Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG_20220401_200819_5.jpgIMG_20220401_200828_2.jpgIMG_20220401_201030_1.jpgIMG_20220401_201042_6.jpg
Για να τελειωνουμε με την παρεξηγηση με την ssb το σεταπ 2,5χ48 ντραγκο 14 /νο 1 , επανω 2 φωτο του 16 και οι κατω 2 με του 14 ιδιος καλυκας ιδιος συγγεντρωτηρας ,ακριβος ο ιδιος αδιασα το ενα και γεμησα το αλλο !!!

Last edited:
View attachment 45722View attachment 45723View attachment 45724View attachment 45725
Για να τελειωνουμε με την παρεξηγηση με την ssb το σεταπ 2,5χ48 ντραγκο 14 /νο 1 , επανω 2 φωτο του 16 και οι κατω 2 με του 14 ιδιος καλυκας ιδιος συγγεντρωτεικόνα_Viber_2022-04-01_21-13-56-732.jpgεικόνα_Viber_2022-04-01_21-14-26-684.jpgηρας ,ακριβος ο ιδιος αδιασα το ενα και γεμησα το αλλο !!!

Μητσαρα σε ευχαριστω πολυ !!!
Εσυ με Ν1σκαγια.....Εγω το ειχα με Ν4,5 και ο κενος απατηττος χωρος ηταν 12 χιλιοστα και το φυσιγγιο
κλεισμενο στα 64,5 χιλιοστα..
Αυτο με Ν5 σκαγια....τα Νο 4,5 μου τελειωσαν .

Μπραβο Μησταρα μου !!!
Εγω φιλε δεν θα εκανα τιποτα....και ξερεις το γιατι ???
Τι νοημα εχει να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι Ελεφαντας ??? :)
εχει χαρη Νικο που σημερα δεν πηγα για κλαδεμα στις ελιες αλιως !!!

εχει χαρη Νικο που σημερα δεν πηγα για κλαδεμα στις ελιες αλιως !!!

Καλημερα Μητσαρα!!!! Παλι ''ακρη'' δεν θα βγαλεις.....Τα ιδια θα σου λεει για επικινδυνο φυσιγγιο!!!

Δεν θελει να μαθει....Του το εχεις πει απο την προηγουμενη φορα οτι οι πυριτιδες ειναι διαφορετικες
και οτι το σεταπ ειναι σωστο....Του λεει ο κουζουλος...δεν μπορει ενα φυσιγγιο να ανεβασει bar και
να γινει επικινδυνο μονο απο το ρελιασμα....και ας ηταν το φυσιγγιο ρελιασμενο στα 64,5 !!!
Του λες εσυ....Το ΙΔΙΟ σεταπ με τον Νικο εχω.... και ειναι ασφαλες....
Του δειχνουμε δοσολογιες της ΜΑΧΑΜ...Τιποτα...τα ''δικα'' του!! Εβγαλες 25μ/δ περισσοτερα...ελεος!!!
Ουτε πως μπορεις να βγαλεις περισσοτερες ταχυτητες δεν ξερει....
Λοιπον.....οταν ενας ανθρωπος ειναι τοσο εγωιστης.....παραλληλα και ασχετος....και δεν θελει να βγαλει τις
παρωπιδες για να μαθει.......αδικος κοπος ΟΛΑ Μητσαρα μου !!!!
Και εδω ειμαστε...και θα το δεις φιλε μου !!! :)

2,50*50 γρ νο1 lot 16 View attachment 45755
2,50*50 lot 15
View attachment 45756
Η μεζούρα 11 χιλ με drago 14 τον κάλυκα τον άφησα στα 75 μάλλον εγώ δεν μπορώ να κλείσω με 4-5 χιλ ελεύθερο χώρο για αστέρι σε μαγκ κάλυκα
Εγώ σαν άσχετος δεν καταλαβαίνω απολυτως τίποτα από τα της ιδιογομωσης‼️ καταλαβαίνω όμως ότι, όταν 2 είναι οκ ο τρίτος "περισσεύει"

Εγώ σαν άσχετος δεν καταλαβαίνω απολυτως τίποτα από τα της ιδιογομωσης‼️ καταλαβαίνω όμως ότι, όταν 2 είναι οκ ο τρίτος "περισσεύει"
Εδώ δεν καταλαβαίνω εγώ που γεμίζω κάποια χρόνια.
Στη φώτο του pit κ του kostasbak ογκομετρια δεν βγαίνει.
Σωστά???
Στου Νίκου είναι 11χιλ ακριβώς κ είναι οκ.
Κάνω κάποιο λάθος?
Εαν ναι, εξηγήστε μου να μάθω τι παίζει γιατί σε 76αρη δεν έχω γεμίσει ποτέ

Εδώ δεν καταλαβαίνω εγώ που γεμίζω κάποια χρόνια.
Στη φώτο του pit κ του kostasbak ογκομετρια δεν βγαίνει.
Σωστά???
Στου Νίκου είναι 11χιλ ακριβώς κ είναι οκ.
Κάνω κάποιο λάθος?
Εαν ναι, εξηγήστε μου να μάθω τι παίζει γιατί σε 76αρη δεν έχω γεμίσει ποτέ
Εγώ από τα συμφραζόμενα....κατάλαβα ότι ο Νίκος κ ο Πιτ ...βγάζουν οκ το φυσίγγιο‼️ενώ ο Κώστας οχι

Ιδιογομωτής (ήμουν) δεν είμαι αλλά στην ιδιογόμωση ισχύουν κάποιοι κανόνες.
Αν τους παραβείς φλερτάρεις με ατύχημα ή βλάβη σε όπλα.

