Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας4 αποψε και 2 ξεπουπουλιάσματα με 391 και πολύ αστοχία . Δεν ξερω αλλά βλέπω οτι στο καρτέρι κάτι δεν μου πάει καλά με την 391
Ε όχι και λίγα. Να είσαι καλά που κυνηγάς για όλους μας. Εγώ τόσα κάνω σε μια βδομάδα.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ!!!! Εστω και αυτά τα λίγα, εστω και στο παρά 5!View attachment 67052
Αν δεν σου κάνει ενδιαφέρομαι.χαχα4 αποψε και 2 ξεπουπουλιάσματα με 391 και πολύ αστοχία . Δεν ξερω αλλά βλέπω οτι στο καρτέρι κάτι δεν μου πάει καλά με την 391
Οχι και γέρων! ώριμος.... Λιγα πέρασαν αλλά αστόχησα μόνο σε ένα! Χθες πέρασαν πολλές τσίχλες και ελάχιστα κοτσυφια. Σημερα καθόλου τσίχλες (4-5) και ένα τσακ πιο πολλά μαύρα. Οχι κάτι το τρομερό σε καμία περίπτωση. Ηταν το καλύτερο κλείσιμο μιας τραγικης ημέρας στο εργοστάσιο. Επισης ήμουν πολύ "χαλαρος" από τα παυσίπονα που κουμπωνω από τις 2 τα ξημερώματα όπου ξύπνησα με αφορητους πόνους στο γόνατο.Ε όχι και λίγα. Να είσαι καλά που κυνηγάς για όλους μας. Εγώ τόσα κάνω σε μια βδομάδα.
Πραγματικά , ως γέρων, σε χαίρομαι.
Ω μοντιέ!οχι χαρη ,δεν βριζω.ειναι τα γαλλικα μου
Ευχαριστώ πάρα πολύΕίσαι συμπαθεστατος!!![]()
Δούλευα σχεδόν 40 χρόνια, καταλαβαίνω από εργοστάσιο και στρες. Περαστικά σου, keep walking...Οχι και γέρων! ώριμος.... Λιγα πέρασαν αλλά αστόχησα μόνο σε ένα! Χθες πέρασαν πολλές τσίχλες και ελάχιστα κοτσυφια. Σημερα καθόλου τσίχλες (4-5) και ένα τσακ πιο πολλά μαύρα. Οχι κάτι το τρομερό σε καμία περίπτωση. Ηταν το καλύτερο κλείσιμο μιας τραγικης ημέρας στο εργοστάσιο. Επισης ήμουν πολύ "χαλαρος" από τα παυσίπονα που κουμπωνω από τις 2 τα ξημερώματα όπου ξύπνησα με αφορητους πόνους στο γόνατο.
Πρόσεχε το μιτσο να πας να το δεις φίλε το γωνατο είναι πουστικο.. μην έχεις τραβήγματα αργότερα…Οχι και γέρων! ώριμος.... Λιγα πέρασαν αλλά αστόχησα μόνο σε ένα! Χθες πέρασαν πολλές τσίχλες και ελάχιστα κοτσυφια. Σημερα καθόλου τσίχλες (4-5) και ένα τσακ πιο πολλά μαύρα. Οχι κάτι το τρομερό σε καμία περίπτωση. Ηταν το καλύτερο κλείσιμο μιας τραγικης ημέρας στο εργοστάσιο. Επισης ήμουν πολύ "χαλαρος" από τα παυσίπονα που κουμπωνω από τις 2 τα ξημερώματα όπου ξύπνησα με αφορητους πόνους στο γόνατο.
Σωστό !!Πρόσεχε το μιτσο να πας να το δεις φίλε το γωνατο είναι πουστικο.. μην έχεις τραβήγματα αργότερα…
Σε θαυμαζω με το μονοκανο Στελάρα!!
Χεστα Ηλία , το έχω χρονια. Μερικη ριξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό. Δεν με ενοχλεί συνέχεια. Αλλα όταν με πιάνει μου αλλάζει τον αδοξαστο στον πόνο. Ο γιατρός λέει ξεκούραση και χειρουργείο αλλα με 1 μήνα εκτός εργασίας τον ήπιαν στο εργοστάσιο αφού δεν υπάρχει άλλος και τον ήπια και εγώ στα μελισσια!Πρόσεχε το μιτσο να πας να το δεις φίλε το γωνατο είναι πουστικο.. μην έχεις τραβήγματα αργότερα…
Πολλούς καφέδες πίνεις. Κάνε κράτει.Τα τελειότερα όπλα στον κόσμο, ... γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ;
Άσε τους άλλους να παιδεύονται.
![]()
τωρα!τρεχατε ποδαρακια μου παλι!το προηγούμενο σκ κάτι φάνηκε με τους χιονιαδες, τωρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει πάλι,να δούμε που θα κυνηγήσουμε.καλημερα