Ναι αλλά ο θάλαμος καύσης μεταβάλλεται διαφορετικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αυξηθεί πιο γρήγορα με ότι συνεπάγεται αυτό. Και σε συνδιασμό με πιο αδυναμο καψουλι θα επιδεινώσει το πρόβλημα. Παρόλα αυτά θα έχει χαμηλότερη πίεση και ισως το αποτέλεσμα εν τέλη να είναι καλύτερο δεν ξέρω. Δεν το νομίζω όμως.Φτιάξε ένα ίδιο με gt24 να δέις διαφορές!
Αυτό που έφτιαξες είναι ένα φυσίγγι 5 σταδίων στην ουσία..... απάτητο βύσμα και βαθύ ρελι, έτσι δουλεύουν τα πολυσταδιακά.
Το έργο του συμπιεσμένου βύσματος το παίρνεις από το βαθύ ρελισμα... 2,75 βάθος δεν το λές και λίγο, άσχετα ότι έκλεισε ψηλά
Δεν φταιει ο διασπορεας πιστευω....δεν σου δινει θαρρώ, αυτος, τη δυναμη στο φυσιγγι...εγω στηνω τη GP στα 31gr No10 στη μπεκατσα, κ τα πουλια περυσι, επεφταν στουπι.... ισως την αδικης...δοκιμασε παλι.Το εχω δοκιμασει Στεφανε ,οπως και τον αντιστροφο διασπορεα τυπου Στοκα,στον πινακα πολυ καλο αλλα στο κυνηγι διαπιστωσα οτι περα απο τα 12-15 μετρα ολα τα πουλια ζωντανα πραμα που δεν το ηθελα καθολου........
Ειχα αγορασει μαλιστα 1000 τετοιους διασπορεις και τους σταματησα για αυτο το λογο
Φόβος!!
Όχι! Αν δεν έρθουν πυρίτιδες άδεια δε βγάζω!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του αρέσει.
Άρα έβγαλες και άδεια κυνηγιου
Καλημέρα στην παρέα κ καλή σεζόν!!!είμαι νέος στο χώρο υπάρχει σεταπ για 27βολο μεPSB 1;στα 36 γραμμάρια;αν κάποιος γνωρίζει ευχαριστώ πολύ!η βοήθεια είναι πολύτιμη για μένα.ευχαριστω!!!!!!Θα γίνει και αυτό…
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Η psb 1 δεν γεμηζεται στα 36 γρ θα πας σε 32-33 γρ ! Τι σοι μηδενικα εχεις και τα 27 βγαινουν 36 γρ ;Καλημέρα στην παρέα κ καλή σεζόν!!!είμαι νέος στο χώρο υπάρχει σεταπ για 27βολο μεPSB 1;στα 36 γραμμάρια;αν κάποιος γνωρίζει ευχαριστώ πολύ!η βοήθεια είναι πολύτιμη για μένα.ευχαριστω!!!!!!
Είναι τα 7/0 6,2 φίλε υπάρχει κάποιο σεταπ για αυτά με αυτήν την πυρίτιδα;ας βάλω κ ποιο λίγα.ευχαριστω πολύ !!!!!!!Η psb 1 δεν γεμηζεται στα 36 γρ θα πας σε 32-33 γρ ! Τι σοι μηδενικα εχεις και τα 27 βγαινουν 36 γρ ;
Θες να τα ακούσεις πάλι
Δε χωρούσε το κωλόχαρτο πάνω από τη μάλλινη πες του!Θες να τα ακούσεις πάλι......είσαι τυχερός είναι μπαναρισμένος
![]()
Θαλή, εχεις κουβέτ κατω απο τη μαλλινη;;;
H μάλλινη αυτή είναι 25χιλ ! Έχεις δουλέψει ποτέ μάλλινη 25χιλ; Έχει δουλέψει κανένας; Όχι. Είναι πολύ ψηλή. Έπεσε στα χέρια μου όμως και δε λέω όχι σε μάλλινες.Θαλή, εχεις κουβέτ κατω απο τη μαλλινη;;;
Εχεις ντιάνα;;;
Δε διακρινω...η μαλλινη ομως, οπως τη βλεπω, σου δινει τεραστειο αμορτισερ κ δεν θα ειναι λειτουργικο θεωρώ....αν κ το ολο στησιμο, με διωρθωσεις, θα'ναι ΛΟΥΚΟΥΜΙ για το Ρωσσιδάκι σου...
Υ.Γ.
Πρωτημώτερο, να βαλεις μεγαλύτερη σε υψος ντιάνα, παρά τη μάλλινη....
Συμφωνώ, να σαι καλα...Δουλεύουμε με αυτά που έχουμε και δεν είμαστε δογματικοί!
Φτιάξε έναν οδηγό και κοψτες ακριβώς στην μέση.H μάλλινη αυτή είναι 25χιλ !
Εγώ θα σε συμβούλευα, μιας και το νήμα είναι τέτοιο......να βάλεις την τάπα σε τρία κομμάτια όχι ολόκληρη και εκεί που πατάνε τα σκάγια μία φλίδα από ακουαρέλα κομμένη με ζγρόμπια ή σακούλα σούπερ μάρκετ.H μάλλινη αυτή είναι 25χιλ ! Έχεις δουλέψει ποτέ μάλλινη 25χιλ; Έχει δουλέψει κανένας; Όχι. Είναι πολύ ψηλή. Έπεσε στα χέρια μου όμως και δε λέω όχι σε μάλλινες.
Η πρώτη σκέψη ήταν να την κόψω στη μέση και να την κάνω δύο. Τα 100 κομμάτια θα τα έκανα 200! Όμως, δεν θα μπορούσα να κόψω και τις 100 στο ίδιο σημείο και θα ήταν διαφορετική η μία από την άλλη και μέσα σε ένα κουτί να είχα αχταρμά φυσίγγια.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω όπως είναι.
Έπρεπε:
1) Να βγάλω φυσίγγι με όχι λιγότερο από 30γρ σκάγια γιατί πιο κάτω δεν το θέλω.
2) Να είναι αστέρι κλείσιμο και όχι ρελιαστό γιατί έχω τους λόγους μου.
3) Να είναι 70άρης κάλυκας και όχι μάκγνουμ
Πως θα γίνει αυτό;
Όταν δοκίμασα με Aquila πυρίτιδα, κουβέτ από πάνω και χαρτάκι πάνω από τη μάλλινη χωρούσε 20γρ σκάγια!
Τα άλλαξα όλα.
1) G3000 και όχι Aquila γιατί πιάνει μικρότερο όγκο μέσα στον κάλυκα. Έχω και ΣΙΠΕ που έχει ακόμα μικρότερο όγκο αλλά δεν ήθελα να την ξοδέψω
2) Overpowder και όχι κουβετ γιατί είναι 2χιλ και όχι 6
3) Κανένα χαρτάκι πάνω από τη μάλλινη
Και μου ήρθε πολύ καλά η ογκομετρία με χώρο για 30γρ.
Όσον αφορά το αμορντισερ που κάνει η μάλλινη πιστεύω θα είναι λουκούμι στο Μπαϊκαλάκι μου. Είδομεν!
Δουλεύουμε με αυτά που έχουμε και δεν είμαστε δογματικοί!