Μόνο λίγο? Με τι οπλο το ρίχνεις Λάμπη?Αυτό ήταν .Στα 57 .00 σήμερα 3Χ3 σέκος και ολοκάθαρα τα πουλιά .
Ζωήρεψε λίγο στον ώμο![]()
Μόνο λίγο? Με τι οπλο το ρίχνεις Λάμπη?Αυτό ήταν .Στα 57 .00 σήμερα 3Χ3 σέκος και ολοκάθαρα τα πουλιά .
Ζωήρεψε λίγο στον ώμο![]()
686 silver pigeon sporting 29.5''Μόνο λίγο? Με τι οπλο το ρίχνεις Λάμπη?
Εγινε θα το στησω και θα σου πω. ΕυχαριστωΜε 615 12χ65 καλικας
1,75χ34 1,70χ32 ρελιαστο χαρτονακι πανο απο την μπαρουτη ενοητε
Και 12χ68,50 615
1,85χ35 ρελι στα 63
Μαλινοταπο σε ολα
Δυνατό για κρύα πρωινά .Αξίζει τον κόπο .Τις ξεραινει ακαριαία ε?
Στο 1.50 με 33 κ sg22 ήταν?
Το θέμα είναι να μην είναι ενοχλητικό.
Αν παλεύεται είναι σουπερ
Στράτο Καλησπέρα!Αφού τα είχα γεμίσει είπα να κάνω και τις δοκιμές...
Sipe n 1,65 x 35 n6 επινικελωμένα.
View attachment 38739
Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο αστέρι
View attachment 38740
Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο ρελιαστό
View attachment 38741
Στα 36 γραμμάρια και τα 2 φυσίγγια θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω λιγάκι ακόμα...θα κάνω μερικές αλλαγές και θα ξανακάνω δοκιμές.
Gt21 βάλε κ ρελιασε 57,5Αφού τα είχα γεμίσει είπα να κάνω και τις δοκιμές...
Sipe n 1,65 x 35 n6 επινικελωμένα.
View attachment 38739
Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο αστέρι
View attachment 38740
Sipe n 1,65 x 36 n3 4% αντιμόνιο ρελιαστό
View attachment 38741
Στα 36 γραμμάρια και τα 2 φυσίγγια θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω λιγάκι ακόμα...θα κάνω μερικές αλλαγές και θα ξανακάνω δοκιμές.
Δε διαφωνώ Γιάννη ότι θα μου δώσουν ένα λαγό θα μου τον δώσουν...αλλά επειδή το θέλω για 3ο φυσιγγι θα θελα να το βελτιώσω λίγο ακόμα.S
Στράτο Καλησπέρα!
Δεν ξέρω βέβαια τι "παραπάνω" επιδιώκεις από τα φυσίγγια αυτά σύμφωνα με τα γούστα σου, πάντως χωρίς να τα μελετήσω σχολαστικά, η συγκέντρωση είναι ικανοποιητική και είναι "κυνηγετικές" τουφεκιές, καλές στα μέτρα τους με καλή ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ που είναι από τα σημαντικότερα...Θα "δίνουν" θηράματα νομίζω....
Gt21 βάλε κ ρελιασε 57,5
Βασίλη ουσιαστικά είναι φουλ το τσοκ και όχι έξτρα φουλ. Έχω δώσει καμία 200αρια ευρώ στα "φουλ" τσοκ μέχρι να βρω αυτό που πρέπει.Σαν συγκέντρωση, οι δύο πρώτες εχουν καλή εικόνα. Όμως παρατηρώ ότι εχουν ριχτεί με τσοκ XF. Δεν ξέρω τι θα δείξουν με πιο ανοιχτά τσοκ.
Πως το ειδες το carlson στρατο ;;Βασίλη ουσιαστικά είναι φουλ το τσοκ και όχι έξτρα φουλ. Έχω δώσει καμία 200αρια ευρώ στα "φουλ" τσοκ μέχρι να βρω αυτό που πρέπει.
Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος.Βασίλη ουσιαστικά είναι φουλ το τσοκ και όχι έξτρα φουλ. Έχω δώσει καμία 200αρια ευρώ στα "φουλ" τσοκ μέχρι να βρω αυτό που πρέπει.
Και με το gemini +5cm "φουλ" και με το gemini ported "φουλ" παιρνεις θηράματα αλλά δε μπορώ να κάνω δοκιμές και να βλέπω 65% στον πίνακα....Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος.
Εγώ ευτυχώς με τα πρώτα 200 ευρώ πήρα το κάτι παραπάνω και σταμάτησα, το ψάξιμο. Όχι ότι με τα μαμίσια δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά να έχουμε να ασχολούμαστε.
Να σαι καλά για τη συμβουλή σου για το τσοκ!!!!Πως το ειδες το carlson στρατο ;;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Και με το gemini +5cm "φουλ" και με το gemini ported "φουλ" παιρνεις θηράματα αλλά δε μπορώ να κάνω δοκιμές και να βλέπω 65% στον πίνακα....
Up to you!!! Εσύ ξέρεις...Δε διαφωνώ Γιάννη ότι θα μου δώσουν ένα λαγό θα μου τον δώσουν...αλλά επειδή το θέλω για 3ο φυσιγγι θα θελα να το βελτιώσω λίγο ακόμα.
Είναι μεγάλο το χαρτί και αναγκαστικα το δίπλωνα....Up to you!!! Εσύ ξέρεις...
Πάντως να ξέρεις , επειδή ήθελα να "τσεκάρω" τα μάτια μου..()την πρώτη με τα 6αρια την πριντάρισα και την μέτρησα... όσο μπορούσα, είναι και λίγο "όρτσα"...
¨...Λοιπόν:
Eχεις ~136 σκάγια στον κύκλο των 50 εκατοστών / 229= λόγο ισοκατανομής ~1,7
Με συγκέντρωση ~75 % και λόγο ισοκατανομής ~1,7 το διάγραμμα των OBERFELL & THOMSON κατατάσσει την τουφεκιά ΕXCELLENT(ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ)!
ΚΑΘΑΡΑ κενά των 12,5 εκατοστών εγώ μέτρησα 3, και η τουφεκιά κατατάσσεται στην κατηγορία NORMAL(KANONIKH)...
Υ.Γ: Ο Μάριος ο Μακεδόνας μου έστειλε την μέθοδο στην επισυνάπτω και εγώ....
Καλές...ριξιές λοιπόν!