Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
8μιση χιλιόμετρα περπάτημα μέσα στη λάσπη. Πουλια δεν μπορώ να πω ότι είχε πολλά. Το απόλαυσα όμως με μόνο πρόβλημα τον λαμπρο λιακουρα που με στραβωνε και δεν έβλεπα τα πλια!!! 22 κάτω 19 στο χέρι. Φυσιγγια psb 32 Ρουμελιωτης, ξεκινώντας είχε 14 βαθμούς, όσο κρυωνε προς το απόγευμα τόσο πιο καλά κοβανε. 20230214_173040.jpg

Παραδόξως 5 κοτσύφια και 3 τσίχλες απόψε. Από φυσίγγια έβαλα το χέρι στο σακούλι και ο κλήρος έπεσε σε Α1 special lambro. Δυο κουτιά ειχα παρει οταν πρωτοβγηκαν και μπορώ να πω οτι μου άρεσαν απ αυτά τα λίγα που έριξα απόψε.
Αλεπουδιαρη ζολωτακη γίγαντα των τσιχλοκοτσυφων.προσεξε μη σε παρακολουθήσουν να σου πάρουν το πέρασμα τρελιαρη.yelling.

Στα ίδια μέρη τα γνωστά και σήμερα. Πουλάκια γιοκ. Ελαχιστότατα, αλλά σήμερα τους είχα μία δυσάρεστη έκπληξη.
Dorkas 2001 32gr 10ράκια. Κρατημένα για ειδικές περιπτώσεις. Για να φτιάξω την αυτοπεποίθησή μου που διαλύθηκε χθες.
Με 3* ότι πέρασε σκουπίστηκε και μάλιστα ένα στα 35 μέτρα.

Αφού κυνηγαγαν με λαμπρό, τα ήθελαν πιο κοντά τα τσιχλακια για να τα σκοτώνουν! ( κατάντια)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Τελικά δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε κάτι τέτοιο μόλις είδε τη φωτογραφία στο fb. Το μάτι έπεσε κατευθείαν στα φυσίγγια!

Last edited:
Ζαμπαλα βενσιτορ με διακοσμητικες πλακες Γιωργο
Σταθερο 4-2
Δισκανδαλο
66 εκατοστα μηκος καννης
Το χαζευα στα παλιά Αβουτ.
Αν θυμάμαι καλά έγραφε ότι ήταν δοκιμασμένο στις 900 πιέσεις.
Ισχύει;
Αυλοί 18.5?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Τελικά δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε κάτι τέτοιο μόλις είδε τη φωτογραφία στο fb. Το μάτι έπεσε κατευθείαν στα φυσίγγια!
Και εγώ πήγα να γράψω αλλά με πρόλαβε ο outlander γρήγορο πιστόλι
Είχα μπλέξει στη κίνηση

3 σήμερα πουλακια δεν είχε στο καρτέρι δε περάσανε απο μένα λίγα είδα δυο τουφέκισα μακρυά
Αλλά αυτό που είδαμε με αλλά δυο παλικάρια που πιάσαμε κουβέντα στο κλείσιμο εγώ προσωπικά δεν το ξαναείδα
Να μη σχολιάσω γιατί θα μείνουν πολύ άυπνοι σήμερα και είναι κρίμα

3 σήμερα πουλακια δεν είχε στο καρτέρι δε περάσανε απο μένα λίγα είδα δυο τουφέκισα μακρυά
Αλλά αυτό που είδαμε με αλλά δυο παλικάρια που πιάσαμε κουβέντα στο κλείσιμο εγώ προσωπικά δεν το ξαναείδα
Να μη σχολιάσω γιατί θα μείνουν πολύ άυπνοι σήμερα και είναι κρίμα
Ελαααααααα πεςςςςς!!!!

Status
Not open for further replies.
Back