Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειμαι με τον αναγκεμενο και τσακωνομαστενε αν ο συγκεντρωτηρας πρεπει να βαρει το στοχο στα 60-70 ή οχι, εσεις τι νομιζετε;

Ειμαι με τον αναγκεμενο και τσακωνομαστενε αν ο συγκεντρωτηρας πρεπει να βαρει το στοχο στα 60-70 ή οχι, εσεις τι νομιζετε;

Εξαρταται απο την πατεντα και το τσοκ. Ειδα προσφατα εναν τρελλοαμερικανο που ξεραινε τις γαλοπουλες πετυχαινοντας τες και με τον συγκεντρωτηρα σε αυτες τις αποστασεις. Ενα αναλογο τσοκακι θα εχω οταν ξανακατεβω για δοκιμες;)

Εινε πολλα τα μετρα φιλος φτασε προτα τα 40 και μετα μιλα για 60-70 μιλαω παντα για μετρα και οχι για οπιαδιποτε αλη μοναδα μετρισης

Last edited by a moderator:
και στα 90 μετρα μετρημένα με κορδελα μπορει να παει ο συγκεντρωτηρας μονοβολο , δεν λεει κατι αυτό , προσωπικο γουστο να τους βρισκω ανοιγμένους στα 15 μετρα το πολύ , ο καθενας και τα γουστα του φιλε

Εξαρταται απο την πατεντα και το τσοκ. Ειδα προσφατα εναν τρελλοαμερικανο που ξεραινε τις γαλοπουλες πετυχαινοντας τες και με τον συγκεντρωτηρα σε αυτες τις αποστασεις. Ενα αναλογο τσοκακι θα εχω οταν ξανακατεβω για δοκιμες;)
.sarcastic..sarcastic..seveys..seveys..my man.

Πφφφφ 100 ευρο το κιλο να φτακουνε να δω που θα πεσεις να πνιγεις μετα
Εμενα δεν με πειραζει εχω κανει καβα .yelling..yelling.για πολλα χρονακια........αγοραζε εσυ 40 ευροπουλακια τα 10 εννιαβολα.ass..vert funny..vert funny.και ασε με εμενα φιλος

Εινε πολλα τα μετρα φιλος φτασε προτα τα 40 και μετα μιλα για 60-70 μιλαω παντα για μετρα και οχι για οπιαδιποτε αλη μοναδα μετρισης
Θυμασε περσι η να στο θυμισω εγω....εκει που δοκιμαζατε μαζι με το sky fall τα 3ιτσα σουπερ ντουπερ με μαγικους συγκετροτηρες μηδενικα και BB ο φιλος σου εριξε με ενα ταπεινο 37γρ mix power με 3 αρια και πηγε να φυγη και η ελλια.sarcastic..sarcastic.θυμασε η προσπαθεις πολυ δυσκολα να το ξεχασεις.......buy..buy.

Eιχα παρει πριν λιγο καιρο ακαψουλωτους Fiocchi απο τον Κενταυρο.
Ετσι και αλλιως αγοραζω μονο καψουλια γιατι γεμιζω ριγμενους

Υπολογισε ομως 5€ οι 100 συν τα 100 καψουλια. Οποτε δε συμφερει καλυτερα να παρεις καψουλωμενους

.RESPECT..RESPECT..sarcastic..sarcastic.
Θυμασε περσι η να στο θυμισω εγω....εκει που δοκιμαζατε μαζι με το sky fall τα 3ιτσα σουπερ ντουπερ με μαγικους συγκετροτηρες μηδενικα και BB ο φιλος σου εριξε με ενα ταπεινο 37γρ mix power με 3 αρια και πηγε να φυγη και η ελλια.sarcastic..sarcastic.θυμασε η προσπαθεις πολυ δυσκολα να το ξεχασεις.......buy..buy.
I η Ιστορια φιλαρακι με μαρτιρους φιλαρακι εγραψε οτι οταν προσκληθυκες στο τερεν εκαμες χιλιομετρα πισω δεν θυμαμε καλα ποσα ουισκια κατεβασες ακομα νομιζω ιδροσες εκινω το βραδυ πολυ δεν κημοσουν για μερες ακομα γελαει ο skyfol kai oi aloi η κορδελα επισεις ηταν στα 40 ωντος αν θυμαμε με με 3 νουμερο βαρεσες πραγματικα δεν ειχα δει να κανει τοση δουλια σε ελια ακομα το.χρισιμοπιο για το δακο και για την μελουρα πιο οικολογικο δεν γινετε

