Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω βάλει στο μάτι αυτήν http://www.lightinthebox.com/gr/hot...y_p1009395.html?category_id=19724&prm=1.2.1.0 αν μπορέσω να παραγγείλω από εξωτερικό γλιτώνω 20€ σε σχέση με ένα Ελληνικό eshop.
Προσπαθώ πάντα να προτιμώ ελληνικά μαγαζιά, αλλά 100% κέρδος;.hair.
Αν δεν τα καταφέρω λόγο capital control όμως.hit.

Χχαχαχαχαχαααχαχχαχ με πιανουν τα γελια οταν τα ακουο αυτα ημαρτον ρε πεδια ρε τα σαρσελια τι παθανε στα 40 μετρα τραβερσα ολο το νησι τα ειδε 40 μετρα μονο οι 3σας τα ειδατε 70+χαχαχαχαχαχαχ αφου λεγανε ολοι ρε μαλακα γιατη δεν βαρανε αφτα τους εφαγαν χαχαχαχαχ πλακα εχετε
Δεν παμε να αποδ. κατη φυλαρακι. ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ μας κανουμε.ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ηπηρχαν μαρτηρες στο σηγκ. σημβαν. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να γηνη. ουτε γινωνται αυτα καθε μερα. Δεν ξερω γιατι σου ειναι δυσκολο ομος να το χονεψεις,αφου δεν εισουν εκει, ??

Σκεψου ομως, οτι η συγκεκριμενη, και γενικα αυτες, δεν εχουν πιατακι για την ποσοτητα της πυριτιδας που θες. Οποτε, αν ζυγισεις μια ποσοτητα μεγαλου ογκου πυριτιδας, πχ Α1, σε ποσοτητα 1.80-190, που σαν ογκος ειναι μεγαλος, ισως το πιατακι που δινει η ζυγαρια να ξειχειλιζει. Οποτε θες αυτοσχεδιο πιατακι, συνηθως μισο καλυκα.

Πιστευω Βικτωρα οτι θα χωραει ο αδειος καλυκας εκει για να κανει πανω σε αυτον μηδενισμο κατευθειαν κ να ριχνει απευθειας την πυριτιδα μεσα...
Εγω δηλαδη αν πουμε οτι δεν χρησιμοποιω καθολου ογκομετρικα, βαζω τον αδεια καλυκα πανω στη ζυγαρια της πυριτιδας κ κανω μηδενισμο... Με εναν αδειο καλυκα που συνηθως εχω κοψει σε μεγεθος τετοιο που να παιρνω σχεδον την ποσοτητα της πυριτιδας που θελω βουτωντας το απλα στην πυριτιδα, την ριχνω στον αδειο καλυκα κ συμπληρωνω συνηθως την μικροποσοτητα που χρειαζεται μεχρι να δω τη μετρηση που θελω... Απο εκει κ περα απλα μπαινει ο συγκεντρωτηρας... Δεν μπαινω δηλαδη παλι στην διαδιακασια να ξαναμεταφερω την πυριτιδα στον αδειο καλυκα κ ενδεχομενως να χασω μικροκοκκους...

Υ.γ Σαραντο οπως νομιζεις, καταλαβαινεις τι λεω, οτι ειχα να σου πω το ειπα κ δημοσια...

Last edited:
Και εγω με την +100 γρ γεμιζω, αλλα μου κανει καποιες στιγμες κολπα. την εχω πολη καιρο και εχω μαθει τα χουγιατης. θελει ομως προσοχη. το πιατακι που χρ.ειναι απο την ζηγαρια με τα ζιγια την απλη.

