Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πολύ περίεργο αυτό !
Εγώ βαρούσα τις φάσσες με αυτό το φυσίγγι και πάθαιναν ηλεκτροπληξία!
Φίλε σε πιστεύω... όπως έγραψα πριν μιλάμε για 1300++ υψόμετρο... επισεις έγραψα ότι η περδικα ήταν με 4τσοκ ενώ το παπί με 3τσοκ επίσης υψομετρική διάφορα μιλάμε για 1000 μετρα περίπου... εχθές ήμουν μετά από βροχή...
Σήμερα είχε απλά συννεφιά..

Φίλε σε πιστεύω... όπως έγραψα πριν μιλάμε για 1300++ υψόμετρο... επισεις έγραψα ότι η περδικα ήταν με 4τσοκ ενώ το παπί με 3τσοκ επίσης υψομετρική διάφορα μιλάμε για 1000 μετρα περίπου... εχθές ήμουν μετά από βροχή...

Θα σου καταθέσω την άποψη μου.

Στα 25 μέτρα με την ΜΒ32, δεν υπάρχει πέρδικα ζωτανή με τόσα σκάγια που αναφέρεις.(Εχεις πρόβλημα στο ρέλιασμα)

Οπως και να την έχω στήσει, είτε με drago17 ή gt18, ή biorientabile 18, ή z2m18, ή bior18+φελλό, ή bior20, ή giovanni, ή θώδη, ή, ή, ή.

Αυτά που έχω διαπιστώσει είναι, ότι όταν είσαι πάνω στο πουλί με το μπαμ, βλέπεις ένα στουπί να πέφτει.

Επειδή κυνηγώ την πέρδικα αρκετά, σε υψόμετρο από 1500 έως 2000++ και έχω το ίδιο όπλο με το δικό σου και το ίδιο τσόκ χρησιμοποιώ,

τα 4* είναι αρκετά λόγω υψομέτρου, δεν χρειάζετε πιό κλειστό.

Ξέρω πίνουν νερό στο όνομα της MBX32 στο 1.75Χ34 ζ2μ 6αρια αστέρι πάτημα στα 57.25
Τσοκ 4 έχω 10 ζωντανές πέρδικες φέτος...
Η τελευταία είχε 11 σκάγια και ήταν περίπου στα 25μ
Παω στο βάλτο με το ίδιο φυσίγγι και είχα κάνει 4 παπάκια με 2τσοκ σε διάφορες αποστάσεις και καλα σκοτωματα..
Σήμερα έκανα αυτό το παπι με 3τσοκ και μέτρησα 43 βήματα εκεί που είχε πέσει ξέρω...
Τι μπορεί να φταει με τις πέρδικες και πέφτουν ζωντανές; ;; το τσοκ το υψόμετρο ο καιρός με ίδια φυσίγγια.. ο βαλτός 640υψ και πέρδικες πάνω από 1.300 Παω..
Υψόμετρο

Θα σου καταθέσω την άποψη μου.

Στα 25 μέτρα με την ΜΒ32, δεν υπάρχει πέρδικα ζωτανή με τόσα σκάγια που αναφέρεις.(Εχεις πρόβλημα στο ρέλιασμα)

Οπως και να την έχω στήσει, είτε με drago17 ή gt18, ή biorientabile 18, ή z2m18, ή bior18+φελλό, ή bior20, ή giovanni, ή θώδη, ή, ή, ή.

Αυτά που έχω διαπιστώσει είναι, ότι όταν είσαι πάνω στο πουλί με το μπαμ, βλέπεις ένα στουπί να πέφτει.

Επειδή κυνηγώ την πέρδικα αρκετά, σε υψόμετρο από 1500 έως 2000++ και έχω το ίδιο όπλο με το δικό σου και το ίδιο τσόκ χρησιμοποιώ,

τα 4* είναι αρκετά λόγω υψομέτρου, δεν χρειάζετε πιό κλειστό.
Ίδια συνταγή; ;; στο ρελιασμα τι πρόβλημα μπορεί να είναι; ;;

Νίκο το ύψος του κάλυκα;

