Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μην του ανοίγεις τα μάτια ρε!
Αστον μωρε να μαθει 2 πραγματα..
Γιατι εκει στην Πατρα που ηταν.....
Δραμα η κατασταση...
Ειχε ολα τα μ@@@νετα διπλα του και αυτος κοιταζε να βρει φυσιγγι με D20 για την εναρξη...
Δεν....Ο ανθρωπος δεν κανει...

Ασε που πηρε την πιο ευκολη ειδικοτητα...
Παιδι 3ης γυμνασιου να ασχοληθει,δεν θα χρειαστει να δωσει καν πανελληνιες,αγροτικό και πτυχιο στα 20...

Πες στον φίλο σου την Τζέσικα να τους πεί ότι πήγα να ζήσω μόνιμα στην Γκάνα
Α,εσυ ησουν που πηρε μαζι του απο την Ελλαδα,ενα γκανεζικο ladyboy τυπου jason Αντιγονη???
Ετσι μου ειπαν!
Αρε ρε Γκιωργκου μερακλη!
.yelling.

Άι μη φαίνεται δεν αγρικας
Στα τέσσερα ήταν και έβλεπε πέντε αυτός
Ναι οκ...κι αν το φως της λαμπας ηταν στη πλατη, θα εβλεπε 10....στο τελος θα νομιζε, πως ηταν σαρανταποδαρουσα.....τωρα ποιος αγρικάει;;;
Μη λες;;;
Αααα...;;;;

Οτι πρέπει για περπατητο είναι σήμερα! Τσιχλοκαιρος..... Το όριο ΘΑ ερχοταν σε 2μιση ωριτσες πιστεύω με το 30% να ήταν μαύρα!View attachment 68701
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Εσύ στη μιά πλευρά, εγώ στην απέναντι και οι δυό την ίδια Διρφάρα βλέπουμε.
Και εδώ στο διπλανό χωράφι, μέσα στα σπίτια, όλο τσιν-τσιν ακούγεται και καμιά φορά και το μελωδικό κελάϊδημα του κιτρινομύτη.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι αντιοικολογικό , αλλά νομίζω ότι άντεχε η περίοδος για 2-3 βδομάδες ακόμη .

Έτσι πιστεύω κι εγώ. Εσύ στη μιά πλευρά, εγώ στην απέναντι και οι δυό την ίδια Διρφάρα βλέπουμε.
Και εδώ στο διπλανό χωράφι, μέσα στα σπίτια, όλο τσιν-τσιν ακούγεται και καμιά φορά και το μελωδικό κελάϊδημα του κιτρινομύτη.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι αντιοικολογικό , αλλά νομίζω ότι άντεχε η περίοδος για 2-3 βδομάδες ακόμη .
Περπατησα παραπάνω από ώρα για να συνέλθω από την χθεσινή κραιπάλη και σήκωσα πάρα πολλά πουλιά. Καμια σχέση με τον χειμώνα και να φανταστείς ότι εδώ είχαμε κάποια πουλιά! Οσο για την περίοδο ας μείνει όπως είναι.Καλο είναι που ηρεμούν τα πουλιά, τρώνε καλά και έτοιμαζονται ανενόχλητα για επιστροφή και αναπαραγωγή. Αυτες τις μέρες ας είμαστε απλοί παρατηρητές.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back