Last edited by a moderator:
6 σκαλες απο ελιες δεν ειναι 40 μετρα φιλαρακι πισω απο το σπιτι του sky fall ηταν θυμασε;θυμασε που εχα φερει και το γιο του sky και σας κοροιδευε 8 χρονον παιδακι που ο θειος γρηγορης εγραψε παλι.....οταν εισαι ετοιμος σε περιμενω φιλος οχι τιποτα αλλο αλλα αυτη η M2 εχει καταντηση ο εφιαλτης σου μαζι με τη vodafon φυσικα

6 σκαλες απο ελιες δεν ειναι 40 μετρα φιλαρακι πισω απο το σπιτι του sky fall ηταν θυμασε;θυμασε που εχα φερει και το γιο του sky και σας κοροιδευε 8 χρονον παιδακι που ο θειος γρηγορης εγραψε παλι.....οταν εισαι ετοιμος σε περιμενω φιλος οχι τιποτα αλλο αλλα αυτη η M2 εχει καταντηση ο εφιαλτης σου μαζι με τη vodafon φυσικα
Μην λες τετια ειμε με skyfol και γελανε και οι πετρες πφφφφφ θα σε γραφω βιντο αλη φορε ετιμασου ερχομε ενα φρεντο εσπρεσο μετριο

Κανονηστε, με αυτα που κανετε οι θηοι θα μου το χαλασετε το παιδι, κανονηστε να παθει καμεια κροτοφωβια, Ασε που εχει ξεκ. και γελαει με εμας.Εκει που βαραει οθειος Στεφ. το στοχο. παει και βαραει ομικρος μετα με την σφεντονα..hair.

Πφφφφφφ παντος ευτηχος που ειπαρχετε και εσεις οι δυο και περναω ωρεα το κουμπαρακι σου πως το βλεπεις θα καταφερει να ερθει τερεν η θα αρχισει παλη της φιλοσοφιες αντε μην πο στον γκουρου να ετιμαση πιραβλο και μετα ολο το χειμονα μου μιλαει για ψαρεμα θημισου περση τι επαθε οταν του ειπα τωρα παμε χαχαχαχαχαχαχαχ ακομα γελαω αλαχ ακμπαρ γιαχαμπιμπι χαχαχαχαχαχ

Εμενα δεν με πειραζει εχω κανει καβα .yelling..yelling.για πολλα χρονακια........αγοραζε εσυ 40 ευροπουλακια τα 10 εννιαβολα.ass..vert funny..vert funny.και ασε με εμενα φιλος
Που εχεις εση ωρε καβα θα πινασεις μεχρη προχτες τουλεγες του σιχορεμενου βαλεμου 1 εβρο μπαρουτι λεστι περνεις πασατεμπους θα πινασεις και το κουμπαρακι δεν θα σου δινει μετα

αν το επιτρέψει η δουλειά αύριο το πρωί λέω να πάω μια βόλτα από κένταυρο να πάρω μια πρώτη γεύση.
Ερωτήσεις.
1) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς καλίμπρα χειροκίνητη;
2) Σε πρώτη φάση λέω να πάρω μια ζυγαριά, μια καλιμπρα, ένα στροφείο και ένα μαχαίρι για το δράπανο είναι οκ για μια αρχή.
3) Δεδομένου ότι κυνηγάω με δίκαννο έλεγα να γεμίζω αρχικά φυσίγγια 28 έως 32γρ, υπάρχει κάποια μαλακή πυρίτιδα και σχετικά οικονομική που να καλύπτει αυτό το range (είχα κατά νου την D20 από τα tordo αν και πολύ μου έχουν αρέσει και τα σκοπευτικά με την PRIMA V)
4) Από βισμάτωση και κλείσιμο για μαλακές τουφεκιές;

Status
Not open for further replies.
Back