Ξέρω πίνουν νερό στο όνομα της MBX32 στο 1.75Χ34 ζ2μ 6αρια αστέρι πάτημα στα 57.25
Τσοκ 4 έχω 10 ζωντανές πέρδικες φέτος...
Η τελευταία είχε 11 σκάγια και ήταν περίπου στα 25μ
Παω στο βάλτο με το ίδιο φυσίγγι και είχα κάνει 4 παπάκια με 2τσοκ σε διάφορες αποστάσεις και καλα σκοτωματα..
Σήμερα έκανα αυτό το παπι με 3τσοκ και μέτρησα 43 βήματα εκεί που είχε πέσει ξέρω...
Τι μπορεί να φταει με τις πέρδικες και πέφτουν ζωντανές; ;; το τσοκ το υψόμετρο ο καιρός με ίδια φυσίγγια.. ο βαλτός 640υψ και πέρδικες πάνω από 1.300 Παω..
Άλλαξε νούμερο σε 7 και κλείσιμο σε 57,50........

Άλλαξε νούμερο σε 7 και κλείσιμο σε 57,50........
Είσαι γάτα
Δεν ξέρω πως ο άνθρωπος κλείνει και τι εργαλεία έχει.
Αλλά αν η μπαρούτι έχει πάρει υγρασία λογικό να έχει νούμερα
Σε αυτές αυτά τα σετ απ δεν γίνεται να έχει τέτοια προβλήματα.
Εκτός αν έχει θέμα το κοντάκι και δεν πάει η Τουφεκιά εκεί που βλεπει

Θα με σώσει το 57 από το 57.25; ;;;
Μπορεί κάποια να είναι στο 57..

Αν έχω καταλάβει σωστά τα φυσίγγια σου τα φτιάχνεις σε 2 στάδια.

Θα σου πώ πως λειτουργώ στα δικά μου.

Ενα ένα στο χέρι ζύγισμα και μέτρημα ασχέτως πως τα στάδια που κλείνω είναι περισσότερα.

Ετσι όταν λέω 1,75 χ 33, είναι από 1,749 έως 1,751 η πυρίτιδα και τα σκάγια από 32,97 έως 33,04.

Οσον αφορά το τελικό αν είναι 57.00 mm είναι από 56,95 έως 57,05 και στον χρονογράφο έχω αποκλίσεις συνήθως 4-5 μέτρα.

Αν έχω καταλάβει σωστά τα φυσίγγια σου τα φτιάχνεις σε 2 στάδια.

Θα σου πώ πως λειτουργώ στα δικά μου.

Ενα ένα στο χέρι ζύγισμα και μέτρημα ασχέτως πως τα στάδια που κλείνω είναι περισσότερα.

Ετσι όταν λέω 1,75 χ 33, είναι από 1,749 έως 1,751 η πυρίτιδα και τα σκάγια από 32,97 έως 33,04.

Οσον αφορά το τελικό αν είναι 57.00 mm είναι από 56,95 έως 57,05 και στον χρονογράφο έχω αποκλίσεις συνήθως 4-5 μέτρα.
Αρα 1.75×33 οχι 34γρ ναι με μεκ και ρελιασμα.

Αρα 1.75×33 οχι 34γρ ναι με μεκ και ρελιασμα.

Το 1,75 χ 33 το στήνω όταν η βυσμάτωση είναι μεσόταπα ή diana ή μάλλινη, στο 1,71-1,725 αρκεί για τα 33 γρ. (σαν παράδειγμα το έγραψα πιό

πάνω).Σ αυτό που θέλω να εστιάσω είναι το ζύγισμα και το μέτρημα τα κάνεις σχολαστικά?

Το 1,75 χ 33 το στήνω όταν η βυσμάτωση είναι μεσόταπα ή diana ή μάλλινη, στο 1,71-1,725 αρκεί για τα 33 γρ. (σαν παράδειγμα το έγραψα πιό

πάνω).Σ αυτό που θέλω να εστιάσω είναι το ζύγισμα και το μέτρημα τα κάνεις σχολαστικά?
Ναι με το χέρι έχω μετζα βγάζω και το ενα σκάγι... δεν βιάζομαι εξάλλου ένα κουτί για την πέρδικα αντε με τα βίας 2 με φτάνει

στο 1,70με το 1,71και 1,725 δεν υπαρχει μετρισημη διαφορα διαφορα εχεις στο 1,7με 1,75 !!!

Το 3* της μπερετα σου δεν παιζεται...ειναι πολυ καλο σε κατανομες εξου κ το παπί σε αυτη την αποσταση....μηπως η περδικα, επεσε με ακροσκαγα της περιφερειας..;;;

Status
Not open for further replies.
Back