Κώστα το καψυλιο έσκασε κανονικά, αλλά η πυρίτιδα δεν άναψε ; Ή το καψυλιο ίσα που ακούστηκε και η πυρίτιδα δεν άναψε ;
Αυτο...Ή το καψυλιο ίσα που ακούστηκε και η πυρίτιδα δεν άναψε ;
Κρίμα να έχεις ένα δίκαννο μονοκαννο για αυτό τον λόγο...Μου συνεβη σχεδον το ιδιο περυσι στο 16αρι. Τα φυσιγγια ενα ενα στο χερι εν τω μεταξυ. Αρα μονο το καψουλι μπορουσε να φταιει. Ταπες, μπαρουτια ολα μεσα στην καννη. Ευτυχως ηταν δικαννο και εριχνα με την αριστερη.
Για δειτε και αυτο....Και οποιος ξερει ... η εαν του εχει συμβει....ας μου πει τι εγινε εδω ???
Σεταπ SIPE CX2000- 1,65X34 -N8,5 - γνησια μαλλινη ταπα- 68,5-56,5...
Το φυσιγγιο εκανε ΤΣΑΦ...Τα σκαγια επεσαν στα 2 μετρα.. ( ευτυχως μετα τον ταχογραφο ) ...
κουβετ -ντιανα - μαλλινη -χαρτακι- φρακαραν λιγο πριν την εξοδο απο την καννη..
Γεμισαν καννη καλυκας ακαυτη...και για να βγουν απο την καννη ελυσα το οπλο και εβαλα αντισκωριακο
το οποιο δεν περναγε απο πανω προς τα κατω...
Σημερα αλλο φυσιγγιο το ιδιο στησιμο ιδια δοσολογια εδωσε V1,5-401m/s
View attachment 58667
View attachment 58668
View attachment 58669
View attachment 58670
Εδω σε θελω καβουρα....να περπατας στα καρβουνα !!!
Τα χειλη του καλυκα ελιωσαν....χωρις να βγαλει φλογα η καννη ουτε το κλειστρο !!!
Το κλεισιμο 8* πτυχο.
Επισεις το δευτερο φυσιγγιο βγηκε απο την αποθηκη χωρις να οπλισει το οπλο.
Υπάρχουν άλλοι πίσω του .Προς Xristos tragris .
Bλεπω οτι κατω απο καθε ποστ μου χλευαζεις....βαζοντας τα γελια!!
Επισεις και στο ΠΜ που μου εστειλες το ιδιο κανεις....χλευαζεις..
Θα σου πω καποια πραγματα....και ΙΣΩΣ πιασουν τοπο....το ευχομαι τουλαχιστον!!
Σου απαντω απο εδω για το ΠΜ που μου εστειλες...γιατι εγω εχω το θαρρος και δεν κρυβομαι πισω απο το
δαχτυλο μου οπως ΕΣΥ κανεις!!!
Απο οτι καταλαβαινω....δεν εχεις ''αντερα'' ωστε να γραψεις δημοσια τον χλευασμο του ΠΜ σου!!!
Ισως....λεω ισως να γνωριζες οτι ηταν ατοπο αυτο μου εγραψες...και δεν τολμησες να το γραψεις
δημοσια!!!
ΑΚΟΥ λοιπον....
Αυτο που συνεβει σε μενα και στο φυσιγγιο που εριξα μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε απο αστοχια
υλικου!!!
Εισαι νεος ιδιογομωτης και κατανοω οτι δεν εχεις τις γνωσεις ωστε να κρινεις σωστα...
Αυτο προσπαθησα να κανω και οταν μας ρωταγες για σεταπ...να σου δειξω τον σωστο δρομο της
ιδιογομωσης....και ποια ειναι τα σωστα σεταπ...
Εσυ εκανες του κεφαλιου σου οτι και αν σου λεγαμε...οποτε σταματησα να σου απαντω...γιατι εαν
ανατιναχτεις να εχεις ΕΣΥ ολη την ευθυνη!!!
Μου γραφεις στο ΠΜ σου οτι μαλωσα....Δεν σε μαλωσα....ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις....
Τελειωνοντας θελω να σου πω....Οτι δεν εισαι 15 χρονων...εχεις βγαλει γένια πλεον....και πρεπει να
αλλαξεις τις συνηθειες και οτι εκανες οταν ησουν 15 χρονων!!!
