Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οντως, αν και έχει μεγάλη γκαμα, είναι αρκετα τσιμπημένος στις τιμές του...
Πάντως για να τις έχει αυτός, λογικά από κάποιο κεντρικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα θα τις προμηθεύεται...
Το navaro 30 ο Κύργιας απ' οτι θυμάμαι με csb3 το γεμίζει...
δεν ειχα ασχοληθεί να ψαξω να βρω , ισως να εχει ο Κυργιας

Στην μαλακοτητα συμφωνω, αλλα στη συγεκντρωση δεν σου βγαινει σχεδον παντα πιο σφιχτο απο αλλα κυαθια το φυσιγγι?
Εχω φτιαξει ενα φυσιγγακι με ΜΒ32 κ θωδη σε καλυκα Fiochi 8 χιλ 616-1,68-31,5-θωδη24-57,6 με σκαγια ν6 που με καλο καιρο "σκοτωνει" σε εξωφρενικες αποστασεις...

Στην μαλακοτητα συμφωνω, αλλα στη συγεκντρωση δεν σου βγαινει σχεδον παντα πιο σφιχτο απο αλλα κυαθια το φυσιγγι?
Εχω φτιαξει ενα φυσιγγακι με ΜΒ32 κ θωδη σε καλυκα Fiochi 8 χιλ 616-1,68-31,5-θωδη24-57,6 με σκαγια ν6 που με καλο καιρο "σκοτωνει" σε εξωφρενικες αποστασεις...
σου ειπα κοψε κατω κατω τις σχισμες που εχει στα πλαγια , αν δεν τις κοψεις παει σαν μονοβολο , μου εχει καρφωθεί στα 50 μετρα σε χαρτονι σαν μονοβολο , δουλευει τελεια οσο στενευει ο αυλος , στα μπενελια είναι βουτυρο στην φετα ο Θωδης , παντως η συνταγή που εγραψες παει ότι και να κανεις μπαλα σε πολλα μετρα

Με κατω κατω κομμενες τις σχισμες δεν το εχω δοκιμασει, απλα προκομενος παει "μπαλα"... Η παραπανω συνταγη με τον Θωδη σε σχεση με Z2M24, Αquilla24 και Sg22, δινει πολυ καλυτερη συγκεντρωση μετα τα 40 μετρα...

Ωραία g3000 λοιπόν, αν και έχω σκοπό να ρίχνω και ξαναριγμένους κάλυκες (έχω και μεγάλο στοκ) για αρχή λέω να πάω σε καινούργιους. Προτάσεις για καψούλι, βλέπω το cx2000 χρησιμοποιείτε πολύ σαν all around.

To εχω γραψει και ποιο πισο για τον θωδη. Απω τους ποιο συγκεντοτηκους που εχω ρηξει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Αμερικανηκους.;) Τα σετ απ με blue dot.με θωδη τα εχω παντρεψει.

Ωραία g3000 λοιπόν, αν και έχω σκοπό να ρίχνω και ξαναριγμένους κάλυκες (έχω και μεγάλο στοκ) για αρχή λέω να πάω σε καινούργιους. Προτάσεις για καψούλι, βλέπω το cx2000 χρησιμοποιείτε πολύ σαν all around.
φιλε χωρις παρεξηγηση προσεξε με τους ριγμένους καλυκες που εχεις όπως λες σε στοκ γιατι ο νομος είναι λιγο μπερδεμένος και πριν λιγο καιρο ενας φιλςο ιδιογομωτης ειχε μεγαλο μπερδεμα με την αστυνομια , πεταξε τους και αγορασε μονο καινουργιους και παντα με αποδειξη αγορας

φιλε χωρις παρεξηγηση προσεξε με τους ριγμένους καλυκες που εχεις όπως λες σε στοκ γιατι ο νομος είναι λιγο μπερδεμένος και πριν λιγο καιρο ενας φιλςο ιδιογομωτης ειχε μεγαλο μπερδεμα με την αστυνομια , πεταξε τους και αγορασε μονο καινουργιους και παντα με αποδειξη αγορας
Ετσι ειναι τα πραγματα οπως στα λεει ο dimitris benelli μακρια απο ριγμενους καλυκες απαγορευεται η ανογομοση τους οποτε φιλε πεταξε τους καλυτερα

