Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ηλία κάτω του μετρίου και εδω είναι η χρονιά. Αλλα με αυτά που ακούω και διαβάζω από αλλα μέρη, ναι είμαστε τυχεροί φέτος.
Επρεπε να ησουν στα μέρη μου φέτος. Το πιθανότερο να το είχες κόψει το κυνήγι νωρίς. Παίξε και κανά τζόκερ .RESPECT.

Ηλία κάτω του μετρίου και εδω είναι η χρονιά. Αλλα με αυτά που ακούω και διαβάζω από αλλα μέρη, ναι είμαστε τυχεροί φέτος.
Αν είναι αυτή χρόνια σας κατο του μετρίου με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να Φανταστο πως είναι μια καλή χρόνια 😊

Επρεπε να ησουν στα μέρη μου φέτος. Το πιθανότερο να το είχες κόψει το κυνήγι νωρίς. Παίξε και κανά τζόκερ .RESPECT.
καταλαβαίνω την απογοήτευση σας. Αλλα δεν το κόβω με τίποτα. Δεν πάει να περνάει 1 την εβδομάδα η να πετάγεται 1 ανα 2 χιλιόμετρα , εγώ θα πάω. Και εναλλακτικές έχω, και γουρούνι και λαγό. αλλα δεν πάω!

Δεν είναι θέμα τύχης είναι από τα μέρη που δεν γνωρίζουν ποτέ η σχεδόν ποτέ τι είναι κακη χρόνια…. Λίγα είναι στην Ελλάδα αλλά ευτηχως υπάρχουν.. εμείς οι άλλοι καλητερα να πάμε για ψαρεμα

Αν είναι αυτή χρόνια σας κατο του μετρίου με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να Φανταστο πως είναι μια καλή χρόνια 😊
Μια καλή χρονιά κάνεις 1 περπατητο την εβδομάδα και 3 απογευματινά το πολύ! Γιατι πρώτον θα χρεοκοπησεις , δεύτερον "χορταινεις" πουλιά και τρίτον πελαγώνεις από το μάδημα....

Δεν είναι θέμα τύχης είναι από τα μέρη που δεν γνωρίζουν ποτέ η σχεδόν ποτέ τι είναι κακη χρόνια…. Λίγα είναι στην Ελλάδα αλλά ευτηχως υπάρχουν.. εμείς οι άλλοι καλητερα να πάμε για ψαρεμα
εδώ δεν έχει ψάρια ρε....

Ελπίζω Ηλία να μην έχει σχέση το ψάρεμα με το γνωστό ανέκδοτο.

Κάναμε και ένα απογευματινό καρτελάκι σήμερα. Από τις 5 πάρα 5 ξεκίνησαν δειλά δειλά. 14 στο χέρι.....νομίζω για την φετινή χρονιά πρέπει να είμαι υπερευχαριστημενος.
View attachment 67013View attachment 67014
Μόνο εσύ!

Κάναμε και ένα απογευματινό καρτελάκι σήμερα. Από τις 5 πάρα 5 ξεκίνησαν δειλά δειλά. 14 στο χέρι.....νομίζω για την φετινή χρονιά πρέπει να είμαι υπερευχαριστημενος.
View attachment 67013View attachment 67014
Ωραίος ο Μιχάλης,εκεί στα κυπαρίσσια κάθησες;

Αααααχχχχχχ ρε πουτ@ν@ Barbara , γιατί δεν ήρθες ένα μήνα πιο νωρις??????View attachment 67002
Τι τθες μας γαμσι κανονικά όλες η δουλειά πήγε πίσω παγωνιά για να βάλεις μπροστα παει η ώρα δέκα για λατομεία δε το συζητάμε
Μιλώ προσωπικά παιδιά

Αυτες τις μέρες έχω πάρει αρκετές κοινές τσίχλες που είναι πιο μικρές και από τις κόκκινες. Και δεν εννοώ από πάχος αλλά μέγεθος. Ειδικα μια χθες ήταν σαν σιταρηθρα.....
Χθες είδα τη μεγαλύτερη τσίχλα που τουφέκισα πιο παχιά πιο μεγάλη
Τσίχλα γίγας

Αυτες τις μέρες έχω πάρει αρκετές κοινές τσίχλες που είναι πιο μικρές και από τις κόκκινες. Και δεν εννοώ από πάχος αλλά μέγεθος. Ειδικα μια χθες ήταν σαν σιταρηθρα.....
Μάδησα τα χθεσινά θύματα του μαλλινόταπου Dorkas 2001. Όλα ήταν πετσί και κόκαλο. Μέγεθος κανονικό, αλλά κίτρινο δεν έβλεπες πουθενά. Φετινάρια δεν νομίζω. Επιστρόφια; Πολυκυνηγημένα; Μου έκανε εντύπωση. Όλες κοινές τσίχλες.

Στα καθαρά δεν γίνεται εύκολα δουλεια
Εννοείται....τα πουλια δεν βγαινουν στα καθαρα..(στα μεροι μου).
Απο πυκνο σε πυκνο πηδανε μεχρι να φτασουν στην κουρνια....Καλαματα κυνηγησες ή Μακεδονια;;;

Status
Not open for further replies.
Back