Άντε ντε!Να ρωτησω κατι.
Ο θωδη με 700 μπαρ στον κωλο του δε διαστελλεται και εχει διαφυγες?
Άντε ντε!Να ρωτησω κατι.
Πιστεύω ότι θα έχεις βραδυφλογιες.Εχω δοκιμασει 1.40/1.45/1.50.
Με piston skeet25 και spark26
Την καλητερη αποδοση με το οπλο μου την πηρα 1.45×30 με τον skeet.
Με αυτα τα φυσιγγια θα κυνηγισω φετος περδικα.
Να ρωτησω κατι.
Σωστα. Αυτο μου ειχε διαφυγει.Μα το θεμα στα κυαθεια δεν ειναι οταν θα εχει στον κολο του 700 bar......
Αλλα στο ποτε θα κανει την πληρη εμφραξη......και μεχρη να την κανει ποσα αερια εχουν διαφηγει........
Φίλε Τεο έχω δει 100 με 150 bar διαφορά κ 20-35 m/s διαφορά σε συνταγή αλλάζοντας μόνο το κυαθιο. Ασήμαντη είναι;Οι διαφορες ειναι μηδαμηνες της ταξης 5 μδ
Λογικά Δημήτρη τα κυάθια όπως ο Ζ2Μ ή ο Θώδη που έχουν μεγάλη φούστα κάνουν τέλεια έμφραξη και ίσως έτσι αναπτύσουν bar....;;;;Φίλε Τεο έχω δει 100 με 150 bar διαφορά κ 20-35 m/s διαφορά σε συνταγή αλλάζοντας μόνο το κυαθιο. Ασήμαντη είναι;
Εσύ θέλεις πολλά, άλλα σου είχα πει να έρθεις να με βρεις κ δεν ήρθες. Από το ίντερνετ τι να πρώτογράψουμε φίλε;;;; Χρόνια γράφω για τον Ζ2Μ. Ήμουν ο πρώτος που έγραψα για αυτό το κυαθιο. Πολύ αγαπημένο κ πολύ ωραίες τουφεκιες σε συμβατικούς αυλόυς ειδικάΛογικά Δημήτρη τα κυάθια όπως ο Ζ2Μ ή ο Θώδη που έχουν μεγάλη φούστα κάνουν τέλεια έμφραξη και ίσως έτσι αναπτύσουν bar....;;;;
Η θέλω πάλι φροντηστήριο για τα κυάθια και επανάληψη το μάθημα της Sipe..;;;![]()
Καλα Κωστα εχεις την ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια της ιδιογομωσης διπλα σου και πας αδιαβαστος στο σχολειο;εγω στη θεση σου θα νοικιαζα διπλα του για παρακολουθηση εντατικων μαθηματωνΛογικά Δημήτρη τα κυάθια όπως ο Ζ2Μ ή ο Θώδη που έχουν μεγάλη φούστα κάνουν τέλεια έμφραξη και ίσως έτσι αναπτύσουν bar....;;;;
Η θέλω πάλι φροντηστήριο για τα κυάθια και επανάληψη το μάθημα της Sipe..;;;![]()
Μητσάκο...Δεν σε έχω ξεχάσει να ξέρειςΕσύ θέλεις πολλά, άλλα σου είχα πει να έρθεις να με βρεις κ δεν ήρθες. Από το ίντερνετ τι να πρώτογράψουμε φίλε;;;; Χρόνια γράφω για τον Ζ2Μ. Ήμουν ο πρώτος που έγραψα για αυτό το κυαθιο. Πολύ αγαπημένο κ πολύ ωραίες τουφεκιες σε συμβατικούς αυλόυς ειδικά
Μετά δεν θα βολεύει να πηγαίνω εύκολα στη δουλειά ρε διάολε...εγω στη θεση σου θα νοικιαζα διπλα του για παρακολουθηση εντατικων μαθηματων
Καταραμενες δουλειες..αυτες τις εχω ξεχασει τελειωςΜετά δεν θα βολεύει να πηγαίνω εύκολα στη δουλειά ρε διάολε...![]()
Τα έχω καταργήσει τα κυαθιαΦίλε Τεο έχω δει 100 με 150 bar διαφορά κ 20-35 m/s διαφορά σε συνταγή αλλάζοντας μόνο το κυαθιο. Ασήμαντη είναι;
Οσο ανεκατευης πυτουρα σουρχοντε ολες οι κοτεςΤα έχω καταργήσει τα κυαθια
εγω παιδια απο ολους που εχω βαλει μεσα σε ενα καλυκα ,πιο σφινοτα, μπενη του ηλιοπουλου και μετα ο θωδης.γιατι να εχη ο θωδης διαφυγες αεριον και να μην εχουν οι αλλοι? που ειναι πιο μποσικη?Μα το θεμα στα κυαθεια δεν ειναι οταν θα εχει στον κολο του 700 bar......
Αλλα στο ποτε θα κανει την πληρη εμφραξη......και μεχρη να την κανει ποσα αερια εχουν διαφηγει........
Ετοιμα και τα πιο χοντρα για λαγο..αγου μου φαγε τα αυτια ολο το καλοκαιρι τωρα εδεησα να του τα φτιαξω
View attachment 3365
Τα κοκκινα ειναι σε καλυκα cheddite με mb32 34 γρ 5αρια z2m21 και τα μπλε σε καλυκες maxam 33 γρ 3αρια παλι με τον z2m21Μιλτο πες μας και τα εσώψυχα τους αν θελεις
Ωραία φυσιγγια φιλαράκι.. καλοριχτα!! Νομίζω πως ξέρω τη συνταγή από τα μπλε.. psb2 μου μυρίζει...Τα κοκκινα ειναι σε καλυκα cheddite με mb32 34 γρ 5αρια z2m21 και τα μπλε σε καλυκες maxam 33 γρ 3αρια παλι με τον z2m21