Ο βασικότερος όλων είναι.
Σε καμία περίπτωση δεν γεμίζεις συνταγή άλλου αν δεν την ψάξεις μόνος σου ή την θεωρείς επικίνδυνη.

Αν κάποιος θεωρεί μια συνταγή ενός άλλου επικίνδυνη δεν την γεμίζει ... Τέλος.
Κάνει και Report το ποστ και τελειώνει η ιστορία.

Δηλαδή αν εγώ βάλω 76άρι φυσίγγι σε 70άρα θαλάμη μου φταίει το φυσίγγι ;;;
Ή θα πω σε αυτόν που μου το έδωσε ότι όφειλε να με προειδοποιήσει ;;;

Ποιος ξέρει πόσα bar βγάζει ένα φυσίγγι με ή χωρίς buffer ;;;;
ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!
Μόνο το κανονάκι ξέρει.

Άρα όλες οι συνταγές είναι εν γένει επικίνδυνες.
Σταματήστε να γεμίζετε λοιπόν.

Από πόσα bar και πάνω θεωρείτε μια συνταγή επικίνδυνη ;;; 500 ;;; 600 ;;; 900 ;;; 1000 ;;; 1200 ;;; 1370 ;;; 1500 ;;; 2000 ;;; 2500 ;;;

Πείτε μου να μάθω και εγώ ...
Θα δείτε ότι στο τέλος όλες είναι επικίνδυνες ...

Με τίποτα!
Τι να πω βρε Bill ... ;;;
Έχουμε και συζητάμε μια συνταγή 2 μήνες.
Μην την γεμίζετε βρε παιδιά.

ps
Χθες διάβαζα μερικά αμερικάνικα φόρουμ για τα buffer.
Σε τουλάχιστον 3-4 site είδα ότι το buffer αυξάνει την Pmax κατά 500 - 2000 psi δηλ. 35 με 140 bar ...
Κατ αρχήν πρέπει να το πιστέψω ;;;
Να του κάνω Report γιατί γράφει κάτι επικίνδυνο ;;;
Κατά δεύτερον πολλά άλλα πράγματα επηρρεάζουν την Pmax.
Μόνο το κανονάκι μπορεί να μας πει την αλήθεια.

Περιμένω απάντηση (όχι από εσένα) για το ποια Pmax θεωρείτε επικίνδυνη και πως υπολογίζετε την Pmax σε μια τυχαία συνταγή ...

Μαλώνουμε που μαλώνουμε, ας μάθουμε και κάτι :)

Τι να πω βρε Bill ... ;;;
Έχουμε και συζητάμε μια συνταγή 2 μήνες.
Μην την γεμίζετε βρε παιδιά.

ps
Χθες διάβαζα μερικά αμερικάνικα φόρουμ για τα buffer.
Σε τουλάχιστον 3-4 site είδα ότι το buffer αυξάνει την Pmax κατά 500 - 2000 psi δηλ. 35 με 140 bar ...
Κατ αρχήν πρέπει να το πιστέψω ;;;
Να του κάνω Report γιατί γράφει κάτι επικίνδυνο ;;;
Κατά δεύτερον πολλά άλλα πράγματα επηρρεάζουν την Pmax.
Μόνο το κανονάκι μπορεί να μας πει την αλήθεια.

Περιμένω απάντηση (όχι από εσένα) για το ποια Pmax θεωρείτε επικίνδυνη και πως υπολογίζετε την Pmax σε μια τυχαία συνταγή ...

Μαλώνουμε που μαλώνουμε, ας μάθουμε και κάτι :)
Γμτ εγώ ξεχνάω συνέχεια να μεγαλώσω τα γράμματα‼️το θυμάμαι όταν βλέπω τα μυρμήγκια του τρατση‼️

Γμτ εγώ ξεχνάω συνέχεια να μεγαλώσω τα γράμματα‼️το θυμάμαι όταν βλέπω τα μυρμήγκια του τρατση‼️
Κάτσε να μάθουμε τίποτα καλό ... αν υπάρχει αναλυτική μέθοδος για τον υπολογισμό της Pmax, θα τον περάσω σε excel και θα το πουλήσω να πάρω κανένα τζιπ. αχαχα

Το fiatάκι καίει φλάντζες κεφαλής πιο γρήγορα από ότι κάει λάδια αχαχα

Κάτσε να μάθουμε τίποτα καλό ... αν υπάρχει αναλυτική μέθοδος για τον υπολογισμό της Pmax, θα τον περάσω σε excel και θα το πουλήσω να πάρω κανένα τζιπ. αχαχα

Το fiatάκι καίει φλάντζες κεφαλής πιο γρήγορα από ότι κάει λάδια αχαχα
Βαπόρι θα πάρουμε βρε Βασίλη

Εγώ από τα συμφραζόμενα....κατάλαβα ότι ο Νίκος κ ο Πιτ ...βγάζουν οκ το φυσίγγιο‼️ενώ ο Κώστας οχι
Χωρίς να έχω καλοδιαβασει νομίζω ότι ο Νίκος έχει τα σωστά χιλιοστα ογκομετριας.
Τσπ είναι πολλα
Αλλαγές λοτ, άλλοι κάλυκες, διαφορετικά πατηματα από άλλον χειριστή κοκ.
Στείλαμε μυνηματα στη maxam εάν απαντήσουν έχει καλώς.
Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το θέμα.
Είναι κ ένα φυσίγγι για πολύ λίγους, να ήταν να βγάζαμε το imperial το καναδέζικο οκ να γίνουμε μαλλιοκουβαρα.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back