Κατα 90 % σοκολ ρωσιαςView attachment 2905
Μήπως ξέρει κάποιος πια πυριτιδα ειναι αυτή;
Είναι αγορασμένη πριν από 35χρόνια.
Κατα 90 % σοκολ ρωσιαςView attachment 2905
Μήπως ξέρει κάποιος πια πυριτιδα ειναι αυτή;
Είναι αγορασμένη πριν από 35χρόνια.
Μόλις τα έχω φτιάξει στα 30 και 31γρ.Καλησπερα παιδες! Θελω να φτιαξω ενα φυσιγγακι για τα τρυγονια του Σεπτεμβρη σε στρογγυλο ρελι με τζαμακι στα 32γρ. σε 7.5 νουμερο σκαγια με sipe! Θα ριχτει με καραμπινα 18.3 αυλο! Τι θα μου προτεινατε?
δεν αναφερης ουτε στα ποσα χιλιοστα θα ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο , ουτε με τι καψουλι ειναι γεμηζμενο , και ποσα σκαγια 30 η 31 θα ειναι καλυτερα , ειναι σαν ενα σεταπ που ειχα δει σε καπιον που εβαζε στο φορουμ , που ελεγε στρογγυλο ρελι για τρυγονια απο 1,50-1,60 χ30Μόλις τα έχω φτιάξει στα 30 και 31γρ.
Αν έχεις την σίπε του 18 και μετά θέλει λίγο παραπάνω 0.5 από την πρωγενέστερη.
12/67.4, 1,55 sipe spark26 ή Θώδη 27 ή το καλύτερο για εμέ ντιάνα 20χιλ κομένη στα 2 με φελλο και το ομπτουρέιτορ πριν τα σκάγια.
Ποιο όπλο έχεις; μήκος κάνης;Καλησπερα παιδες! Θελω να φτιαξω ενα φυσιγγακι για τα τρυγονια του Σεπτεμβρη σε στρογγυλο ρελι με τζαμακι στα 32γρ. σε 7.5 νουμερο σκαγια με sipe! Θα ριχτει με καραμπινα 18.3 αυλο! Τι θα μου προτεινατε?
Aries 3m, 71cm καννη!Ποιο όπλο έχεις; μήκος κάνης;
Φυσικά και δεν αναφέρω όλο το σετ απ, παρά ένα μπούσουλα. Και πάνω σε αυτά θα βασιστεί.Αφού ο φίλος που ερωτεί αναφέρει μόνο πυρίτιδα, σκάγια, κλείσιμο. Τώρα αν δεν ξέρετε ότι σε 67.4 κλείνουμε στα 62, που μπορεί να θέλει 61,8 ή62,2 εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η ιδιογόμωση δεν είναι όλα αντιγραφή!!! Αλλά λίγο ψάξιμο και φέρσιμο στα χούγια μας και του όπλου μας!δεν αναφερης ουτε στα ποσα χιλιοστα θα ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο , ουτε με τι καψουλι ειναι γεμηζμενο , και ποσα σκαγια 30 η 31 θα ειναι καλυτερα , ειναι σαν ενα σεταπ που ειχα δει σε καπιον που εβαζε στο φορουμ , που ελεγε στρογγυλο ρελι για τρυγονια απο 1,50-1,60 χ30
δεν συμφωνο μαζη σου , αλλα δεν πειραζει , εγω μπορω να πω χωρης κανενα πρωβλημα ολοκληρομενο σεταπ , και ο αλλος αποφασηζει πως θα το γεμηση με τι συγκερωτηρα , και τι καψουλι , εαν δεν θελει να κανει αντιγραφη , αλλα και να κανει δεν θα εχω κανενα πρωβλημα , και παλυ ιδιογομωση θα ειναιΦυσικά και δεν αναφέρω όλο το σετ απ, παρά ένα μπούσουλα. Και πάνω σε αυτά θα βασιστεί.Αφού ο φίλος που ερωτεί αναφέρει μόνο πυρίτιδα, σκάγια, κλείσιμο. Τώρα αν δεν ξέρετε ότι σε 67.4 κλείνουμε στα 62, που μπορεί να θέλει 61,8 ή62,2 εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η ιδιογόμωση δεν είναι όλα αντιγραφή!!! Αλλά λίγο ψάξιμο και φέρσιμο στα χούγια μας και του όπλου μας!
Αυτούς Γιώργο ποιό κατάστημα τους πουλάει...;;Η ηλιοπουλο... φοβερός συγκεντρωτηρας...
Έχει Κωστή και ο φαντομ και ο Κένταυρος.. σε κίτρινο και άσπρο βγαίνει αλλά μόνο 22χιλ ύψος... κάνει την καλύτερη εμφραξη μακραν....Αυτούς Γιώργο ποιό κατάστημα τους πουλάει...;;
Σφιχτή ντουφέκια και δυνατό χτύπημα από τα σκάγια........... Είναι σε μεγάλο υψόμετρο η δοκιμή??????T1/65,4/616 granular1,40×30 7,5 αντιμονιου στρογγυλό ρελι 60mm τζαμακι
με piston skeet 2* στα 35mView attachment 3082
Piston skeet στα 35 μέτρα;;; 1.40 μόνο μπαρούτη κ με τζαμακι σε σχεδόν κόντρα δόση ;;;; δεν το πιάνω το σκεπτικο σου φίλεT1/65,4/616 granular1,40×30 7,5 αντιμονιου στρογγυλό ρελι 60mm τζαμακι
με piston skeet 2* στα 35mView attachment 3082