Σαν ποίημα το έκανες γιατρέ αυτό-Ευχαριστω γιατρέ
-Τιποτα, 50€
-POS έχετε;
-Ναι, με κάρτα 100€
-![]()
Σαν ποίημα το έκανες γιατρέ αυτό-Ευχαριστω γιατρέ
-Τιποτα, 50€
-POS έχετε;
-Ναι, με κάρτα 100€
-![]()
Γαμώτη σου...Τον έχασες τον πελάτη γιατρέ
Τελικά ο Αφροδισιολόγος θα το πάρει το χρήμα
Πες στον φίλο σου την Τζέσικα να τους πεί ότι πήγα να ζήσω μόνιμα στην ΓκάναΓαμώτη σου...
Ρωτανε οι Γκανέζες και σε ψαχνουν...
"Που εινου του Γκιωργκου τη κυνηγκο?Το καλυτερου πελατα""
Αστον μωρε να μαθει 2 πραγματα..Μην του ανοίγεις τα μάτια ρε!
Α,εσυ ησουν που πηρε μαζι του απο την Ελλαδα,ενα γκανεζικο ladyboy τυπου jason Αντιγονη???Πες στον φίλο σου την Τζέσικα να τους πεί ότι πήγα να ζήσω μόνιμα στην Γκάνα
Το μεσαιο ηταν stand για να στεκεται όρθια ρε...Ντοκτορ να τις προσεχείς αυτές τις γκανεζες που λέει ο Θοδωρής ένας γνωστός μου
μου λέει ρε σύ μια είχε τρία πόδια
Άι μη φαίνεται δεν αγρικαςΤο μεσαιο ηταν stand για να στεκεται όρθια ρε...
Ναι οκ...κι αν το φως της λαμπας ηταν στη πλατη, θα εβλεπε 10....στο τελος θα νομιζε, πως ηταν σαρανταποδαρουσα.....τωρα ποιος αγρικάει;;;Άι μη φαίνεται δεν αγρικας
Στα τέσσερα ήταν και έβλεπε πέντε αυτός
Κώστα κάτι δε κατάλαβες νομίζωΝαι οκ...κι αν το φως της λαμπας ηταν στη πλατη, θα εβλεπε 10....στο τελος θα νομιζε, πως ηταν σαρανταποδαρουσα.....τωρα ποιος αγρικάει;;;
Μη λες;;;
Αααα...;;;;
Έχεις δει τι ώρα είναι?Κώστα κάτι δε κατάλαβες νομίζω
Πολύ λιγαΒρήκες σπαράγγια?
Μακριά αποθήκηΝτοκτορ να τις προσεχείς αυτές τις γκανεζες που λέει ο Θοδωρής ένας γνωστός μου
μου λέει ρε σύ μια είχε τρία πόδια
και η μουσική ελληνικότατηEpiro= Ήπειρος;
Ναι Γιάννη,το αναφέρει και μέσα στο βίντεο ότι είναι στην Ελλάδα.Epiro= Ήπειρος;
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Εσύ στη μιά πλευρά, εγώ στην απέναντι και οι δυό την ίδια Διρφάρα βλέπουμε.Οτι πρέπει για περπατητο είναι σήμερα! Τσιχλοκαιρος..... Το όριο ΘΑ ερχοταν σε 2μιση ωριτσες πιστεύω με το 30% να ήταν μαύρα!View attachment 68701
Περπατησα παραπάνω από ώρα για να συνέλθω από την χθεσινή κραιπάλη και σήκωσα πάρα πολλά πουλιά. Καμια σχέση με τον χειμώνα και να φανταστείς ότι εδώ είχαμε κάποια πουλιά! Οσο για την περίοδο ας μείνει όπως είναι.Καλο είναι που ηρεμούν τα πουλιά, τρώνε καλά και έτοιμαζονται ανενόχλητα για επιστροφή και αναπαραγωγή. Αυτες τις μέρες ας είμαστε απλοί παρατηρητές.Έτσι πιστεύω κι εγώ. Εσύ στη μιά πλευρά, εγώ στην απέναντι και οι δυό την ίδια Διρφάρα βλέπουμε.
Και εδώ στο διπλανό χωράφι, μέσα στα σπίτια, όλο τσιν-τσιν ακούγεται και καμιά φορά και το μελωδικό κελάϊδημα του κιτρινομύτη.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι αντιοικολογικό , αλλά νομίζω ότι άντεχε η περίοδος για 2-3 βδομάδες ακόμη .