Δυστυχως αλλα σε διακρινει ακομα το νεαρον της τοτε ηλικιας σου!!!
ΥΓ. Να ξερεις οτι απο ανθρωπους σαν και σενα...οτι και να κανεις...οτι και να λες δεν θιγομαι...Θα θιγομουν
εαν ολα αυτα που εγραψες μου τα εγραφε ενας σοβαρος ανθρωπος !!!
Καλη συνεχεια σου ευχομαι !!!
Τασο ειχαν γινει λασπη ολα μεσα.....το ξεβουλωσα οπως λες μετα και με τη βοηθεια χαρτομαντηλων για να φυγουν ολαΚρίμα να έχεις ένα δίκαννο μονοκαννο για αυτό τον λόγο...
Κόβεις ένα ισιο κλαδακι κ είσαι οκ.......
Το θέμα είναι πως κάθε φορά ακουγομαστε ακόμα δεν το έχω καταλάβει, χαλαρά, χόμπυ είναι,να περάσουμε καλά, Αν είναι βγάζουμε τα κουμπουρια δεν κάνουμε τίποτα .![]()
Προς Xristos tragris .
Bλεπω οτι κατω απο καθε ποστ μου χλευαζεις....βαζοντας τα γελια!!
Επισεις και στο ΠΜ που μου εστειλες το ιδιο κανεις....χλευαζεις..
Θα σου πω καποια πραγματα....και ΙΣΩΣ πιασουν τοπο....το ευχομαι τουλαχιστον!!
Σου απαντω απο εδω για το ΠΜ που μου εστειλες...γιατι εγω εχω το θαρρος και δεν κρυβομαι πισω απο το
δαχτυλο μου οπως ΕΣΥ κανεις!!!
Απο οτι καταλαβαινω....δεν εχεις ''αντερα'' ωστε να γραψεις δημοσια τον χλευασμο του ΠΜ σου!!!
Ισως....λεω ισως να γνωριζες οτι ηταν ατοπο αυτο μου εγραψες...και δεν τολμησες να το γραψεις
δημοσια!!!
ΑΚΟΥ λοιπον....
Αυτο που συνεβει σε μενα και στο φυσιγγιο που εριξα μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε απο αστοχια
υλικου!!!
Εισαι νεος ιδιογομωτης και κατανοω οτι δεν εχεις τις γνωσεις ωστε να κρινεις σωστα...
Αυτο προσπαθησα να κανω και οταν μας ρωταγες για σεταπ...να σου δειξω τον σωστο δρομο της
ιδιογομωσης....και ποια ειναι τα σωστα σεταπ...
Εσυ εκανες του κεφαλιου σου οτι και αν σου λεγαμε...οποτε σταματησα να σου απαντω...γιατι εαν
ανατιναχτεις να εχεις ΕΣΥ ολη την ευθυνη!!!
Μου γραφεις στο ΠΜ σου οτι μαλωσα....Δεν σε μαλωσα....ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις....
Τελειωνοντας θελω να σου πω....Οτι δεν εισαι 15 χρονων...εχεις βγαλει γένια πλεον....και πρεπει να
αλλαξεις τις συνηθειες και οτι εκανες οταν ησουν 15 χρονων!!!
Δυστυχως αλλα σε διακρινει ακομα το νεαρον της τοτε ηλικιας σου!!!
ΥΓ. Να ξερεις οτι απο ανθρωπους σαν και σενα...οτι και να κανεις...οτι και να λες δεν θιγομαι...Θα θιγομουν
εαν ολα αυτα που εγραψες μου τα εγραφε ενας σοβαρος ανθρωπος !!!
Καλη συνεχεια σου ευχομαι !!!
