Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πρόσφατα αγόρασα υλικά από το κατάστημα που αγοράζω χρόνια. Το αφεντικό με ενημέρωσε ότι συγκεκριμένος εισαγωγέας υλικών (πυρίτιδων, συγκεντρωτήρων, καλύκων κ.λ.π) έχει ενημερώσει ότι τέλος από τα υλικά που εισήγαγε. Κάτι λίγοι κάλυκες υπάρχουν σε συγκεκριμένα χρώματα . Είναι γνωστές πυρίτιδες που αγοράζουμε οι περισσότεροι και θα πονέσουμε πολύ. Μη με ρωτήσετε ποιος είναι, όχι γιατί θέλω να σας κάνω τον έξυπνο, αλλά γιατί κρατάω και μια «πισινή», μήπως δεν είναι έτσι. Πάντως θα το καταλάβετε αν ισχύει από το γεγονός ότι δεν θα βρίσκετε τις συγκεκριμένες πυρίτιδες. Ο λόγος δεν θα είναι θέμα έλλειψης, αλλά θέμα μη εισαγωγής. Μακάρι να μην είναι έτσι. Ψάξτε το κι εσείς.

Πάρε Remington να ξενοιάσεις από όλες αυτές τις μ@λακίες ...
🤣
Θα μας τρελάνεις βρε Νίκο ...
Μπορεί το όπλο σου να διαλέγει θηράματα 😂 😂🤣🤣
α γειά σου
αυτό είναι!
η ακατανόμαστη διαλέγει θηράματα
νο νταουτ αμπαουτ ιτ
το "είδαμε στην πράξη"! .very funny.

Μπρε Νικόλα, ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν μας τρολλάρεις όλους! .sarcastic.

Οντως κατι δεν ''παει καλα''......Δεν συμβαδιζουν αυτα που λεει...
Δλδ δεν γινεται περδικα ζωντανη στα 25 μετρα με 11 σκαγια και τα 5 κατω απο την πετσα της...
και ξερο παπι στα 43 βηματα = 34,4 μετρα...με το ιδιο φυσιγγιο...
Εκτος και αν τα φυσιγγια που κλεινει ειναι ''αλαλουμ''.....δλδ το πιθανοτερο εαν του συμβαινουν αυτα
τα πραγματα!!!

εικόνα_Viber_2020-10-26_13-16-14.jpg

εικόνα_Viber_2020-10-26_13-16-43.jpg
Στους +21 βαθμους....με 84% υγρασια αυτη η δοκιμη...

Και στους +4 βαθμους το ιδιο σεταπ....και με 65% υγρασια.

εικόνα_Viber_2020-10-26_17-02-07.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-26_17-03-06.jpg

Πρόσφατα αγόρασα υλικά από το κατάστημα που αγοράζω χρόνια. Το αφεντικό με ενημέρωσε ότι συγκεκριμένος εισαγωγέας υλικών (πυρίτιδων, συγκεντρωτήρων, καλύκων κ.λ.π) έχει ενημερώσει ότι τέλος από τα υλικά που εισήγαγε. Κάτι λίγοι κάλυκες υπάρχουν σε συγκεκριμένα χρώματα . Είναι γνωστές πυρίτιδες που αγοράζουμε οι περισσότεροι και θα πονέσουμε πολύ. Μη με ρωτήσετε ποιος είναι, όχι γιατί θέλω να σας κάνω τον έξυπνο, αλλά γιατί κρατάω και μια «πισινή», μήπως δεν είναι έτσι. Πάντως θα το καταλάβετε αν ισχύει από το γεγονός ότι δεν θα βρίσκετε τις συγκεκριμένες πυρίτιδες. Ο λόγος δεν θα είναι θέμα έλλειψης, αλλά θέμα μη εισαγωγής. Μακάρι να μην είναι έτσι. Ψάξτε το κι εσείς.
Μήπως ρε παιδιά απλά θα αλλάξει ο εισαγωγέας? Από ότι κατάλαβα μιλάμε για τις NSI που ως τώρα τις έφερνε ο Ναυπλιώτης. Όμως οι ισπανικές τις maxam που τις φέρνει ο Κυργιάς και πλέον ανήκουν στην NSI έγινε εισαγωγή φέτος. Μήπως πλέον θα τα φέρνει ο Κυργιάς? Μία υπόθεση κάνω δεν γνωρίζω τίποτα για να πω με σιγουριά.

Πάρε Remington να ξενοιάσεις από όλες αυτές τις μ@λακίες ...
🤣
Θα μας τρελάνεις βρε Νίκο ...
Μπορεί το όπλο σου να διαλέγει θηράματα 😂 😂🤣🤣
Ελα μου ντε που έμπλεξα ο μ@λ@κας με την ιδιογομωση με τόσα λεφτά θα είχα πάρει 20 κουτιά φυσίγγια και θα είχα ξενίσει...

