Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Β
Με τα χιόνια τι γίνεται;
Βοιωτία Θήβα και γύρω κυνηγάς κανονικά ;
Εύβοια θα έχει ακόμα στα χαμηλά κάτω από τη Δίρφη.
Βοιωτία κυνηγάς κανονικά από Θήβα προς Λειβαδιά παντού.
Μόνο Καπαρέλλι Λεύκτρα είδα χιόνι.
Ο Ελικώνας έχει λίγο ψηλά.

Αυτες τις μέρες έχω πάρει αρκετές κοινές τσίχλες που είναι πιο μικρές και από τις κόκκινες. Και δεν εννοώ από πάχος αλλά μέγεθος. Ειδικα μια χθες ήταν σαν σιταρηθρα.
Μου έτυχαν και μένα μικρές, το Σάββατο στο περπατητό και την Τρίτη επίσης. Πρέπει να είναι φετινές, αν και δεν έχω ξαναδεί τόσο μικρές. Πουλιά πάντως έβαλε αρκετά και ευχαριστήθηκα ντουφεκιές. Της Τρίτης οι τσίχλες, είχαν λίπος, απ'ότι μου είπε ο πατέρας μου, που του τις άφησα για μάδημα.

Με τα χιόνια τι γίνεται;
Καθενους μέχρι χθες είχε ακοπο χιόνι στα ανοιχτά μπορεί και 20 πόντους! Στα ντυμένα και στις ελιές έχει κοπεί. Αποψε με -3 το πάγωσε. Αυριο το μεσημέρι θα κάνω μια βόλτα από εκεί και θα ενημερώσω. Λογικά με τις λιακαδες σήμερα και αύριο θα το φάει και Σαββατοκύριακο κυνηγιεται ο τοπος.

Με τα χιόνια τι γίνεται;
Κυνηγάς κανονικά παντού γύρω από την Θήβα. Εύβοια δεν έχω πάει.

Μου έτυχαν και μένα μικρές, το Σάββατο στο περπατητό και την Τρίτη επίσης. Πρέπει να είναι φετινές, αν και δεν έχω ξαναδεί τόσο μικρές. Πουλιά πάντως έβαλε αρκετά και ευχαριστήθηκα ντουφεκιές. Της Τρίτης οι τσίχλες, είχαν λίπος, απ'ότι μου είπε ο πατέρας μου, που του τις άφησα για μάδημα.
Εχω ξαναδεί μικρούλες. Αλλα οχι τόσο πολλές. Σε 2 κυνηγια ήταν 6-7 πουλια.

Εχω ξαναδεί μικρούλες. Αλλα οχι τόσο πολλές. Σε 2 κυνηγια ήταν 6-7 πουλια.
1 εγώ το Σάββατο και 2 προχθές. Η Σαββατιάτικη, πέταγε ήρεμη από πάνω μου, μαζί με μια άλλη, ενώ περπάταγα. Άργησα να της ρίξω, γιατί νόμιζα ότι ήταν μικρό, αρχικά.

Γιάννη μόνο εσυ με είδες να τις χτυπώ κατω μη το λες εδώ μέσα γιατί άμα με βάλει στο στόμα ο Αλεξ και ο outlander δε με σώζει τίποτα χα χα
Χωρίς πλάκα τις χτυπούσα κατω για να μαρτυρήσουν που είναι οι άλλες
Εγώ σε είδα με δικαναρα!
Κι ότι έπεφτε είχε πεθάνει με το "μπαμ"!
Είδα που κάπου έγραφες για Μπενελα κι είπα μήπως άλλαξες όπλο....😎

1 εγώ το Σάββατο και 2 προχθές. Η Σαββατιάτικη, πέταγε ήρεμη από πάνω μου, μαζί με μια άλλη, ενώ περπάταγα. Άργησα να της ρίξω, γιατί νόμιζα ότι ήταν μικρό, αρχικά.
Εγω στο περπατητο τις πήρα. Εβγαιναν πολλές σε σημεία και όταν τις μάζευα ήταν μεγάλη η διαφορά με τις κανονικού μεγέθους.

Εγώ σε είδα με δικαναρα!
Κι ότι έπεφτε είχε πεθάνει με το "μπαμ"!
Είδα που κάπου έγραφες για Μπενελα κι είπα μήπως άλλαξες όπλο....😎
Μπενελα Γιάννη Μπενελα πάλι τέτοιο σκέφτομαι να παρω

Status
Not open for further replies.
Back