Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα συνηστουσα λιγο προσοχη στο ρελιαστο γιατι ενω φαινεται ευκολο με τους σημερινους καλυκες που ειναι σχεδον ολοι φρεζαρισμενοι στο χειλος ενδεχεται να ανεβουν πολυ οι πιεσεις ειδικα αν ρελιασουμε με το ρελι για αστεροειδες

Θα συνηστουσα λιγο προσοχη στο ρελιαστο γιατι ενω φαινεται ευκολο με τους σημερινους καλυκες που ειναι σχεδον ολοι φρεζαρισμενοι στο χειλος ενδεχεται να ανεβουν πολυ οι πιεσεις ειδικα αν ρελιασουμε με το ρελι για αστεροειδες
Δηλαδή; σκεφτόμουν αρχικά να κάνω δοκιμές με ρελιαστά φυσίγγια max 32gr, τι ακριβώς απαιτεί προσοχή;

Ενα παραδειγμα σ' αυτο που έγραψα παραπάνω:
H Β&P στο site της δίνει την F2X28 στο 1,30Χ28...
Αν σε περίπτωση ρελιαστού κλεισίματος την ανεβασουμε στο 1,45Χ30 θεωρείτε νορμάλ και σε ασφαλή επίπεδα γόμωση
ξεκινα να γεμιζεις και θα τα βρουμε όλα , πολλη θεωρια εισαι και αποτέλεσμα μηδεν , ξεκινα και εδώ ειμαστε ότι ξερουμε να σε βοηθήσουμε φιλε , 1.50 χ 30 η F2x 28 σε ρελι με πλαστικο τζαμακι

Δηλαδή; σκεφτόμουν αρχικά να κάνω δοκιμές με ρελιαστά φυσίγγια max 32gr, τι ακριβώς απαιτεί προσοχή;
καλυκοκοφτη για κοψιμο του φρεζαρισματος του καλυκα αν φυσικα εχει και ρελι ειδικα για ρελιαστο οχι για αστεροειδες.τα γραμμαρια δεν εχουν καμια σχεση με τις πιεσεις που μπορει να ανεβαση ενα φυσιγγι,

τα κυαθια πρεπει να είναι προκομμενα , να γραψω ότι με προκομενα κυαθια δεν χρειαζομστε τσοκ φρενου , τα τσοκ φρενου είναι απαραίτητα κατά την γνωμη μου σε στενους αυλους και σε εμπορικα φυσίγγια , εκει διαπρεπουν , από εκει και περα , τα πσοστα συγκέντρωσης εξαρτώνται από παρα πολλους παραγοντες και όχι από το μονοκομματο η προκομενο κυαθιο , και να τελειωσω γράφοντας ότι τα χειροτερα ποσοστα συγκέντρωσης τα εχω παρει από μονοκόμματα ποτήρια συγκεντρωτηρες

τα κυαθια πρεπει να είναι προκομμενα , να γραψω ότι με προκομενα κυαθια δεν χρειαζομστε τσοκ φρενου , τα τσοκ φρενου είναι απαραίτητα κατά την γνωμη μου σε στενους αυλους και σε εμπορικα φυσίγγια , εκει διαπρεπουν , από εκει και περα , τα πσοστα συγκέντρωσης εξαρτώνται από παρα πολλους παραγοντες και όχι από το μονοκομματο η προκομενο κυαθιο , και να τελειωσω γράφοντας ότι τα χειροτερα ποσοστα συγκέντρωσης τα εχω παρει από μονοκόμματα ποτήρια συγκεντρωτηρες
Αυτα τα μονοκομματα δεν τα κοβουμε λιγουλακι..........

ξεκινα να γεμιζεις και θα τα βρουμε όλα , πολλη θεωρια εισαι και αποτέλεσμα μηδεν , ξεκινα και εδώ ειμαστε ότι ξερουμε να σε βοηθήσουμε φιλε , 1.50 χ 30 η F2x 28 σε ρελι με πλαστικο τζαμακι

Τώρα με τα καινούρια μέτρα Δημήτρη και εκεί που θα φτάσει ο καφές και η μπύρα, θα τα κόψω που θα τα κόψω....hair.
ε...σκεφτόμουνα, τα λεφτά που θα μείνουν να τα βάλω στη άκρη για εργαλεία και υλικά ιδιογόμωσης και ρωτάω διάφορα, μέχρι να τα μαζέψω τουλάχιστο να έχω κατασταλάξει τι θα πάρω....sarcastic.

Last edited:
Κατσε να βρεθουμε με τον ΣΠΥΡΟ, και θα δεις εξπερ που θα γηνη. Μεχρη και πηραυλους θαφτιαχνει.Σπυρο, ψαξου για αγορα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ,που να αντεχει....BENELLI ΦΥΣΙΚΑ..sarcastic.;).sex hard.

Κατσε να βρεθουμε με τον ΣΠΥΡΟ, και θα δεις εξπερ που θα γηνη. Μεχρη και πηραυλους θαφτιαχνει.Σπυρο, ψαξου για αγορα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ,που να αντεχει....BENELLI ΦΥΣΙΚΑ..sarcastic.;).sex hard.
.sarcastic.
Σκεφτόμουνα Γιώργο να εστιαστώ σε πιο low profile γομώσεις, για αρχή...
Είμαι οπαδός του ''Ουκ εν το πολλώ το ευ''...εκτος αν πρόκειται για.sex hard.βέβαια....sarcastic.

Οκ μακη καταλαβα.ΑΛΛΑ να ξερεις τα κομενα πτερυγια εναι απαραιτητα.........
ΠΑΝΤΑ!!!!
Ο κοπος ειναι μικρος Μακη... Παρε τους συγκεντρωτηρες, φτιαξε ενα καφεδακι κ κατσε μιση ωρα να τους ξεχωρισεις τα πτερυγια... ;)
ευχαριστώ θα γεμίσω μερικά για δοκιμή :)

Status
Not open for further replies.
Back