Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με μια γρήγορη ματια μου φάνηκαν σχετικά ανεβασμένες οι πιέσεις στα περισσότερα σεταπ κ ιδίως στις psb1 k psb2 που χρησιμοποιώ. Ορισμένα 700αριζουν για πλάκα με αστέρι στα 58.
Δηλ στο 1.75-1.80x35 στα 57χιλ που ρίχνω την psb1 που μπορεί να φτάνω από μπαρ?
Στέλιο οι συνταγές είναι στην πλειοψηφία τους οριακές, αλλά σκέψου οι ταχύτητες είναι στα 2,5 μέτρα άρα στο 1 μέτρο, υπολόγιζε 15 με 20 περισσότερα.

Στέλιο οι συνταγές είναι στην πλειοψηφία τους οριακές, αλλά σκέψου οι ταχύτητες είναι στα 2,5 μέτρα άρα στο 1 μέτρο, υπολόγιζε 15 με 20 περισσότερα.
Κοιμάμαι όρθιος Λευτέρη.
Δεν πήρα χαμπάρι για τα 2.5
Είναι ψηλά οκ.

Κοιμάμαι όρθιος Λευτέρη.
Δεν πήρα χαμπάρι για τα 2.5
Είναι ψηλά οκ.
Ξυυυυυπνα ,έχς κιενα σφαξιμου είσι‼️α'ι' πηρει του μισμερ‼️ειμεις βαλαμει σκουπα στα αμαξ πλυσιμου κισι άκουομα❓❓❓❓
Πλάκα πλάκα το αυτοκίνητο είχε τη μισή Αφρική επανω κ το μισό χωριό ...μέσα‼️

Στο 1,80χ35 με psb1 στα 900 σηγουρα
Ενα απο τα My Four...τεζα πατημένο 420m/s στο V 1.5 με Νο5....η παλιάς κοπής PSB 1....big smile...πανω απο 80% συγκέντρωση με 3* στα 36m....cofee...για 900bar δεν μου φάνεικε πάντος...οκ..κραταμε πάντα πισινή!!

Αυτές οι μετρήσεις είναι με ατσάλινα, εδώ φαίνεται πως συμπεριφερεται πολύ πιο ήρεμα και προβλέψιμα, ενώ η tecna μοιάζει σαν να πάσχει από υπέρταση, ενώ σαν προοδευτικοτητα είναι πολύ κοντά. Με δεδομένο ότι στην εμφάνιση της pmax παίζει κυρίαρχο ρόλο η αντίσταση που προβάλλουν οι ακτινικές πιέσεις των σκαγιων και ο ρυθμός που θα έχει η αναφλεξη, δηλαδή η σχέση καψυλιου με την πυρίτιδα και την αντίσταση ξέρελιασματος, ίσως αν την μάθουμε καλύτερα να μπορεί να κάνει πράγματα που με τις παλιές ήταν απαγορευτικα. Μέχρι όμως να έχουμε μετρήσεις από αξιόπιστο βλητικο σταθμό για την κάθε συνταγή μας, καλύτερα να μην προδικαζουμε, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Για την SP8 κυρίως αλλά και για την SP10 μήπως έχεις δοκιμές ?

Ενα απο τα My Four...τεζα πατημένο 420m/s στο V 1.5 με Νο5....η παλιάς κοπής PSB 1....big smile...πανω απο 80% συγκέντρωση με 3* στα 36m....cofee...για 900bar δεν μου φάνεικε πάντος...οκ..κραταμε πάντα πισινή!!
Δώσε όλο το σεταπ Κωστή.
Πως έβγαλες 420?
Αυτό που φτιαχνω εγώ με cheddite T3 cx2000 1.77x35 με jiovanni 20 στα 57 από 68.65-70 έχει 396 μέσο όρο στο 1.5 με κάννη 71εκ φουλ 18.3 αυλο σε θερ 5-18 βαθμούς με ελάχιστη διαφορά σε αυτό το εύρος.

Θα παθουν κανα κοκομπλοκο...σιγουρα θα απαντήσουν, αν νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους.....sarcastic.

Υ.Γ. Πλακα κανω, δεν ξερω ποσα bar δινει....
Πριν 2 μήνες έστειλα το πρώτο μέιλ κ δεν απάντησαν. Έγραφα κ για Μπάφερ βρώμης ακριβώς όπως το στήνει ο Νίκος.
Τώρα έστειλα για 50γρ σκαγια, έστειλε κ ο Βασίλης, πιστευω θα απαντήσουν.
Αν δεν απαντήσουν σε 2 ημέρες θα στέλνω κάθε μέρα το ίδιο μέιλ κ η ντροπή μισή μισή Κωστή.
Καλύτερα να στείλουμε σε κανονάκι

Δώσε όλο το σεταπ Κωστή.
Πως έβγαλες 420?
Αυτό που φτιαχνω εγώ με cheddite T3 cx2000 1.77x35 με jiovanni 20 στα 57 από 68.65-70 έχει 396 μέσο όρο στο 1.5 με κάννη 71εκ φουλ 18.3 αυλο σε θερ 5-18 βαθμούς με ελάχιστη διαφορά σε αυτό το εύρος.
Καλυκας Ν.S 12/68.5 CX2000 1.80×34 +1.2 Αλεύρι Τασκώφ 16 Νο6 (6*) στα 57.00mm...Κ.Χ 11mm...
(2 στάδια).
Με BETA ταχογραφο εδωσε 420m/s - 417 + 419m/s στα 3 φυσίγγια που έριξα....με θερμοκρασία ΑΝ θυμάμαι καλά 8-12°C.....

