View attachment 45722View attachment 45723View attachment 45724View attachment 45725
Για να τελειωνουμε με την παρεξηγηση με την ssb το σεταπ 2,5χ48 ντραγκο 14 /νο 1 , επανω 2 φωτο του 16 και οι κατω 2 με του 14 ιδιος καλυκας ιδιος συγγεντρωτηρας ,ακριβος ο ιδιος αδιασα το ενα και γεμησα το αλλο !!!
εχει χαρη Νικο που σημερα δεν πηγα για κλαδεμα στις ελιες αλιως !!!Μπραβο Μησταρα μου !!!
Εγω φιλε δεν θα εκανα τιποτα....και ξερεις το γιατι ???
Τι νοημα εχει να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι Ελεφαντας ???![]()
εχει χαρη Νικο που σημερα δεν πηγα για κλαδεμα στις ελιες αλιως !!!
Εγώ σαν άσχετος δεν καταλαβαίνω απολυτως τίποτα από τα της ιδιογομωσης2,50*50 γρ νο1 lot 16 View attachment 45755
2,50*50 lot 15
View attachment 45756
Η μεζούρα 11 χιλ με drago 14 τον κάλυκα τον άφησα στα 75 μάλλον εγώ δεν μπορώ να κλείσω με 4-5 χιλ ελεύθερο χώρο για αστέρι σε μαγκ κάλυκα
Πολύ ωραίο σεταπ..... Δοκίμασε το αν θέλεις με z2m18 κλεισμένο στα 57,80mmΈκλεισα για δοκιμή 5 φυσίγγια σε κάλυκα Cheddite T4 Cx 2000 Mb 36 1, 90 X 37 Giovanni 18 νούμερο 5 ρέλιασμα στα 57 χιλιοστά.
Εδώ δεν καταλαβαίνω εγώ που γεμίζω κάποια χρόνια.Εγώ σαν άσχετος δεν καταλαβαίνω απολυτως τίποτα από τα της ιδιογομωσηςκαταλαβαίνω όμως ότι, όταν 2 είναι οκ ο τρίτος "περισσεύει"
Εγώ από τα συμφραζόμενα....κατάλαβα ότι ο Νίκος κ ο Πιτ ...βγάζουν οκ το φυσίγγιοΕδώ δεν καταλαβαίνω εγώ που γεμίζω κάποια χρόνια.
Στη φώτο του pit κ του kostasbak ογκομετρια δεν βγαίνει.
Σωστά???
Στου Νίκου είναι 11χιλ ακριβώς κ είναι οκ.
Κάνω κάποιο λάθος?
Εαν ναι, εξηγήστε μου να μάθω τι παίζει γιατί σε 76αρη δεν έχω γεμίσει ποτέ
Με τίποτα!Σταματήστε να γεμίζετε λοιπόν.
Τι να πω βρε Bill ... ;;;Με τίποτα!
Γμτ εγώ ξεχνάω συνέχεια να μεγαλώσω τα γράμματαΤι να πω βρε Bill ... ;;;
Έχουμε και συζητάμε μια συνταγή 2 μήνες.
Μην την γεμίζετε βρε παιδιά.
ps
Χθες διάβαζα μερικά αμερικάνικα φόρουμ για τα buffer.
Σε τουλάχιστον 3-4 site είδα ότι το buffer αυξάνει την Pmax κατά 500 - 2000 psi δηλ. 35 με 140 bar ...
Κατ αρχήν πρέπει να το πιστέψω ;;;
Να του κάνω Report γιατί γράφει κάτι επικίνδυνο ;;;
Κατά δεύτερον πολλά άλλα πράγματα επηρρεάζουν την Pmax.
Μόνο το κανονάκι μπορεί να μας πει την αλήθεια.
Περιμένω απάντηση (όχι από εσένα) για το ποια Pmax θεωρείτε επικίνδυνη και πως υπολογίζετε την Pmax σε μια τυχαία συνταγή ...
Μαλώνουμε που μαλώνουμε, ας μάθουμε και κάτι![]()
Κάτσε να μάθουμε τίποτα καλό ... αν υπάρχει αναλυτική μέθοδος για τον υπολογισμό της Pmax, θα τον περάσω σε excel και θα το πουλήσω να πάρω κανένα τζιπ. αχαχαΓμτ εγώ ξεχνάω συνέχεια να μεγαλώσω τα γράμματατο θυμάμαι όταν βλέπω τα μυρμήγκια του τρατση
![]()
Βαπόρι θα πάρουμε βρε ΒασίληΚάτσε να μάθουμε τίποτα καλό ... αν υπάρχει αναλυτική μέθοδος για τον υπολογισμό της Pmax, θα τον περάσω σε excel και θα το πουλήσω να πάρω κανένα τζιπ. αχαχα
Το fiatάκι καίει φλάντζες κεφαλής πιο γρήγορα από ότι κάει λάδια αχαχα
Χωρίς να έχω καλοδιαβασει νομίζω ότι ο Νίκος έχει τα σωστά χιλιοστα ογκομετριας.Εγώ από τα συμφραζόμενα....κατάλαβα ότι ο Νίκος κ ο Πιτ ...βγάζουν οκ το φυσίγγιοενώ ο Κώστας οχι