Nα προτιμάς γυάλινη συσκευασία αντί αλουμινίου διότι είναι ένας απο τους λόγους
Λοιπόννα πάρω μέρος και εγώ τώρα, κύριε Νίκο καταρχήν καλημέρα, ο μικρός μίας και δεν τον βάζει κανένας και τον έχω όλη μέρα στα πόδια μου για εργάζεται σε εμένα, τον πηραξε τα λόγια σας και βρήκε την ευκαιρία να σας χλευάσει με τον τρόπο που αυτός βρήκε, θες καλός θες κακός, εγώ δεν γεμίζω πλέον και δεν έχω κάτι με εσένα προσωπικά, ένα με πειράζει,ο μικρός τα έγραψε χύμα και έξω από τα δόντια σε εσάς εχτές πριν το μύνημα που έστειλε, αλλά ο Κώστας έκρινε καλός να διαγράψει τα σχόλιο για να μην πέσει γκρίνια στο σάιτ, και καλά έκανε, το δικό σας σχόλιο θα το αφήσουμε έτσι;;;;να κατηγορεί ένα παιδί;;;; κακός, πολύ κακός, εμένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται, τα έχω καλά με όλους, δεν γεμίζω και δεν μπορώ να κρίνω, και σέβομαι πολύ και εσάς και το σάιτ, αυτά δεν πρέπει να μένουν, πρέπει να σβήνουν, να είστε καλά και πάντα καλά γεμίσματα να έχεις
Από ότι βλέπω δεν με σέβεσαι κύριε Νίκο, εγώ είπα να μην γίνεται γκρίνια στο σάιτ αλλά το τραβάς βλέπω, δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια, είναι ωραία η σελίδα αυτή να είναι οι απόψεις χαλαρές και συζητήσιμες, το πρόβλημα μπορείτε να το βρείτε πρωτοποριακά, όπως άλλωστε και εσείς το είχατε πει με τους διαχειριστές ότι κάτι τέτοια να μην γίνονται δημόσια, αλλά.......Δεν γνωριζω εαν σβηστηκε καποιο μηνυμα του μικρου οπως λες....Αλλα μου ειναι αδιαφορο!!!
Επισεις απο την αρχη ειχα ολη την καλη διαθεση να τον βοηθησω ....οπως κανω με ολους τους καινουργιους
ιδιογομωτες....και ποτε δεν το προσβαλα...
Απλα καποια στιγμη τον ρωτησα....γιατι μας ρωτας απο την στιγμη που οτι και σου πουμε εσυ κανεις
του κεφαλιου σου ??
Απορια ηταν...και την εγραψα...Και σταματησα βεβαια να του απανταω...
Τωρα εαν εσυ εσυ και ο μικρος το θεωρεις προσβολη ειστε λαθος και οι δυο !!
Ο μικρος οπως τον αποκαλεις...μου θυμησε αυτο που λεει ο λαος μας...εμαθα να μαστορευω....
περα απο τον χλευασμο του !!!
Και εφοσον τον εχεις καθε μερα στα ποδια σου...μαθε τον να σεβεται καποια πραγματα!!!
Και εαν νομιζεις οτι επραξε σωστα...απλα να μου το πεις ωστε να το ξερω .
ΥΓ. Να ξερεις οτι σεβομαι και το μυρμηγκι....οπως σεβομαι και τον εαυτο μου αλλα αδικες
προσβολες....δεν τις σηκωνει η πετσα μου !!!!
Από ότι βλέπω δεν με σέβεσαι κύριε Νίκο, εγώ είπα να μην γίνεται γκρίνια στο σάιτ αλλά το τραβάς βλέπω, δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια, είναι ωραία η σελίδα αυτή να είναι οι απόψεις χαλαρές και συζητήσιμες, το πρόβλημα μπορείτε να το βρείτε πρωτοποριακά, όπως άλλωστε και εσείς το είχατε πει με τους διαχειριστές ότι κάτι τέτοια να μην γίνονται δημόσια, αλλά.......
Σωστά, και καλά κάνεις, καλή συνέχεια να έχεις και πάντα καλά και ασφαλή γεμίσματαΣεβομαι τους πάντες....παραλληλα ομως και τον εαυτο μου οπως προειπα.
Σε κανεναν δεν αρεσει η γκρινια και η αντιπαραθεση...
Ωστοσο στο ξανα λεω....δεν ξεκινησε απο εμενα....και δεν δεχομαι απο κανεναν ατοπες και αδικες
προσβολες!!!
Και εδω σταματω.
Σωστά, και καλά κάνεις, καλή συνέχεια να έχεις και πάντα καλά και ασφαλή γεμίσματα
Θέλει και διαλεχτές πατάτες ο λόκως σου....