Επίσης τα χαρτάκια που είναι ντουφεκισμενα δίπλα στην θάλασσα με 30 βαθμούς Κελσίου με αλεύρια με 3 τσοκ με 71cm 8στερο κλείσιμο 5 στάδια και 18.3 αυλό δεν έχουν καμία σχέση με το τι γίνεται στο βουνό με 1500υψ με 5 βαθμούς.. ούτε κανα είναι ίδια τα οπλα για να γίνει σύγκριση μεταξύ τι;;; η να δούμε τι;;;; καμια απόλυτος σχέση δεν έχουν που ήρθαν για παράδειγμα.

Μπρε Νικόλα, ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν μας τρολλάρεις όλους! .sarcastic.
Φίλε δεν έχω όρεξη να τρολλαρο κανέναν από το φόρουμ έμαθα 10 πράγματα θα κοροιδεψω κιολας;;;; και προσπαθώ να λύσω ένα πρόβλημα που αντιμετώπιση φέτος στην περδικα...
Ουτε ΙΔΙΟΓΟΤΗΣ το παίζω ούτε ΚΥΝΗΓΑΡΑΣ ούτε ΠΑΠΑΤΖΗΣ.

Το 3* της μπερετα σου δεν παιζεται...ειναι πολυ καλο σε κατανομες εξου κ το παπί σε αυτη την αποσταση....μηπως η περδικα, επεσε με ακροσκαγα της περιφερειας..;;;
Ρε συ έχω δει πως πάνε σε χαρτί ή ντουφεκιες και σε νενεκε έχω ρίξει και τα έχω ανεβάσει..
Με 3ρι μόνο στο παπί βάζω... 4τσοκ βάζω περδικα και 5 μπεκάτσα...
Και όπως έγραψα έχει γίνει αρκετές φορές με ζωντανά πουλια δεν είναι μια για ακροσκαγα..
Κατι αλλο φταίει πιστεύω... η το κλείσιμο που είπε ο napo είναι... η το τσοκαρισμα δεν τεριαζει με αυτό το σετ απ είναι αδύναμο φεύγουν 2 3 πούπουλα και τα πουλιά ζωντανά.
Η επηρεάζει πολύ ο καιρός.

Φίλε δεν έχω όρεξη να τρολλαρο κανέναν από το φόρουμ έμαθα 10 πράγματα θα κοροιδεψω κιολας;;;; και προσπαθώ να λύσω ένα πρόβλημα που αντιμετώπιση φέτος στην περδικα...
Ουτε ΙΔΙΟΓΟΤΗΣ το παίζω ούτε ΚΥΝΗΓΑΡΑΣ ούτε ΠΑΠΑΤΖΗΣ.
ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩ μην το παίρνεις στα σοβαρά.very shoked.

Ρε συ έχω δει πως πάνε σε χαρτί ή ντουφεκιες και σε νενεκε έχω ρίξει και τα έχω ανεβάσει..
Με 3ρι μόνο στο παπί βάζω... 4τσοκ βάζω περδικα και 5 μπεκάτσα...
Και όπως έγραψα έχει γίνει αρκετές φορές με ζωντανά πουλια δεν είναι μια για ακροσκαγα..
Κατι αλλο φταίει πιστεύω... η το κλείσιμο που είπε ο napo είναι... η το τσοκαρισμα δεν τεριαζει με αυτό το σετ απ είναι αδύναμο φεύγουν 2 3 πούπουλα και τα πουλιά ζωντανά.
Η επηρεάζει πολύ ο καιρός.
Μηπως εφαγε κανα κολλημα στα ογκομετρικα η MEC........και βαρουσες τιποτα μισοριξιες στο βουνο?

Ξέρω πίνουν νερό στο όνομα της MBX32 στο 1.75Χ34 ζ2μ 6αρια αστέρι πάτημα στα 57.25
Τσοκ 4 έχω 10 ζωντανές πέρδικες φέτος...
Η τελευταία είχε 11 σκάγια και ήταν περίπου στα 25μ
Παω στο βάλτο με το ίδιο φυσίγγι και είχα κάνει 4 παπάκια με 2τσοκ σε διάφορες αποστάσεις και καλα σκοτωματα..
Σήμερα έκανα αυτό το παπι με 3τσοκ και μέτρησα 43 βήματα εκεί που είχε πέσει ξέρω...
Τι μπορεί να φταει με τις πέρδικες και πέφτουν ζωντανές; ;; το τσοκ το υψόμετρο ο καιρός με ίδια φυσίγγια.. ο βαλτός 640υψ και πέρδικες πάνω από 1.300 Παω..
Έπαθα και γω προχτές έτσι φίλε μου με μισοταπο με mb36 με 4* τσοκ στα 20 μέτρα ή πέρδικα είχε 27 σκάγια και πήγε και έπεσε στα 20 μέτρα αντί να ξεραθει

Status
Not open for further replies.
Back