A
AltairLusso
Για τα 60-80 μέτρα, αυτή η προσκοπευση είναι μικρή και αναφέρομαι σε maintained τεχνική που θεωρώ ότι βγαίνει πιο αυθόρμητα σε αυτές τις αποστάσεις....ουτε πατεντες ουτε τιποτα απλα 7-8 μετρα προσκοπευση
Για τα 60-80 μέτρα, αυτή η προσκοπευση είναι μικρή και αναφέρομαι σε maintained τεχνική που θεωρώ ότι βγαίνει πιο αυθόρμητα σε αυτές τις αποστάσεις....ουτε πατεντες ουτε τιποτα απλα 7-8 μετρα προσκοπευση
Γιωργο δεν ειμαι σκοτευτης για να ξερω τις τεχνικες τα 7-8 μετρα τα λεω εντελως εμπειρικα,ισως ο sky fall που καθεται διπλα μου μπορει να πει καλυτερα.....Για τα 60-80 μέτρα, αυτή η προσκοπευση είναι μικρή και αναφέρομαι σε maintained τεχνική που θεωρώ ότι βγαίνει πιο αυθόρμητα σε αυτές τις αποστάσεις.
Τι να πω???.Εγω βαζω 1 τρενο μπροστα, και παταω. Μετα ξεκουμπώνω για να δω τι έγινεΓιωργο δεν ειμαι σκοτευτης για να ξερω τις τεχνικες τα 7-8 μετρα τα λεω εντελως εμπειρικα,ισως ο sky fall που καθεται διπλα μου μπορει να πει καλυτερα.....
,
φευγεις δηλαδή ενα τρενο μπροστα σταματας και πατας ?αυτό κανεις φιλε ?Τι να πω???.Εγω βαζω 1 τρενο μπροστα, και παταω. Μετα ξεκουμπώνω για να δω τι έγινε.
αε αυτές τις αποστασεις και τοσο μεγαλες προσκοπευσεις βγαζει μονο η τεχνικη pull awayαναφέρομαι σε maintained τεχνική που θεωρώ ότι βγαίνει πιο αυθόρμητα σε αυτές τις αποστάσεις
Οταν αδιασω ενωειται .Μετα ξεκουμπώνω για να δω τι έγινε![]()
Οχι Jimy δεν σταματαω καθολου την κηνηση. Εχω μαθει πλέων από τα λαθη μου.φευγεις δηλαδή ενα τρενο μπροστα σταματας και πατας ?αυτό κανεις φιλε ?
Όχι, έμεινε μόνο στην δοκιμή.Στο κυνηγι γιωργο το εχεις βαλει το φυσιγγι αυτο ποτε,
Ακριβοςςςςμα καλα στα 80μετρα εχετε μεινει μονο!!! αχχχχχ γεμισαμε Digweed sto forum![]()
Χχαχαχαχαχαααχαχχαχ με πιανουν τα γελια οταν τα ακουο αυτα ημαρτον ρε πεδια ρε τα σαρσελια τι παθανε στα 40 μετρα τραβερσα ολο το νησι τα ειδε 40 μετρα μονο οι 3σας τα ειδατε 70+χαχαχαχαχαχαχ αφου λεγανε ολοι ρε μαλακα γιατη δεν βαρανε αφτα τους εφαγαν χαχαχαχαχ πλακα εχετεΤουλάχιστον εσύ εισουν μπροστα και έβλεπες τη γίνονταν .Να ειμαστε καλα και του χρονου.ΝΑδηπλονουν οι λεμοιτους στα 70+.shoot.
Προσοπικα εγω ναι το πυστεβω ενα 4ν αμερικανικο μαγκνουμ θα κανει την ηδια τουφεκια με ενα 2ν ευροπαικο παντα στα ειδια γραμαρια και αποδεδιγμενα οτι το οπλο σου το παειδηλαδη πιστευεις οτι η συγκεντρωσεις ειναι ομοιες με τα συμβατικα?
