θα εχει κανει σιγουρα μπαλωματα τωρα εκει.Παλικάρια οποίος γνώριζε πολιτικά επιτρέπεται
Επειδή είμαι στο Βαθυ για δουλειά και σκέφτομαι να κάτσω εδώ η να παω πολιτικά
Να κάνω το ερωτικο κάλεσμα με τις τσίχλες που λέει και ο Ιορδανογλου στην εκπομπή
Τώρα θα περάσουν ρε!(Έτσι στην τύχη πήγες?)Βαθυ γιόκ πλια μόνο σε ένα χωράφι σηκώθηκαν τουφέκισα δυο και τα πήρα
Στο ρεμα τίποτα θα κάτσω λίγο καρτέρι να δούμε
Στέλιο θύμησε μου πως το λένε αυτό το πουλί γιατί το έχω ξεχάσει
Μα εγώ γι αυτό ανέβασα για να μου θυμίζετε εσειςΣτέλιο θύμησε μου πως το λένε αυτό το πουλί γιατί το έχω ξεχάσει![]()
(όλως τυχαία )Τώρα θα περάσουν ρε!(Έτσι στην τύχη πήγες?)
Turdus philomelos.Στέλιο θύμησε μου πως το λένε αυτό το πουλί γιατί το έχω ξεχάσει![]()
Εξελιχθηκαν τωρα σε αλλο ειδος γερονταTurdus philomelos.
Αυτό δεν ακούστηκε όμορφο!Πηρα τα τρια
Τι είπε τώρα ο άνθρωπας ρε φίλε.εισαι μορφωμένο να ουμε?Turdus philomelos.
Ζηλεύεις τσαποστυλιαρο?Τι είπε τώρα ο άνθρωπας ρε φίλε.εισαι μορφωμένο να ουμε?![]()
Moi tsapostiliar?den exo tsifteteloudes kai nemesi kardia mouΖηλεύεις τσαποστυλιαρο?![]()
Κatse na peinaseis!!Moi tsapostiliar?den exo tsifteteloudes kai nemesi kardia mou![]()
Αφού κυνηγαγαν με λαμπρό, τα ήθελαν πιο κοντά τα τσιχλακια για να τα σκοτώνουν! ( κατάντια)https://www.kynigesia.gr/kynigi/thi...i-chrisi-ichomimitikon-syskeyon-gia-tsichles/ Έτσι γίνονται τα νούμερα και η μόστρα στο φβ
Το δικαννάκι όλα τα λεφτά. Μάρκα?Εξελιχθηκαν τωρα σε αλλο ειδος γεροντα
Turdus hamenous
Την κυριακη το πρωι σε περπατητο
Σε ολη την διαδρομη ειδα 7 πουλια μετρημενα και ολα μετριες προς μακρινες αποστασεις-σηξωματα
Εριξα στα 5
Πηρα τα τρια
Πρωτη τσιχλα σεζον στις 12/2!!!!
Δεν θα το πιστευα αν μου το ελεγαν να παει φλεβαρης να βαρεσω τσιχλα
φυσιγγι 25 γρ ν 10