Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού τα είχα γεμίσει είπα να κάνω και τις δοκιμές...

Sipe n 1,65 x 35 n6 επινικελωμένα.
IMG_20211230_185302.jpg

Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο αστέρι
IMG_20211230_185019.jpg

Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο ρελιαστό
IMG_20211230_184615.jpg
Στα 36 γραμμάρια και τα 2 φυσίγγια θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω λιγάκι ακόμα...θα κάνω μερικές αλλαγές και θα ξανακάνω δοκιμές.

S

View attachment 38739

View attachment 38740

View attachment 38741
Στα 36 γραμμάρια και τα 2 φυσίγγια θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω λιγάκι ακόμα...θα κάνω μερικές αλλαγές και θα ξανακάνω δοκιμές.
Στράτο Καλησπέρα!

Δεν ξέρω βέβαια τι "παραπάνω" επιδιώκεις από τα φυσίγγια αυτά σύμφωνα με τα γούστα σου, πάντως χωρίς να τα μελετήσω σχολαστικά, η συγκέντρωση είναι ικανοποιητική και είναι "κυνηγετικές" τουφεκιές, καλές στα μέτρα τους με καλή ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ που είναι από τα σημαντικότερα...Θα "δίνουν" θηράματα νομίζω....

View attachment 38739

View attachment 38740

View attachment 38741
Gt21 βάλε κ ρελιασε 57,5

S

Στράτο Καλησπέρα!

Δεν ξέρω βέβαια τι "παραπάνω" επιδιώκεις από τα φυσίγγια αυτά σύμφωνα με τα γούστα σου, πάντως χωρίς να τα μελετήσω σχολαστικά, η συγκέντρωση είναι ικανοποιητική και είναι "κυνηγετικές" τουφεκιές, καλές στα μέτρα τους με καλή ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ που είναι από τα σημαντικότερα...Θα "δίνουν" θηράματα νομίζω....
Δε διαφωνώ Γιάννη ότι θα μου δώσουν ένα λαγό θα μου τον δώσουν...αλλά επειδή το θέλω για 3ο φυσιγγι θα θελα να το βελτιώσω λίγο ακόμα.

Σαν συγκέντρωση, οι δύο πρώτες εχουν καλή εικόνα. Όμως παρατηρώ ότι εχουν ριχτεί με τσοκ XF. Δεν ξέρω τι θα δείξουν με πιο ανοιχτά τσοκ.
Βασίλη ουσιαστικά είναι φουλ το τσοκ και όχι έξτρα φουλ. Έχω δώσει καμία 200αρια ευρώ στα "φουλ" τσοκ μέχρι να βρω αυτό που πρέπει.

:)Βασίλη ουσιαστικά είναι φουλ το τσοκ και όχι έξτρα φουλ. Έχω δώσει καμία 200αρια ευρώ στα "φουλ" τσοκ μέχρι να βρω αυτό που πρέπει.
Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος.:)
Εγώ ευτυχώς με τα πρώτα 200 ευρώ πήρα το κάτι παραπάνω και σταμάτησα, το ψάξιμο. Όχι ότι με τα μαμίσια δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά να έχουμε να ασχολούμαστε.

Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος.:)
Εγώ ευτυχώς με τα πρώτα 200 ευρώ πήρα το κάτι παραπάνω και σταμάτησα, το ψάξιμο. Όχι ότι με τα μαμίσια δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά να έχουμε να ασχολούμαστε.
Και με το gemini +5cm "φουλ" και με το gemini ported "φουλ" παιρνεις θηράματα αλλά δε μπορώ να κάνω δοκιμές και να βλέπω 65% στον πίνακα....

Δε διαφωνώ Γιάννη ότι θα μου δώσουν ένα λαγό θα μου τον δώσουν...αλλά επειδή το θέλω για 3ο φυσιγγι θα θελα να το βελτιώσω λίγο ακόμα.
Up to you!!! Εσύ ξέρεις...
Πάντως να ξέρεις , επειδή ήθελα να "τσεκάρω" τα μάτια μου..(.sarcastic.)την πρώτη με τα 6αρια την πριντάρισα και την μέτρησα... όσο μπορούσα, είναι και λίγο "όρτσα"....sarcastic.¨...Λοιπόν:

Eχεις ~136 σκάγια στον κύκλο των 50 εκατοστών / 229= λόγο ισοκατανομής ~1,7

Με συγκέντρωση ~75 % και λόγο ισοκατανομής ~1,7 το διάγραμμα των OBERFELL & THOMSON κατατάσσει την τουφεκιά ΕXCELLENT(ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ)!

ΚΑΘΑΡΑ κενά των 12,5 εκατοστών εγώ μέτρησα 3, και η τουφεκιά κατατάσσεται στην κατηγορία NORMAL(KANONIKH)...

Υ.Γ: Ο Μάριος ο Μακεδόνας μου έστειλε την μέθοδο στην επισυνάπτω και εγώ....

Καλές...ριξιές λοιπόν!

Attachments

Up to you!!! Εσύ ξέρεις...
Πάντως να ξέρεις , επειδή ήθελα να "τσεκάρω" τα μάτια μου..(.sarcastic.)την πρώτη με τα 6αρια την πριντάρισα και την μέτρησα... όσο μπορούσα, είναι και λίγο "όρτσα"....sarcastic.¨...Λοιπόν:

Eχεις ~136 σκάγια στον κύκλο των 50 εκατοστών / 229= λόγο ισοκατανομής ~1,7

Με συγκέντρωση ~75 % και λόγο ισοκατανομής ~1,7 το διάγραμμα των OBERFELL & THOMSON κατατάσσει την τουφεκιά ΕXCELLENT(ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ)!

ΚΑΘΑΡΑ κενά των 12,5 εκατοστών εγώ μέτρησα 3, και η τουφεκιά κατατάσσεται στην κατηγορία NORMAL(KANONIKH)...

Υ.Γ: Ο Μάριος ο Μακεδόνας μου έστειλε την μέθοδο στην επισυνάπτω και εγώ....

Καλές...ριξιές λοιπόν!
Είναι μεγάλο το χαρτί και αναγκαστικα το δίπλωνα....
Ευχαριστώ Γιάννη!!! Την κατέβασα.

Status
Not open for further replies.
Back