Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ανακατεματα μπερδέματα κ

Στέλιο να έβλεπες φάση πριν καποια πολλά χρόνια σε κυνηγό μαγαζο στην πόλη μου να ανοίγω τα κιβώτια με Nobel sport tordo να ψάχνω να βρω μερικά κουτιά που είχαν γεμίστει με 616. Αυτά τα κουτιά με τα 616 στο κυνήγι λες κ είχαν θερμοανιχνευση στην τσίχλα. Από τότε το θυμάμαι το 616
δηλαδη καλυτερο η χειροτερο

η ισχυς του 616 ειναι μεγαλητερη , η μικροτερη , ακομα δεν εχω καταλαβη , ακουω μησολογα , οπως θερμοανιχνευση ,κλωτσαει περιεργα , χωνευει την τουφεκια το θυραμα ,το 616 ειναι περιεργο καψουλι , σκοτωνει περιεργα, εδω και ωρες πρωσποθω να καταλαβω , και ρωταω τι εχει αλλαξει στο καινουριο ΚΑΨΟΥΛΙ 616 , εαν θελετε απαντατε , εαν δεν θελετε καλη καρδια

Προσωπικα σχεδον αποκλειστικα το 2000 δουλευω, καθως και καποια παλιοτερα 688 και 686 που ειχαν πεσει στα χερια μου. Το 616 δεν το γεμιζω πια καθολου, μου αρεσε ομως υπερβολικα ο τροπος που εκαιγε την g2000 στα 24γρ, σε σχεση με το 2000 που την ειχα δοκιμασει.

η ισχυς του 616 ειναι μεγαλητερη , η μικροτερη , ακομα δεν εχω καταλαβη , ακουω μησολογα , οπως θερμοανιχνευση ,κλωτσαει περιεργα , χωνευει την τουφεκια το θυραμα ,το 616 ειναι περιεργο καψουλι , σκοτωνει περιεργα, εδω και ωρες πρωσποθω να καταλαβω , και ρωταω τι εχει αλλαξει στο καινουριο ΚΑΨΟΥΛΙ 616 , εαν θελετε απαντατε , εαν δεν θελετε καλη καρδια
Εχει αλαξη.ειναι πιο πεοωδευτηκο

Παιδια μια ερωτηση....μου λεει ενας ιδιογομωτης οτι ανακατεβει σε 1 κιλο Tecna μισο κιλο S4 και ετσι γεμιζει ολα του τα φυσιγγια!! Ισχυει κατι τετοιο σαν συνταγη?
Ανακατεμα δεν το προτινο,σε στρομα αν εχεις γνοσης με το αντημενο ναι

Καλημέρα παληκάρια :) .Οσο αφορά την psb1, τα τελευταία λοτ εχουν διαφοροποιηθεί.Και στην όψη διαφέρουν πάρα πολύ,με πολύ πιο μικρά και λεπτότερα φυλαράκια..2598 Στη φωτό η παλιότερη γνωστή psb1.Για τη νέα σοδιά δεν εχω φωτό,αλλά μoιάζει σε οτιδήποτε αλλο παρά σε psb1 .Και φυσικά εχει αλλάξει(αρκετά) και στη προοδευτικότητα. Στα ψηλά σκάγια αν δεν έπεφτα στο 1,65χ32 τουφεκιά της προκοπής δεν έπερνα.Κατέληξα στο 1,65χ32 και στο 1,70χ33 στη πιο χειμωνιατικη εκδοση,πάντα για ενιαράκια-οχταράκια μιλώντας..Στα χοντρά,όταν δοκίμασα στο 1,85χ34 σε 5αρια, έψαχνα να βρω σκάγια στο πίνακα,αφού ειχα βρει πρώτα ενα σφράγισμα που μου΄φευγε συνεχώς με το ''μπαμ'':D.Με τα πολλά,κατέληξα στο 1,75χ34 με 686 καψ...Οτιδήποτε δοκίμαζα να άλλαξω σε αυτό προς το δυνατότερο (1,80 πυρ. ή ισχυρο καψ.) η δουλειά χάλαγε πάλι.

Καλημερα παιδια! Να μην παρεξηγηθω...δεν ιδιογομωνω...δεν εχω καθολου γνωσεις.... απλα ρωτησα αν ισχυει αυτο που μου ειπε καποιος συγκυνηγος ιδιογομωτης που μου ειπε για το mix tecna s4....(γεμιζει φυσιγγια στο χερι ενα ενα)! Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις!

