Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...μετά από 25 χρόνια εμπειρίας εγώ παραιτούμαι Δημήτρη!...εγώ από νησί βέβαια....!.sarcastic.

Υ.Γ...αν είχες κάμει τις δοκιμές σου τι να κάμεις άλλες!...εσύ ξέρεις!!!;)
O Πιτ δεν φαίνεται τυχαίος ... να τον ακούμε ...
Απλά τον έχω κόψει λιγάκι μπουρλοτιέρη, ενώ εγώ είμαι κανονιέρης (διάμετρος σκαγιού) :)

@pit1982
Μεταξύ μας επιτρέπονται τα αστεία ...

O Πιτ δεν φαίνεται τυχαίος ... να τον ακούμε ...
Απλά τον έχω κόψει λιγάκι μπουρλοτιέρη, ενώ εγώ είμαι κανονιέρης (διάμετρος σκαγιού) :)

@pit1982
Μεταξύ μας επιτρέπονται τα αστεία ...
Γιατι βρε αγορι μου μπουρλοτιερης!!! Ολλα τα φυσιγγια μου ειναι κατω απο το οριο των δοκιμων .think..think.(των 1370 μπαρ) !!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.οχι πες στο ποστ πιο πανω στις νορμαλ θερμοκρασιες αυτα που γραφω δεν ειναι νορμαλ φυσιγγια ;

Φτιάξε μου μια κατοστάδα να τα ρίχνω πριν τα μπινελίκια :)
.my man.
Εσενα δεν θα σε φταινε τα φυσιγγια θα φταιει η ΠΕΝΕΛΙ ! :p εγω που τα ριχνω με το mp27 ξερω οτι φταιει η παγωνια !! Αντε τωρα θα φυγω απο τις ελιες και θα παω να δοκιμασω τα 50 γρ με την ssb ,εχει καιρο να μελανιασει ο ωμος μου !!!

Αυτά τα - 10 και- 15 ρε παιδιά πότε και πού τα μετρησστε ; Φέτος τον χειμώνα ώρες που επιτρέπεται το κυνήγι -15 δεν νομίζω να έκανε πάνω από μία ή δύο μέρες πουθενά στην Ελλάδα.
Η βορεια Ελλάδα κάθε χρόνο κάνει τέτοιες θερμοκρασίες και πολλές φορές πιο χαμηλά!!

Η τριτη κατι λεει και αυτο σε καλο καιρο ,στη παγωνια μονο μεχρι τα 20- 25 μετρα, παπιοφονιας ειναι το 1,9χ 36 με 688 και gt της τεκνα ! Ερωτηση !!! Αυτες οι θεωρηες λαμβανουν υποψην το διπλο φτερωμα της παπιας η υπολογιζουν μονο την αντισταση της σαρκας ; Εγω Γιαννη κυνηγαω παπια 25 χρονια οτι σας λεω το λεω απο εμπειριες και μονο !! Δεν το παιζω εξυπνος ,εχω δει πουλια να πεφτουν ενω τουφεκισα μονο για να τουφεκισω !!! Και εχω δει πουλια να αρπανε την τουφεκια ( τα λεγομενα χρρρατς) στα 25 μετρα και να σε χαιρετανε ,οπως επησης τρελες προσκοπευσεις στις παγωνιες εκει που με το ιδιο φυσιγγι σε καλο καιρο θελεις το 1/3 τελος παντον δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ,αλλα με φαινεται οσοι μιλατε τωρα ειστε η απο νησι η απο νοτια ελλαδα .yelling..yelling..yelling.

Σιγά ρε εσείς στην βόρεια Ελλάδα που νομίζεται έχει κρύο -35.3⁰ στο ΜΑΊΝΑΛΟ αντε ντουφεκα γερακοτσιχλες .yel.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις Βασίλη; Εγώ την έχω βρει καλύτερα από την tecna στα πολλά κρυα
Προοδευτικότητα στα ίδια επίπεδα με την τεκνα ; Πιο γρήγορη; Πιο αργή; Εύρος γομώσεων ;

Αυτά βασικά. ..

Στο κρύο μου εδωσες απάντηση

Εγώ στο λέω γιατί την δούλευε φίλος μόνο για Έβρο και ξέρω και τη γόμωση αλλά δεν την γράφω και ήταν ντουφεκιες φωτιές αλλά για εκείνες τις υπερβολικές συνθήκες ψύχους .Ένα 34 Άρι έβγαζε ο Βλαχόπουλος πάλι με ΑΟ καλό όπως και το striger victory 5/6/7 ανάμεικτο.Λαθος όχι ο Βλαχόπουλος ο μαπακης έβγαζε το 34 αρι λάθος μου πιο πάνω.

Last edited:
Ξέρεις γιατί ρωτάω ;
Percorso => A0
Ευχαριστώ Γιάννη
Βασιλη η α0 ανεβαζει πιεσεις για πλακα !! Ισως για αυτο "κραταει" καλητερα στις εξτριμ καιρικες συνθηκες ,αλλα απο ταχυτητες δεν ειναι και απο τις πιο γρηγορες

Αυτά τα - 10 και- 15 ρε παιδιά πότε και πού τα μετρησστε ; Φέτος τον χειμώνα ώρες που επιτρέπεται το κυνήγι -15 δεν νομίζω να έκανε πάνω από μία ή δύο μέρες πουθενά στην Ελλάδα.
Mπες εδώ Λευτέρη μου και θα εκπλαγείς με το Νευροκόπι!(είχα την ίδια απορία με εσένα!);).sarcastic.

https://www.worldweatheronline.com/kato-nevrokopi-weather-averages/east-macedonia-and-thrace/gr.aspx

Γιατι βρε αγορι μου μπουρλοτιερης!!! Ολλα τα φυσιγγια μου ειναι κατω απο το οριο των δοκιμων .think..think.(των 1370 μπαρ) !!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.οχι πες στο ποστ πιο πανω στις νορμαλ θερμοκρασιες αυτα που γραφω δεν ειναι νορμαλ φυσιγγια ;
Εγώ για τα μπουρλοτα‼️έχω ξάδερφο ,πιάνω λαγούμι‼️κ του λέω ριιιιιξε‼️

Status
Not open for further replies.
Back