Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν παίζει ρόλο το κάθε setup αν ρίχνεται από καραμπίνα η δύκανο ;;

Παναγιωτη ο ιδιογομωτης εχει την πολυτελεια και τα περιθωρια να φερει το φυσεκι του στα ''μετρα'' του
οπλου του τα μερη και το τροπο που κυνηγαει.

Ηλια προφανως κλεινεις σε δυο σταδια για να ρελιαζεις 57,8. Δεν ξερω εαν κοβεις ολους τους καλυκες στα 68,5
εαν δεν τους κοβεις δεν θα εχεις ποτε ομιομορφια στην αποδοση των φυσιγγιων σου....και το 1,60χ32 ειναι για
μαλλινη ταπα και οχι συγκεντρωτηρα. Καλυτερα να το κανεις cx2000-1,55x32 με συγκεντρωτηρα που θελεις....
το 686 δεν σε ''σωνει'' . Παντα φιλικα και ευχομαι να μην παρεξηγηθω. :)

Ηλια προφανως κλεινεις σε δυο σταδια για να ρελιαζεις 57,8. Δεν ξερω εαν κοβεις ολους τους καλυκες στα 68,5
εαν δεν τους κοβεις δεν θα εχεις ποτε ομιομορφια στην αποδοση των φυσιγγιων σου....και το 1,60χ32 ειναι για
μαλλινη ταπα και οχι συγκεντρωτηρα. Καλυτερα να το κανεις cx2000-1,55x32 με συγκεντρωτηρα που θελεις....
Γειά σου Νίκο Παπ, και εγώ ρελίαζω στα 58 με 5 στάδια ( και όχι στα 56...) και δεν χρειάζεται να κόβω στα 68,5. Ξεκολλάτε και προχωράτε παρακάτω.......... Ελπίζω να παρεξηγήθηκα, Ο nikosd

Οι καλητερες σε οπλα παραγωγης αλλα ηπαρχουν και καλητερες αν δωσεις κανα 2χιλιαρο φτιαχνεις home made στην ιταλια που δεν πεζωνται με τιποτα
Τεο δηλαδή τι είναι καλυτερο;;; μια κανη σούπερ φτιαγμένη με ένα μέτριο φυσίγγι η μία μέτρια κάνη με ένα σούπερ φυσίγγι;;;;;;

Τεο δηλαδή τι είναι καλυτερο;;; μια κανη σούπερ φτιαγμένη με ένα μέτριο φυσίγγι η μία μέτρια κάνη με ένα σούπερ φυσίγγι;;;;;;
Όταν έχεις τέτοια κανη μόνο σούπερ φισιγγια ρίχνεις εχω δει τι κανει
Τώρα στο τη θα διάλεγα εγώ είναι αλο θέμα γιατί όλες οι κάνες που έχω είναι πηραγμενες
Πάντως το καλό φυσίγγιο διορθώνει τη μέτρια κανη

μαμικρςλλινη ταπα και οχι συγκεντρωτηρα. Καλυτερα να το κανεις cx2000-1,55x32 με συγκεντρωτηρα που θελεις....
μικρος ειμαι θα μαθω να φτιαχνω φυσηγγια σιγα σιγα

Status
Not open for further replies.
Back