Καλυκας Ν.S 12/68.5 CX2000 1.80×34 +1.2 Αλεύρι Τασκώφ 16 Νο6 (6*) στα 57.00mm...Κ.Χ 11mm...
(2 στάδια).
Με BETA ταχογραφο εδωσε 420m/s - 417 + 419m/s στα 3 φυσίγγια που έριξα....με θερμοκρασία ΑΝ θυμάμαι καλά 8-12°C.....
Το αλεύρι μάλλον ανέβασε ταχύτητες.
Το έστηνα πριν 4-5 χρόνια έτσι με ντραγκο κ νίκελ σκάγια.

Πως τις ανεβάζει ;;;
Διαφυγές και ξηρή λίπανση ;;;

Το αλευρι παντα δινει μεγαλυτερες ταχυτητες ....Το εχω δειξει στις δοκιμες που εκανα για τον Λευτερη
με ΝΙΚΕΛ σκαγια απλα και με 5% αντιμονιο Βασιλη !!!
Σταθερα 20μ/δ περισσοτερο το ΑΛΕΥΡΙ....
Και ΟΧΙ μονο σε αυτες τις δοκιμες.... φιλε !!!
Αλευρι + γραφιτης ( μιξη ) ακομα μεγαλυτερη διαφορα !!!!

Εγώ πιστεύω ότι ανεβάζει κ λίγο μπαρ γιατί γίνεται πιο κουτσουρο η στήλη.
Λίγα αλλά ανεβάζει.

Απο που το εβγαλες το συμπερασμα Στελιο ?? Απο τον ωμο σου ???
Μετρησεις σε κανονακι ενος ιδιογομωτη απο το φορουμ του Καββαδια....λενε οτι το αλευρι μειωνει τα bar φιλε !!!

Την παλιά psb1 την έβαζα 1,80*34 με 616 και καρδαρα …θάνατος

Απο που το εβγαλες το συμπερασμα Στελιο ?? Απο τον ωμο σου ???
Μετρησεις σε κανονακι ενος ιδιογομωτη απο το φορουμ του Καββαδια....λενε οτι το αλευρι μειωνει τα bar φιλε !!!
Από τον ώμο κ κάποια σοβαρά παιδιά εδώ στο φορουμ όταν πρωτομπηκα γύρω στο 17.
Δεν γράφουν πια...
Αν υπάρχουν δοκιμές σε κανονάκι κ μειώνει μπαρ είναι σουπερ αλλά θα ήθελα να το δω κ στην πράξη με δικές μου δοκιμές για να φύγουν τελείως οι αμφιβολίες. Αλλά πώς???

Από τον ώμο κ κάποια σοβαρά παιδιά εδώ στο φορουμ όταν πρωτομπηκα γύρω στο 17.
Δεν γράφουν πια...
Αν υπάρχουν δοκιμές σε κανονάκι κ μειώνει μπαρ είναι σουπερ αλλά θα ήθελα να το δω κ στην πράξη με δικές μου δοκιμές για να φύγουν τελείως οι αμφιβολίες. Αλλά πώς???

Με δικες σου δοκιμες....και με τον ωμο σου....200 χιλιαδες να κανεις δεν θα το μαθεις...
Μονο σε κανονακι.....και να ειναι και αξιοπιστο Στελαρα !!!
Μονο ετσι θα εχουμε σωστη εικονα φιλε !!!
Για τα BAR λεω,,,,,τις ταχυτητες τις βλεπουμε !!!

Εν τω μεταξύ όταν έφτιαξα τα πρώτα με αλεύρι κ psb2 ήταν στα 33.5 γρ τα σκάγια + 1. 30 αλεύρι, τα είχα ρίξει στον πίνακα κ έπαθα πλάκα με τη συγκέντρωση.
Ο θείος μου ήταν παρών στις δοκιμές κ την παραμονη της πέρδικας μου ζήτησε από αυτά.
Του εξήγησα ότι δεν κάνουν για περδικα λόγω της συγκέντρωσης αλλά επέμενε.
Η αλήθεια είναι ότι στα μέρη που μας άρεσε να κυνηγάμε οι αποστάσεις ήταν κ είναι μακρυνες.
Πάμε στον κυνηγοτοπο κ βλέπω ότι είχε πάνω στη benelli το κικς φουλ
Ε δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στις πρώτες φερμες (εγώ απλά παρατηρούσα) κ μιλάμε για 5 κοπάδια που μας άφησαν να πλησιάσουμε πολύ κοντά.
Η ημέρα σώθηκε με κάποια 34.5 αρια με μαλλινη κ psb2 σε νο7.
Από τότε αλεύρι μόνο σε σοβαρά περασματα κ λαγό.

Status
Not open for further replies.
Back