Με το omv sp2 και 3 σταδια χαραγμα τριτο ρελιασμαΜιλτο με τι στροφειο ρελιαζεις και με πόσα στάδια κλείνεις αν επιτρέπεται?
Με το omv sp2 και 3 σταδια χαραγμα τριτο ρελιασμαΜιλτο με τι στροφειο ρελιαζεις και με πόσα στάδια κλείνεις αν επιτρέπεται?
Κι εγώ με αυτό κλείνω σε ορειχαλκινο το έχω απλά μου αφήνει λίγο γρέζι στο εσωτερικό του κάλυκα αν δεν έχει ο καλυκας αρκετη λίπανση. Τρίτο πιο χρησιμοποιείς?Με το omv sp2 και 3 σταδια χαραγμα τριτο ρελιασμα
Γρεζι τι εννοεις;κατι σαν δοντακια πανω στην στεφανη;τριτο εχω και αυτο της omvΚι εγώ με αυτό κλείνω σε ορειχαλκινο το έχω απλά μου αφήνει λίγο γρέζι στο εσωτερικό του κάλυκα αν δεν έχει ο καλυκας αρκετη λίπανση. Τρίτο πιο χρησιμοποιείς?
Μίλτο τα φυσίγγια prince aiolos διασποράς τα έχω δουλέψει στην μπεκατσα μπορώ να σου που με μεγάλη επιτυχία αφού έχω πάρει μέχρι και λαγό με 10 νούμεροενδεικτικα θα σου πω οτι το 1.45 που λες το ριχνω στα 30 γραμμαρια στην τσιχλα
Όχι στο εσωτερικό του ρελιου γδερνει λίγο το πλαστικό καμία φορά. Εγώ για τρίτο σκεφτόμουν να αγοράσω του λαναρα μιας εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι κλείνω με 2 στάδια και ρελιαστο. Αξίζει πιστεύεις σαν αγορά το τρίτο στάδιο? Δινει το κάτι παραπάνω.Γρεζι τι εννοεις;κατι σαν δοντακια πανω στην στεφανη;τριτο εχω και αυτο της omv
Δες μηπως εχει καποιο σκουπιδακι και σου το κανει..τωρα για το αν αξιζει τριτο ή οχι το μονο που θα σου πω ειναι οτι ολα εχουν την χρησιμοτητα τους αναλογα με τις προυποθεσεις που εχει το καθε σεταπ..τα υλικα που θα χρησιμοποιησεις θα σου καθορισουν αν το χρειαζεσαι η οχιΌχι στο εσωτερικό του ρελιου γδερνει λίγο το πλαστικό καμία φορά. Εγώ για τρίτο σκεφτόμουν να αγοράσω του λαναρα μιας εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι κλείνω με 2 στάδια και ρελιαστο. Αξίζει πιστεύεις σαν αγορά το τρίτο στάδιο? Δινει το κάτι παραπάνω.
Μια χαρά νομίζω είσαι με 1.45 την granular στον 18.3, το ίδιο ρίχνει ο αδερφός στην Benelli με τον 18.3 με άριστα αποτελέσματα.Το κοντακι το εχω φτιαξει ο αυλος ειναι 18,3
Νικολη εχει ομως ρελιαστο κλεισιμο συν το piston skeet..το 1.45 σε 70αρη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι καλο αλλα σε ρελιαστο αλλαζει το πραμαΜια χαρά νομίζω είσαι με 1.45 την granular στον 18.3, το ίδιο ρίχνει ο αδερφός στην Benelli με τον 18.3 με άριστα αποτελέσματα.
Άλλο αστέρι,άλλο ρελιαστό...Μια χαρά νομίζω είσαι με 1.45 την granular στον 18.3, το ίδιο ρίχνει ο αδερφός στην Benelli με τον 18.3 με άριστα αποτελέσματα.
Νικολη εχει ομως ρελιαστο κλεισιμο συν το piston skeet..το 1.45 σε 70αρη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι καλο αλλα σε ρελιαστο αλλαζει το πραμα
Έχετε δίκιο δεν πρόσεξα το ρελιαστο.Άλλο αστέρι,άλλο ρελιαστό...
Ο Αδερφός σου την ρίχνει αστέρι...
Στο ρελι με χοντρά την είχα πάει μέχρι 1.60 στα 32....
Ναι!Θέλετε συνταγή με Granular την γνωστή κ ως Αεροζολ;;;;
Μυρο είναι λίγο σκληρό το ΑεροζολΝαι!![]()
Δεν πειράζει ρε Μιτσο!Μυρο είναι λίγο σκληρό το Αεροζολ
Φανταζομαι επεσαν και οδηγιες του τυπου..Ετοιμα και τα πιο χοντρα για λαγο..αγου μου φαγε τα αυτια ολο το καλοκαιρι τωρα εδεησα να του τα φτιαξω
View attachment 3365
Το ραουνταπ φίλε απαγορεύτηκεΔεν πειράζει ρε Μιτσο!
Έτσι για να υπάρχει! Κάπου θα χρειαστεί!
Πώς προέκυψε η ονομασία; Ψεκάζει;
Είναι σκληρότερο από το ραουνταπ ας πούμε;![]()
Το ραουνταπ φίλε απαγορεύτηκε
Εννοειται αυτο Τολη..αν και πρωτο θα παει το κοκκινο και μετα το μπλε..οπως και οτι θα τα ριξει με κλειστο τσοκΦανταζομαι επεσαν και οδηγιες του τυπου..
Πρωτο θα βαζεις το μπλε και μετα το κοκκινο?![]()