Στεφανακι για πες ελευρι......μια Μ2 σε γυρευει.yelling..yelling..ετοιμασε 5 κομματια ιδια για να διαλεξω εγω ενα πες μου νουμερο απο σκαγια και τσοκ και τα λεμε.buy..buy.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαποιομαστε.α αν θες τα λεμε στα μπασιματα αν φυσικα θελεις οχι τιποτα αλλο φιλαρακι αλλα θα παμε σε καμπο και εκει ξερεις περνανε λιγο ψηλα για τα γουστα σου....sarcastic..buy..buy.
Κουβεντες του καφενιου οταν ερθει ωρα κσεκινα παλε με πονι το κεφαλι μου εχω δουλια δεν μπορω με πονη το ποδαρι μου κσερεις εση τη δουλια σου

Μαλλον εχεις καιρο να ερθεις στο αποθηκουλι μου φιλος......hair.α και μην μου κρατας μουτρα που δεν σε παιρνω για παπια φιλος αλλα ξερεις φτιαχνω λιγο μικρα τα ποστα.sarcastic..sarcastic.

Μαλλον εχεις καιρο να ερθεις στο αποθηκουλι μου φιλος......hair.α και μην μου κρατας μουτρα που δεν σε παιρνω για παπια φιλος αλλα ξερεις φτιαχνω λιγο μικρα τα ποστα.sarcastic..sarcastic.
Εμενα να παρεις που ωρε αφου τα εχουμε ξαναπει οταν πιγενα εγω εσει πιγενες για λαβρακια με τι πετονια.sarcastic..sarcastic..yel..yel..yelling..buy..buy..smashfrak..smashfrak..shake..sex hard.

Εμενα να παρεις που ωρε αφου τα εχουμε ξαναπει οταν πιγενα εγω εσει πιγενες για λαβρακια με τι πετονια.sarcastic..sarcastic..yel..yel..yelling..buy..buy..smashfrak..smashfrak..shake..sex hard.
Φιλος συγνωμη αν δεν το εχεις καταλαβει ΑΛΛΑ τους εχουμε ζαλισει τα οργανα που ειναι αναμεσα απο το κυριαρχο....με τα δικα μας οποτε αστο καλυτερα τα λεμε κατα το οκτωμβρη εκει που ξερεις,εγω παντως θα ειμαι εκει.sarcastic..sarcastic.και θα σε περιμενω.οσο για οταν εσυ πηγαινες και καλα,εγω με τον sky fall πηγαιναμε για τριχωτο απο εκει το καλο.yelling.

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά.
Ξεκινήσαμε με απογοήτευση. Η ζυγαριά που δοκίμασα με ένα κομμάτι κάλυκα παίζει απο 5,13 εως 5,16γρ.
Αυτό με τους ριγμένους κάλυκες γιατί υφίσταται;
Έχω μαζέψει μια 500αδα που θα πάνε για ανακύκλωση, αλλά κράτησα μια 5αδα +- από διάφορα ύψη μετάλλου για δοκιμές, τουλάχιστον αυτό θα ήθελα.
Προτάσεις για κάλυκες καψούλια δεν μου είπατε...

Προτάσεις για κάλυκες καψούλια δεν μου είπατε
ο πιο φθηνος είναι ο Fiem , o πιο καλος είναι ο cheddite , το πιο γρηγορο καψουλι είναι το 688 , το πιο καλο και σταθερο είναι το 2000 , αλλα αυτά θα τα βρεις σιγα σιγα μονος σου , βλέπεις γραφουμε τα γουστα μας τα οποια δεν είναι και δικα σου

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά.
Ξεκινήσαμε με απογοήτευση. Η ζυγαριά που δοκίμασα με ένα κομμάτι κάλυκα παίζει απο 5,13 εως 5,16γρ.
Αυτό με τους ριγμένους κάλυκες γιατί υφίσταται;
Έχω μαζέψει μια 500αδα που θα πάνε για ανακύκλωση, αλλά κράτησα μια 5αδα +- από διάφορα ύψη μετάλλου για δοκιμές, τουλάχιστον αυτό θα ήθελα.
Προτάσεις για κάλυκες καψούλια δεν μου είπατε...
Σχεδιασε με ενα μαρκαδορακι τη πατουρα του καλυκα στο κεντρο τις ζυγαριας και μετρα να δεις αν σταθεροποιηθηκε η ενδειξη. Να εχεις παντα καλης ποιοτητας μπαταριες,να κανεις συχνα tape στη ζυγαρια και να μην εχεις κοντα κινητο η τηλεκοντρολ απο Τv καντα και πες μας

Status
Not open for further replies.
Back