Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Επιτέλους κι ένα απογιοματινό καρτεράκι απόψε, εις το οποίο δεν "ξύλιασαν" τα δάκτυλά μου απ' την παγωνιά και τον παγωμένον βοριά...!! Αισθητά πιο μαλακός ο καιρός σήμερα, εν συγκρίσει με τις προηγούμενες μέρες, και μάλιστα, όλο και θ' ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες...! Το ερχόμενο Σ/Κ θα "μυρίζει" για τα καλά άνοιξη...!

Τα καθημερινά απογεματινά μου, λοιπόν, συνεχίζουνε να μου δίδουνε τσιχλίτσες, καθότι περνάν αρκετούτσικες...! Οι επιτυχημένες βολές, 2ψήφιες κάθε φορά, με τα περσσότερα πουλάκια, ευτυχώς, να καταλήγουν στο γιλέκο μου...! Λιγοστοί οι κοτσυφάδες, και φαίνεται ή ακούγεται κι από καμιάν κοκκινίτσα (αυτές εφέτος μού έκαμαν αισθητή την παρουσίαν τους εις τα απογεματινά μου)... Απόψε για παράδειγμα, "φούχτωσα" και μίαν τέτοιαν, και μάλιστα, ήτο και τροφαντή-τροφαντή για κοκκινίτσα...!

Αλλά αυτό που είδαμε με αλλά δυο παλικάρια που πιάσαμε κουβέντα στο κλείσιμο εγώ προσωπικά δεν το ξαναείδα
Να μη σχολιάσω γιατί θα μείνουν πολύ άυπνοι σήμερα και είναι κρίμα
Ελααααα μην μας καψουρευεις...
Tο είδα και εγώ.

Εξελιχθηκαν τωρα σε αλλο ειδος γεροντα

Turdus hamenous

Την κυριακη το πρωι σε περπατητο

Σε ολη την διαδρομη ειδα 7 πουλια μετρημενα και ολα μετριες προς μακρινες αποστασεις-σηξωματα

Εριξα στα 5
Πηρα τα τρια

Πρωτη τσιχλα σεζον στις 12/2!!!!

Δεν θα το πιστευα αν μου το ελεγαν να παει φλεβαρης να βαρεσω τσιχλα

φυσιγγι 25 γρ ν 10
χρυσανθε απο την μερια απο τα κατεχομενα ειδα η τουρκαλαδες να τουφεκανε πολλα πουλια τι γινεται και δεν εχει απο την δικια μας πλευρα και εχει απο εκει?

Status
Not open for further replies.
Back