Και εγω ουτε τηχεα το ειπαΞέρει τι λέει ο Λευτέρης ... Δεν είναι τυχαίος![]()
Και εγω ουτε τηχεα το ειπαΞέρει τι λέει ο Λευτέρης ... Δεν είναι τυχαίος![]()
Αγορασες puebloΚαι εγω ουτε τηχεα το ειπα
Τώρα το διάβασα ... εεε πες το να μας τρελάνεις.Και εγω ουτε τηχεα το ειπα
Ρε κερατα επητιδες το κανης με τα εγγλεζικα.μιλα κολοκοτονη να πιανι σηχνοτιταΑγορασες pueblo![]()
Αγορασες πουεμπλοΡε κερατα επητιδες το κανης με τα εγγλεζικα.μιλα κολοκοτονη να πιανι σηχνοτιτα![]()
Μερικές φορές με αποσυντονίζει και εμένα ... Τι εννοεί με το pueblo μόνο αυτός ξέρειΡε κερατα επητιδες το κανης με τα εγγλεζικα.μιλα κολοκοτονη να πιανι σηχνοτιτα![]()
Περιμετρος ατσαλι,κορμος μολιβη.νομιμοτατος στον βαλτο ληγες εος ελαχηστες ακτηνικες ,και φονικοτατο σε αποστασης.μιαλο ελληνα ,παντα λησης να ξεστρηβηΤώρα το διάβασα ... εεε πες το να μας τρελάνεις.
Ακτινικές δυνάμεις εννοούμε ...
Καλό μήνα σε όλους.
Εναν pueblo ξερο αυτον τον γκακστερΜερικές φορές με αποσυντονίζει και εμένα ... Τι εννοεί με το pueblo μόνο αυτός ξέρει![]()
Ρίξτο καρδιτσιώτικα τουλάχιστον.
![]()
ΚοοοοουυυυυυφαλιιιιιιτσαΠεριμετρος ατσαλι,κορμος μολιβη.νομιμοτατος στον βαλτο ληγες εος ελαχηστες ακτηνικες ,και φονικοτατο σε αποστασης.μιαλο ελληνα ,παντα λησης να ξεστρηβη
Ώρες ώρες σκέφτομαι ... υπάρχει κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ;;;;Περιμετρος ατσαλι,κορμος μολιβη.νομιμοτατος στον βαλτο ληγες εος ελαχηστες ακτηνικες ,και φονικοτατο σε αποστασης.μιαλο ελληνα ,παντα λησης να ξεστρηβη
Ααααα τωρα τοπιασα,ναι τωρα τον φουμαρο,γαμο της πιοτητες αλα ληγο ελαφρηςΑγορασες πουεμπλο
Καπνός στριφτού![]()
Είσαι μεγάλη μορφήΠεριμετρος ατσαλι,κορμος μολιβη.νομιμοτατος στον βαλτο ληγες εος ελαχηστες ακτηνικες ,και φονικοτατο σε αποστασης.μιαλο ελληνα ,παντα λησης να ξεστρηβη
Την αχλαδια.αλα να μου ληπει τωρα στα γεραματαΏρες ώρες σκέφτομαι ... υπάρχει κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ;;;;
![]()
Ο μπλε είναι ο ελαφρύς...ο καφέ είναι ο βαρύςΑαααα τωρα τοπιασα,ναι τωρα τον φουμαρο,γαμο της πιοτητες αλα ληγο ελαφρης![]()
![]()
Πολη ωρεα μετα θαχει καφεΟ μπλε είναι ο ελαφρύς...ο καφέ είναι ο βαρύς![]()
Σκληρός δίσκος που καίει sipe.Είσαι μεγάλη μορφή![]()
Έχεις καλό πλεμονιΠολη ωρεα μετα θαχει καφε
Ουτε εγω θημαμε τη τρωο.τα σεταπ τηπονοντε στον μιαλο σαν σφραγιδα ενα πραμαΣκληρός δίσκος που καίει sipe.
Θυμάται τα πάντα !!!
Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες ...
Γεννημένοι για βιοτέχνες φυσιγγίωνΣκληρός δίσκος που καίει sipe.
Θυμάται τα πάντα !!!
Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες ...