αντί για χαρτόσημο κρατάς τον κάλυκα ανάποδα και τον πιέζεις. Κάθε φορά που το κάνεις μπορείς να μονολογείς διάφορα όπως.....στο πρωτόκολλο να πάρετε αριθμό και μετά πάλι εδώ ή στο μητρώο για σφραγίδα και μετά στον 4ο όροφο στον διευθυντή για υπογραφή......flamenco.

Θα με πνιξεις ρε .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
έχει κάποιος δοκιμάσει την psb1 σε 30 γρ με 686 ..?
Στα 32 γρ την γεμίζω με 1,70 και 686 και έχω πολύ καλά αποτελέσματα.
Γιατι δεν την συνεχιζεις και θες να πεσεις 2 γρ? Αμα θες οπωσδηποτε να πεσεις παρε και την psb5 και πεσε στα 28 γρ.

Γιατι δεν την συνεχιζεις και θες να πεσεις 2 γρ? Αμα θες οπωσδηποτε να πεσεις παρε και την psb5 και πεσε στα 28 γρ.
Θελω να φτιαξω ενα εναλλακτικο για ελαφρυτερο καιρο χωρις να αλλαξω πυριτιδα κ να πεσω στα 28 γιατι δεν ειμαι κ ο καλυτερος σκοπευτικα..!!

Να σας κανω μια ερωτηση παιδιά. Θελω να γεμισω ελικοειδή του Θωδη και καρδαρα ή gualandi σταυρό στα 32 γρ. σε νουμερο 10 ή 9 με csb-1. Ποιό υψος κυαθίου ταιριάζει για κλείσιμο σε κωνικό-τρίτο- ρελι; Η ως διασπορας ειναι καλυτερα να κλεισω με στρογγυλό ρελι;

Να σας κανω μια ερωτηση παιδιά. Θελω να γεμισω ελικοειδή του Θωδη και καρδαρα ή gualandi σταυρό στα 32 γρ. σε νουμερο 10 ή 9 με csb-1. Ποιό υψος κυαθίου ταιριάζει για κλείσιμο σε κωνικό-τρίτο- ρελι; Η ως διασπορας ειναι καλυτερα να κλεισω με στρογγυλό ρελι;
Σίγουρα μεγαλύτερη διασπορά θα πάρεις με στρογγυλό ρέλι με χαρτονάκι. Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις.
Από Gualandi θα χρειαστείς τον κανονικό, BRD 12/32 ... Για τους άλλους δεν ξέρω, δεν τους έχω χρησιμοποιήσει.
Για κλείσιμο στρογγυλό ρέλι μάλλον θα πρέπει να κόψεις τους κάλυκες, δεν ξέρω πόσο ακριβώς, δεν έχω γεμίσει έτσι, θα το δεις στην πράξη.
Εγώ γέμιζα με 6αστερο κλείσιμο (με Α1 και ΜΒ32), αλλά χωρίς στάδια, μόνο πάτημα στη Lee και ρέλιασμα στο δράπανο.
2307

Status
Not open for further replies.
Back