Ari το ποσο μεγαλη προσκοτευση χρειαζεται μπορουμε μονο να το καταλαβουμε αν καθησουμε πισω απο καποιον.εντελως εμπειρικα οταν δεν πετυχω στη πρωτη ντουφεκια συνηθως διπλασιαζω τη προσκοτευση
Εγω εδω θα διαφωνησω... Θεωρω οτι ειδικα στο καρτερι κ ειδικα στις τραβερσες (οχι στις ρουαγιαλ που μπερδευουν) σχεδον ολοι οι κυνηγοι τουφεκανε πολυ μακρυτερα απο οτι πιστευουν ειδικα τα μεγαλα θηραματα... Ρωτας πολλους στο βαλτο ποση απσοσταση εχει ενα αρμυρικι, σου λεει 40-45 μετρα κ στην πραγματικοτητα κοντευει 60... Προσφατα εκανα καποιες δοκιμες με ενα φιλο που θεωρει πιο κοντινες τις αποστασεις που τουφεκαμε απο αυτες που ειναι πραγματικα.... Πηρα λοιπον την κορδελα μου χωρις να πω τιποτα, μετρησα 40 μετρα ακριβως κ εστησα τον πινακα... Οταν πηγα να ριξω το πρωτο φυσιγγι που ηταν 5αρι, μου λεει "ρε μαλακα σε αυτη την αποσταση ριχνουμε την πρωτη τουφεκια στα μπεκατσινια, εδω θα δοκιμασεις το 5αρι?" Οταν εμαθε οτι ο πινακας ηταν ακριβως στα 40 μετρα μου λεει, "που τουφεκαμε ρε τσοσο καιρο?"... .smashfrak.Καλημερα στην παρεα επιδη ειμε δισπιστος πολυ και ακουο εδωμεσα πολλα για 50-60-70-80
Εγω σιγκεκριμενα εχω βαλει στο παρελθον τσιμπιμενα καλαμια αν 20.για να ξερω που να σικοθω και που οχιΑν κ ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα της διογομωσης, ενα χρησιμο κολπακι για να καταλαβουμε το χρονο που κανουν τα σκαγια να φτασουν σε μια μεγαλη αποσταση ειναι να τουφεκισουμε μια λαμαρινα... Θα δουμε οτι ο χρονος που θα κανουν τα σκαγια να φτασουν ειναι αισθητος... ΑΣν μπορεσουμε κ συνδυασουμε λιγο αυτο το χρονο με την κινηση του θηραματος θα δουμε οτι θελουμε πολυυυυ προσκοπευση στις πολυ μακρινες τουφεκιες, τοση που πολλες φορες δυσκολα ξεκολαει ο εγκεφαλος για να την ρπαγματοποιησει...
Εγω εδω θα διαφωνησω... Θεωρω οτι ειδικα στο καρτερι κ ειδικα στις τραβερσες (οχι στις ρουαγιαλ που μπερδευουν) σχεδον ολοι οι κυνηγοι τουφεκανε πολυ μακρυτερα απο οτι πιστευουν ειδικα τα μεγαλα θηραματα... Ρωτας πολλους στο βαλτο ποση απσοσταση εχει ενα αρμυρικι, σου λεει 40-45 μετρα κ στην πραγματικοτητα κοντευει 60... Προσφατα εκανα καποιες δοκιμες με ενα φιλο που θεωρει πιο κοντινες τις αποστασεις που τουφεκαμε απο αυτες που ειναι πραγματικα.... Πηρα λοιπον την κορδελα μου χωρις να πω τιποτα, μετρησα 40 μετρα ακριβως κ εστησα τον πινακα... Οταν πηγα να ριξω το πρωτο φυσιγγι που ηταν 5αρι, μου λεει "ρε μαλακα σε αυτη την αποσταση ριχνουμε την πρωτη τουφεκια στα μπεκατσινια, εδω θα δοκιμασεις το 5αρι?" Οταν εμαθε οτι ο πινακας ηταν ακριβως στα 40 μετρα μου λεει, "που τουφεκαμε ρε τσοσο καιρο?"... .smashfrak.
Γι αυτο λεω εγω, αφηστε αυτες τις προσομοιωσεις η τσιχλα περανε σε μια 6ωροφη πολυκατοικια κτλ κτλ κ καντε κατι απλο... Παρτε μια κορδελα 30 m απο τα jumbo , 10 ευρω κανει, κ οταν θα ξαναπατε στο αγαπημενο σας καρτερι καντε ενα κοπο να μετρησε λιγο τα γυρω αντικειμενα, θα δειτε οτι πολλα που φαινονται κοντα μας, στην πραγματικοτητα δεν ειναι...
πολλα πεζουν ρολο παντος αφου εφιγες απο την μπενελη εινε μια καλη αρχη χαχαχαΕγω παντος οταν πρωτοκυνηγησα σε ανοιχτο βαλτο εφαγα φολες,γιατι τα πουλια μου φανηκαν κοντα και οσες φορες προσπαθησα δεν εκανα τιποτα,μπορει του εμποριου να φταιγανε,και οτι εριχνα με μπενελλι.Γιαυτο φροντιζα να ειναι κατω απο 45 μετρα με 40 και επαιρνα πουλια.Τωρα με της αχρωμειωτες καννες και με την 391 Οπτιμα τα πραγματα εχουν αλλαξει,αλλωστε ολοι τα μπενελλια προσπαθουν να κανουν καννες Οπτιμα η αχρωμειωτες στους οπλουργους αρα μπορει αυτο να ειναι γιατι παω καλυτερα τωρα.
Μπορείς να μας πεις Σαραντο ποία φυσίγγια του εμπορίου ήταν αυτά και πια benelli;μπορει του εμποριου να φταιγανε,και οτι εριχνα με μπενελλι.Γιαυτο φροντιζα να ειναι κατω απο 45 μετρα με 40 και επαιρνα πουλια