Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το σεταπ του Παναγιωτη ( Kinigos) με ΜΒ36 και biorietabile 18...στα 58 κλεισμενο με 2 σταδια.
Σας θυμιζω το υψος και το πατημα του αμορτισερ.

View attachment 59855
View attachment 59856

Η αποτυπωση στον στοχο και η ταχυτητα που εδωσε το σεταπ με 3*αστρα οπλο ΒΟΙΤΟ 76 εκατοστα καννη.

View attachment 59857

View attachment 59858
Και 15μ/δ να αφαιρεσετε...τοσο θα εδινε η 66 εκατοστα καννη απο το V1,5-408m/s και να παει στο
V1,5-393m/s Το σεταπ δεν θεωρειται ''αργο'' για μενα.
Άρα κύριε Νίκο τι συμπέρασμα βγάζουμε ότι το φυσίγγι είναι γρήγορο και έκανε διαμπερές τραύμα ώστε να μην ξεραθεί η πέρδικα κατευθείαν

Άρα κύριε Νίκο τι συμπέρασμα βγάζουμε ότι το φυσίγγι είναι γρήγορο και έκανε διαμπερές τραύμα ώστε να μην ξεραθεί η πέρδικα κατευθείαν

Δεν ξερω τι ''παιχτηκε''....21 σκαγια στην περδικα ....και ζωντανη...το ξεχναμε...
Εσυ που μαδησες την περδικα τι ειδες ??? Εμενα ρωτας ...να σου πω τι ??
Δεν ξερω Παναγο μου.... Αυτο που ξερω...Το σεταπ δουλευει...και παντα κατα την γνωμη εχει νορμαλ ταχυτητες!!!!

Δεν ξερω τι ''παιχτηκε''....21 σκαγια στην περδικα ....και ζωντανη...το ξεχναμε...
Εσυ που μαδησες την περδικα τι ειδες ??? Εμενα ρωτας ...να σου πω τι ??
Δεν ξερω Παναγο μου.... Αυτο που ξερω...Το σεταπ δουλευει...και παντα κατα την γνωμη εχει νορμαλ ταχυτητες!!!!
Εγώ είδα 27 σκάγια τα περισσότερα διαμπερές και βρήκα και μερικά σταματημενα

Φιλε ειλικρινα στο λεω....Επεσες σε περδικα βρυκολακα....Δεν ειναι δυνατον να παρει 27 σκαγια Ν7
η περδικα και να ειναι ζωντανη....Ας ηταν και ολα διαμπερη τα τραυματα!!
Την περδικα την εκανες σουρωτηρι...μεχρι και η καρδια της θα ειχε 2 σκαγια...
Αρα...= βρυκολακας !!!! :D

Last edited:
Ούτε με 11 διαμπερή δεν έπρεπε να ζει αυτό του δυνατό διαμπερή και γερακωνει ισχύει για 2/3 σκακια όταν το πάρουν το πουλί 10/11/20 έχει γίνει σουρωτηρι για μακαρόνια τι ζωντανό εκτός αν τουφεκαει τον Κρίστοφερ λι

Φιλε ειλικρινα στο λεω....Επεσες σε περδικα βρυκολακα....Δεν ειναι δυνατον να παρει 27 σκαγια Ν7
η περδικα και να ειναι ζωντανη....Ας ηταν και ολα διαμερη τα τραυματα!!
Αυτο μονο μας εληπε....δεν φτανει που ψαχνουμε μπαρουτια.... να ψαχνουμε να βρουμε και ασημενια σκαγια,βουτηγμενα στο σκορδο🤣

Έτσι όπως τα δείχνεις το να πω ακόμη και ο Νίκος π σηκώνει τα χέρια ψηλά που είναι εμπειροτερος σίγουρα από μένα και έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια παραπάνω.Και μόνο τα πολλά πλήγματα φτάνουν για να σοκάρουν και να πεθάνει από ανακοπή λόγο πόνου το θήραμα κάτι που δεν συμβαίνει στον άνθρωπο αλλά και πάλι σου λέω ως παθών έχω φάει μεμονωμένα σκακια σε κυνήγια ορτυκιού αλλά μια φορά που έφαγα 4 τα τρία με καρφωσανε καλά ζεματιστηκα κόντεψαν να πέσω κάτω .