Δεν παμε να αποδ. κατη φυλαρακι. ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ μας κανουμε.ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ηπηρχαν μαρτηρες στο σηγκ. σημβαν. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να γηνη. ουτε γινωνται αυτα καθε μερα. Δεν ξερω γιατι σου ειναι δυσκολο ομος να το χονεψεις,αφου δεν εισουν εκει, ??
Δεν διαβασες καλα φιλαρακι ειπα το μισο χοριο που ειταν εκη ειπε οτι σας φαγανε μονο εσεις οι 3 τα βγαλατε οτι ηταν στο χαος οι υπολοιποι που ηταν εκη ειπαν το πολυ 40 τωρα πιους να πιστεψω τους 3 οι τους 30αντα κατα τα αλλα οντος τα θαψατε αν δεν περνατε και εκη πουλια πιστεβω δεν θα κσανακατεβενατε για πολυ κερο

Έχω βάλει στο μάτι αυτήν http://www.lightinthebox.com/gr/hot...y_p1009395.html?category_id=19724&prm=1.2.1.0 αν μπορέσω να παραγγείλω από εξωτερικό γλιτώνω 20€ σε σχέση με ένα Ελληνικό eshop.
Προσπαθώ πάντα να προτιμώ ελληνικά μαγαζιά, αλλά 100% κέρδος;.hair.
Αν δεν τα καταφέρω λόγο capital control όμως.hit.
Η παραγγελία γίνικε .banana.

Ευχαριστώ Βίκτορα, Μύρο έψαξα στο ίντερνετ σε μαγαζιά δεν είχα ιδέα που να απευθυνθώ, δεν είδα και κάτι σχετικό εδώ μέσα, εκτός του Βίκτορα που εκτός από ακριβή για αρχή θαρώ την είχε πάρει από Αμερική. Αν κατασταλάξω στο ότι μου αρέσει (και βρεθεί και κανένα φράγκο) θα επενδύσω περαιτέρω σε εξοπλισμό.

Ευρωπη την ειχα παρει, αλλα ναι, ειναι ακριβη.
Βίκτωρα την έχεις κάπου φώτο; απ ότι καταλάβατε ψιλό ψάχνομαι και εγώ για ιδιογομωση, σε ότι απλούστερο υπάρχει. Ένα ένα με το χέρι, γιατί το γουστάρω πολύ! Και ας κάνω 5 φυσίγγια την ώρα δε με νοιάζει

Βίκτωρα την έχεις κάπου φώτο; απ ότι καταλάβατε ψιλό ψάχνομαι και εγώ για ιδιογομωση, σε ότι απλούστερο υπάρχει. Ένα ένα με το χέρι, γιατί το γουστάρω πολύ! Και ας κάνω 5 φυσίγγια την ώρα δε με νοιάζει
φιλε εισαι λαγας , πρεπει να γινεις ιδιογομωτης , ένα ένα στο χερι, απολυτη ακριβεια και με φροντιδα και προδερμ , τρομερα φυσίγγια θα φτιαξεις , όταν ξεκινήσεις ότι ξερουμε θα σε βοηθησουμε ολοι , Μ 92 S λεγεται το υλικο σου

φιλε εισαι λαγας , πρεπει να γινεις ιδιογομωτης , ένα ένα στο χερι, απολυτη ακριβεια και με φροντιδα και προδερμ , τρομερα φυσίγγια θα φτιαξεις , όταν ξεκινήσεις ότι ξερουμε θα σε βοηθησουμε ολοι , Μ 92 S λεγεται το υλικο σου
Ευχαριστώ Δημήτρη, Αυτό ακριβώς δύο κούτες την σεζόν δεν τις ρίχνω στο λαγό, γιατί να μην τα φτιάχνω εγώ;

Αν μας βραχεί ένα φυσίγγι με αλεύρι βρώμης, γίνεται επικίνδυνο να βληθει αν εισχωρήσει ποσότητα νερού και βραχεί το αλεύρι; Τι γίνεται αν το φυσίγγι στεγνώσει, υπάρχει κίνδυνος ή όχι; Η αλήθεια είναι ότι τα φοβόμουν μην βουλώσουν καμιά κάννη αλλά τώρα που το ξανασκεφτομαι, μάλλον ήμουν υπερβολικός.

Status
Not open for further replies.
Back