Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο το σεταπ σε νο6 το δουλεβο χρονια στον λαγο σε νο6 με 3 αστρα μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη τηποτα.κρυο,ζεστη,υγρασεια δεν κολονη πουθενα

Ειπα....για να το λεει ο κουζουλος κατι ξερει..... ;) Και δεν το αμφισβητω....Εχω πανω απο 5 χρονια που δεν
ριχνω διασπορας...
Τωρα την ιδια δοσολογια και καψουλι το εχω δοκιμασμενο με γνησια μαλλινη και εδωσε ωραιο
αποτελεσμα με Ν6 σκαγια και ταχυτητα V1,5-401m/s !!! :)

εικόνα_Viber_2022-02-06_13-12-50-671.jpgεικόνα_Viber_2022-02-06_13-13-01-896.jpgεικόνα_Viber_2022-02-06_13-13-31-893.jpg

Αυτό το φυσίγγι Νίκο μέχρι τα 30 μέτρα είναι ακατάλληλο, αυτο ειναι για 35 και πάνω, ίσως και μέχρι τα 50.

Καλημερα Λευτερη μου !! Να το ελεγε αυτο καποιος ασχετος......να πω οκ δεν ξερει....να το λες εσυ
δεν το δεχομαι....γιατι εισαι σχετικος!!!
Δεν υπαρχει ακαταλληλο φυσιγγιο....Αναλογα τον τοπο που κυνηγας επιλεγεις και τσοκ... Δεν το
ριχνεις σε κλειστο μερος με 3* αστρα. Βαζεις 4* αστρα ή και κυλινδρο εαν θελεις...και το φυσιγγιο
ειναι στα μετρα σου βρε φιλε μου !!!! :)
Τωρα εαν θελεις 50 μετρα βαζεις φουλ τσοκ και τα εχεις....Με αυτο το σκεπτικο φτιαχνω τα φυσιγγια μου
Λευτερη μου !!! ;)

Καλημερα Λευτερη μου !! Να το ελεγε αυτο καποιος ασχετος......να πω οκ δεν ξερει....να το λες εσυ
δεν το δεχομαι....γιατι εισαι σχετικος!!!
Δεν υπαρχει ακαταλληλο φυσιγγιο....Αναλογα τον τοπο που κυνηγας επιλεγεις και τσοκ... Δεν το
ριχνεις σε κλειστο μερος με 3* αστρα. Βαζεις 4* αστρα ή και κυλινδρο εαν θελεις...και το φυσιγγιο
ειναι στα μετρα σου βρε φιλε μου !!!! :)
Τωρα εαν θελεις 50 μετρα βαζεις φουλ τσοκ και τα εχεις....Με αυτο το σκεπτικο φτιαχνω τα φυσιγγια μου
Λευτερη μου !!! ;)
Μαλλιασε το δάχτυλο σου να μας το γράφεις‼️
τιποτα....να μας γράψει 100 φορές ότι η τουφεκιά ρυθμίζει τις αποστάσεις της,μέσω τσοκ‼️

Καλησπέρα παλικάρια!
Πήρα τον διασπορέα τον Καρδαρά 22 για μια τουφεκιά που θα κρατάει και λίγο περισσότερο από τον Θώδη.
Για μπεκάτσα, απογευματινό στα παπιά στα ρύζια και πιθανώς για πρώτο στο τρυγόνι όταν είμαι μέσα στο λιοσπορο.
Το έχετε δουλέψει;
Τον έστησα με Sipen στο 68,5 686 1,65 Χ 34 6/7 57,00 για παπιά και στο Mb32 1,65 X 32 Cx 2000 8/9 57,00 για τρυγόνι μπεκάτσα.
Πολύ καλός διασποράς δεν ανήγει σαν τον sg..η του θωδη κρατάει μέτρα..

Νίκο να το δεχτώ ,αλλά και πάλι τόσο σφιχτή τουφεκιά και με αλεύρι, πόσο να ανοίξει;

Στα ίδια μέτρα, με 4* θα έχεις ωφέλιμο κύκλο 1.00 - 1.10 περίπου. Μια χαρά νομίζω είναι.

Λευτερη μου....Οπως τα λεει ο Βασιλης.... 1.00 - 1,10 . Το αλευρι δεν εχει ''δεμενα'' τα σκαγια....Αναλογα το τσοκ
που θα του βαλεις θα δουλεψει !!!
Αλλωστε αυτο που κανει το αλευρι ειναι να προστατευει τα σκαγια απο παραμορφωσεις...εκει
οφειλονται οι καλες συγκεντρωσεις και κατανομες φιλε !!!!

Status
Not open for further replies.
Back