Καλημερα παιδια! Να μην παρεξηγηθω...δεν ιδιογομωνω...δεν εχω καθολου γνωσεις.... απλα ρωτησα αν ισχυει αυτο που μου ειπε καποιος συγκυνηγος ιδιογομωτης που μου ειπε για το mix tecna s4....(γεμιζει φυσιγγια στο χερι ενα ενα)! Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις!

Και επειδη δεν ιδιογομωνεις, σημαινει πως δε πρεπει να ρωτας κατι που δεν ξερεις ή σου κινησε την περιεργια;

Καλημέρα παληκάρια :) .Οσο αφορά την psb1, τα τελευταία λοτ εχουν διαφοροποιηθεί.Και στην όψη διαφέρουν πάρα πολύ,με πολύ πιο μικρά και λεπτότερα φυλαράκια..View attachment 2598 Στη φωτό η παλιότερη γνωστή psb1.Για τη νέα σοδιά δεν εχω φωτό,αλλά μoιάζει σε οτιδήποτε αλλο παρά σε psb1 .Και φυσικά εχει αλλάξει(αρκετά) και στη προοδευτικότητα. Στα ψηλά σκάγια αν δεν έπεφτα στο 1,65χ32 τουφεκιά της προκοπής δεν έπερνα.Κατέληξα στο 1,65χ32 και στο 1,70χ33 στη πιο χειμωνιατικη εκδοση,πάντα για ενιαράκια-οχταράκια μιλώντας..Στα χοντρά,όταν δοκίμασα στο 1,85χ34 σε 5αρια, έψαχνα να βρω σκάγια στο πίνακα,αφού ειχα βρει πρώτα ενα σφράγισμα που μου΄φευγε συνεχώς με το ''μπαμ'':D.Με τα πολλά,κατέληξα στο 1,75χ34 με 686 καψ...Οτιδήποτε δοκίμαζα να άλλαξω σε αυτό προς το δυνατότερο (1,80 πυρ. ή ισχυρο καψ.) η δουλειά χάλαγε πάλι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Θα συμφωνήσω απόλυτα .. Η όψη της νέας δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.. και πραγματικά η νεα είναι πιο δυνατή, επειδή οι δοκιμές μου έγιναν με πολλή ζέστη και καύσωνα θεώρησα ότι έφταιγε αυτό, αλλά τελικά έχει αλλάξει όπως λέει και ο Γιάννης.
Ίσως το ότι "κόπηκε" σε μικρότερα φυλλίδια να την έχουν κάνει πιο προοδευτική .. ή ίσως να άλλαξε εντελώς η σύστασή της..

Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Θα συμφωνήσω απόλυτα .. Η όψη της νέας δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.. και πραγματικά η νεα είναι πιο δυνατή, επειδή οι δοκιμές μου έγιναν με πολλή ζέστη και καύσωνα θεώρησα ότι έφταιγε αυτό, αλλά τελικά έχει αλλάξει όπως λέει και ο Γιάννης.
Ίσως το ότι "κόπηκε" σε μικρότερα φυλλίδια να την έχουν κάνει πιο προοδευτική .. ή ίσως να άλλαξε εντελώς η σύστασή της..
Λιγότερο προοδευτική ... ;)

Και επειδη δεν ιδιογομωνεις, σημαινει πως δε πρεπει να ρωτας κατι που δεν ξερεις ή σου κινησε την περιεργια;
Το αναφερω γιατι υπαρχει κινδυνος να παρεξηγηθω οτι αναφερω δημοσια κατι επικινδυνο!! Εννοειται σας εμπιστευομαι και γιαυτο σας ρωταω!

Το αναφερω γιατι υπαρχει κινδυνος να παρεξηγηθω οτι αναφερω δημοσια κατι επικινδυνο!! Εννοειται σας εμπιστευομαι και γιαυτο σας ρωταω!

Καλα το κανεις. Εγω πχ ποτε δεν καταφερα να βρω καποιο επαρκη λογο για τετοιες πρακτικες. Οχι τοσο στα δικα μου φυσιγγια, γιατι δεν υπαρχει λογος να γινει τετοια μιξη στα χαμηλα γραμμαρια, αλλα γενικως σε κανενα φυσιγγι. Ειδικα αφου δεν υπαρχει τροπος μετρησης των πιεσεων

Δεν νομίζω να ανακατεύουν τις πυρίτιδες οι Ιταλοί, ούτε για πλάκα λέγονται αυτά.
Νικο και ομως το κανουν μονο με sipe και s4 αλλα σε τελειως συγκεκριμενες γομωσεις και δεν ξεφευγουν απο αυτο..σε αλλες πυριτιδες δεν το κανουν..ισως εδω εχουν την ασφαλεια οτι ειναι 2 πυριτιδες σχεδον ιδιες

Status
Not open for further replies.
Back