η περδικα και να ειναι ζωντανη....Ας ηταν και ολα διαμερη τα τραυματα!!
Παπί που το έριξα στα 12 μέτρα, πήρε 23 σκάγια ν.6 (flytarget winter)από τη μύτη ως τα πόδια‼️ η τουφέκια τραβέρσα,το πάπι στη μέση του ποταμού κ το πέταξε στην όχθη‼️

Παπί που το έριξα στα 12 μέτρα, πήρε 23 σκάγια ν.6 (flytarget winter)από τη μύτη ως τα πόδια‼️ η τουφέκια τραβέρσα,το πάπι στη μέση του ποταμού κ το πέταξε στην όχθη‼️

Μονο μην μου πεις οτι ηταν και αυτο ζωντανο.....γιατι το χαρακιρι δεν το γλυτωνω φιλε!!! :D

Πριν μια 10ετια είχα πάρει τα μύθος 36γρ 7αρι νομίζω νίκελ σκάγια η επιχαλκομενα
Βαράω μια περδικα πέφτει παει το σκυλί για απορτ σηκωθείκε η περδικα αντε γειά στο χάος του γκρεμού... αλλο κυνήγι την βαράω σκάει σε ένα βράχο παω να την πάρω βρρρρρρρρ παλι σηκωθείκε της ξανα ριχνω και ήταν ζωντανή..
Δίνω σε έναν φίλο τον κοιτάω βαράει την περδικα απορτ απόρτ σηκωθείκε το ξανα βαράει... 3 φορές το ίδιο τα εριξα στον αέρα στο βουνό και τέλος..

Πριν μια 10ετια είχα πάρει τα μύθος 36γρ 7αρι νομίζω νίκελ σκάγια η επιχαλκομενα
Βαράω μια περδικα πέφτει παει το σκυλί για απορτ σηκωθείκε η περδικα αντε γειά στο χάος του γκρεμού... αλλο κυνήγι την βαράω σκάει σε ένα βράχο παω να την πάρω βρρρρρρρρ παλι σηκωθείκε της ξανα ριχνω και ήταν ζωντανή..
Δίνω σε έναν φίλο τον κοιτάω βαράει την περδικα απορτ απόρτ σηκωθείκε το ξανα βαράει... 3 φορές το ίδιο τα εριξα στον αέρα στο βουνό και τέλος..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..Εγω είχα πάθει έτσι πριν γεμίσω δικά μου με τα καινούργια couturnice nsi 37 γραμμάρια πούπουλα φουλ έπεφταν και φευγανε και μια θυμάμαι την βρήκα 200 μέτρα χαμηλά δεν είχα δει ότι έσβησε και την βρήκε το σκυλί έτυχε και πήγε ο σκύλος προς τα εκει

Τι όπλο έχεις😆❓

Εξαιρετική φίλε και εγώ με τα μπενελι που είχα δεν είχα θέμα όταν έριχνα ιδιογομωση μια χρονιά με πολλά κρύα όμως φίλε που δε γέμισα και είχε και πουλιά είχα μαρτυρήσει είχα αγοράσει 4/5 διαφορετικά φυσίγγια και υπήρχαν στιγμές που νόμιζα ότι μάλλον ξέχασα να ρίχνω ή κάτι πλανητικό συμβαίνει η νουν έτοιμος να αγοράσω καμία σκορδοκεφαλα να κρεμάσω στο λαιμό μου αλλά τελικά αγόρασα οι πάλι υλικα και ισιωσα .

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back