Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην Παρέα!

Μια βοήθεια όποιος μπορεί...

Ο συγκεντρωτηρας Gualandi Spark , στο 12αρι τι ύψος έχει?

Εκτός από το χαρακτηριστικό του (έτσι νομίζω έχω διαβάσει κάπου) ότι δημιουργεί "διπλή" άτρακτο, αν τον αντικαθιστούσατε με έναν από τους :

1.Gualandi S.G
2.Aguila
3.Z2M

Ποιον θα διαλέγατε?

Εννοώ όσον αφορά την απόδοση του και σε σχέση με την σκληρότητα και το αμορτισέρ του συγκεντρωτήρα...

Καλημέρα στην Παρέα!

Μια βοήθεια όποιος μπορεί...

Ο συγκεντρωτηρας Gualandi Spark , στο 12αρι τι ύψος έχει?

Εκτός από το χαρακτηριστικό του (έτσι νομίζω έχω διαβάσει κάπου) ότι δημιουργεί "διπλή" άτρακτο, αν τον αντικαθιστούσατε με έναν από τους :

1.Gualandi S.G
2.Aguila
3.Z2M

Ποιον θα διαλέγατε?

Εννοώ όσον αφορά την απόδοση του και σε σχέση με την σκληρότητα και το αμορτισέρ του συγκεντρωτήρα...
Ολοι οι gualandi δινουν κεντρα Γιαννη, ο spark εχει υψος 26mm...δεν παιρνει πατημα.
ΜΒ32 & γενικοτερα B&P
Υ.Γ Αν πατηθει παραπανω απο οσο πρεπει, γινετε κουτσουρο.
Με Sipe

Ολοι οι gualandi δινουν κεντρα Γιαννη, ο spark εχει υψος 26mm...δεν παιρνει πατημα.

ΜΒ32 & γενικοτερα B&P
Υ.Γ Αν πατηθει παραπανω απο οσο πρεπει, γινετε κουτσουρο.

Με Sipe
Καλημέρα Κωστή!

Λοπόν να υποθέσω με F2 X 28 , Z2M...

Έχω μόνον 24αρι (δεν βγαίνει ψηλότερος στο 16αρι... φτώχεια!!!), αλλα με φελλόταπα 2-3 χιλ. μέσα στο ποτηράκι, την φτιάχνεις την ογκομετρία αν χρειάζεται....ίσως είναι και "καλύτερο στήσιμο" έτσι...

Υ.Γ: το γνωρίζω αυτό με το πάτημα , στην S4 τον χρησιμοποιώ (που είναι και νευρική), ίσα -ίσα "ασφαλή επαφή"...;)

Ευχαριστώ πολύ!!!:)

Καλημέρα Κωστή!

Λοπόν να υποθέσω με F2 X 28 , Z2M...

Έχω μόνον 24αρι (δεν βγαίνει ψηλότερος στο 16αρι... φτώχεια!!!), αλλα με φελλόταπα 2-3 χιλ. μέσα στο ποτηράκι, την φτιάχνεις την ογκομετρία αν χρειάζεται....ίσως είναι και "καλύτερο στήσιμο" έτσι...

Υ.Γ: το γνωρίζω αυτό με το πάτημα , στην S4 τον χρησιμοποιώ (που είναι και νευρική), ίσα -ίσα "ασφαλή επαφή"...;)

Ευχαριστώ πολύ!!!:)
S4 1,50*33 spark 686 θανατος

Καρτερι με 3°C σε αλλο μερος σημερα, για να δουμε τη παιζει....
Περασαν αρκετα τσιχλακια
(Μ.Ο. 25 +5 κοτσυφια) απο 17.30 κ μετα....ο παγος στα ανηλια δεν ειχε λιωση μεχρι που επεσε ο ηλιος...
Τα περισσοτερα περνουσαν πανω απο ελαιονα κ τα κοιτουσα....σε εμενα περασαν 9 τσιχλες απο τις οποιες πηρα 1 .sarcastic. και 5 τραυματισμενες στα πυκνα για τα κουναβια...+3 που κλαμπανισα ολοσχερως....

Το μισοταπο με την Αquila×32 στα 28gr ζωριστηκε λιγο σημερα με 3°C....ειχα "τραυματισμενα"....θα το ξανα διαπιστωσω κ αυριο πρωτα ο θεος διοτι...

Υ.Γ. Τα πουλια ενω ετρωγαν τουφεκια, ειχα πουπουλα κ με ανοιχτα φτερα καρφωναν στα πυκνα....θα μου φενοταν περιεργο με 3°C να ειχα διαμπερει με Νο9 στα 30m...ειδωμεν ξανα αυριο το ιδιο setup...
Kωστή δέν γνωρίζω την Aquila ,δέν υπάρχει εδώ .
Ποιά είναι η νορμάλ δοσολογία για τα 32 γρ που γεμίζεις ;

Καλικας μπρουζινος σοβιετικος με φερμε νεροξιν.πυριτηδα sunar-bars ρωσηκη στα 34γρ μαλινοταπο νο6.πατεντα στροφιο να κληνη τα μπροζινα με χιλακη 1,50χι βαθος και 2 παχος.αντε να δουμε τη θα βγαλη.μιας και καθομαστε μεσα λογο καιρου με τρονε τα χερακια μου.μολης στροση ο καιρος δοκημεςςς

Status
Not open for further replies.
Back