Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Αυτό σημαίνει πως αλλαξαν οι παρτίδες και θελουν πάλι ψάξιμο οι συνταγες; Επειδή νομιζω οτι τουλαχιστον για την csb1 αλλαξαν η δοση και οι πιέσεις.
Επισης γιατι δεν αναγράφουν το ευρος βάρους που μπορεί να σηκώσει μια πυρίτιδα και γραφουν μόνο το τυπικο βάρος πχ 32 γραμ. για την κάθε μια; Γιατι δεν γράφουν οτι η csb3 γεμιζεται και στα 30γρ. ή η csb1 στα 33-34;

Καλησπερα παιδες! Θελω να φτιαξω ενα φυσιγγακι για τα τρυγονια του Σεπτεμβρη σε στρογγυλο ρελι με τζαμακι στα 32γρ. σε 7.5 νουμερο σκαγια με sipe! Θα ριχτει με καραμπινα 18.3 αυλο! Τι θα μου προτεινατε?
Μόλις τα έχω φτιάξει στα 30 και 31γρ.
Αν έχεις την σίπε του 18 και μετά θέλει λίγο παραπάνω 0.5 από την πρωγενέστερη.
12/67.4, 1,55 sipe spark26 ή Θώδη 27 ή το καλύτερο για εμέ ντιάνα 20χιλ κομένη στα 2 με φελλο και το ομπτουρέιτορ πριν τα σκάγια.

Μόλις τα έχω φτιάξει στα 30 και 31γρ.
Αν έχεις την σίπε του 18 και μετά θέλει λίγο παραπάνω 0.5 από την πρωγενέστερη.
12/67.4, 1,55 sipe spark26 ή Θώδη 27 ή το καλύτερο για εμέ ντιάνα 20χιλ κομένη στα 2 με φελλο και το ομπτουρέιτορ πριν τα σκάγια.
δεν αναφερης ουτε στα ποσα χιλιοστα θα ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο , ουτε με τι καψουλι ειναι γεμηζμενο , και ποσα σκαγια 30 η 31 θα ειναι καλυτερα , ειναι σαν ενα σεταπ που ειχα δει σε καπιον που εβαζε στο φορουμ , που ελεγε στρογγυλο ρελι για τρυγονια απο 1,50-1,60 χ30

Καλησπερα παιδες! Θελω να φτιαξω ενα φυσιγγακι για τα τρυγονια του Σεπτεμβρη σε στρογγυλο ρελι με τζαμακι στα 32γρ. σε 7.5 νουμερο σκαγια με sipe! Θα ριχτει με καραμπινα 18.3 αυλο! Τι θα μου προτεινατε?
Ποιο όπλο έχεις; μήκος κάνης;

δεν αναφερης ουτε στα ποσα χιλιοστα θα ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο , ουτε με τι καψουλι ειναι γεμηζμενο , και ποσα σκαγια 30 η 31 θα ειναι καλυτερα , ειναι σαν ενα σεταπ που ειχα δει σε καπιον που εβαζε στο φορουμ , που ελεγε στρογγυλο ρελι για τρυγονια απο 1,50-1,60 χ30
Φυσικά και δεν αναφέρω όλο το σετ απ, παρά ένα μπούσουλα. Και πάνω σε αυτά θα βασιστεί.Αφού ο φίλος που ερωτεί αναφέρει μόνο πυρίτιδα, σκάγια, κλείσιμο. Τώρα αν δεν ξέρετε ότι σε 67.4 κλείνουμε στα 62, που μπορεί να θέλει 61,8 ή62,2 εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η ιδιογόμωση δεν είναι όλα αντιγραφή!!! Αλλά λίγο ψάξιμο και φέρσιμο στα χούγια μας και του όπλου μας!

Φυσικά και δεν αναφέρω όλο το σετ απ, παρά ένα μπούσουλα. Και πάνω σε αυτά θα βασιστεί.Αφού ο φίλος που ερωτεί αναφέρει μόνο πυρίτιδα, σκάγια, κλείσιμο. Τώρα αν δεν ξέρετε ότι σε 67.4 κλείνουμε στα 62, που μπορεί να θέλει 61,8 ή62,2 εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η ιδιογόμωση δεν είναι όλα αντιγραφή!!! Αλλά λίγο ψάξιμο και φέρσιμο στα χούγια μας και του όπλου μας!
δεν συμφωνο μαζη σου , αλλα δεν πειραζει , εγω μπορω να πω χωρης κανενα πρωβλημα ολοκληρομενο σεταπ , και ο αλλος αποφασηζει πως θα το γεμηση με τι συγκερωτηρα , και τι καψουλι , εαν δεν θελει να κανει αντιγραφη , αλλα και να κανει δεν θα εχω κανενα πρωβλημα , και παλυ ιδιογομωση θα ειναι

Status
Not open for further replies.
Back