Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδω και 2 μερες πρωι ακουγονται αρσενικοι να κελαηδανε. Η πιωμενοι ειναι απο βραδινη εξοδο η τον εχουν παρει τελειως τα καημενα. Τετοια εποχη δεν θυμαμαι εδω κυρομυτες να το λενε....
Πες τους θα βγει η Ρυθμιστική, μην κελαιδανε!!

Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σάς....:D

Οπότε δεις για χιονιά μετά τον Γενάρη...ξεκίνα χωρίς τηλέφωνο... ;)
Ακριβως. Αλλα θα στο θεσω καπως αλλιως. Αν βγουν τα μακροπροθεσμα αμα δεις χιονι φετος γενικα γραψε μου... Ασχημα τα καιρικα για τις αποδημιες. Μακαρι να πανε κουβα και να γινει χαμος!

Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σάς....:D

Οπότε δεις για χιονιά μετά τον Γενάρη...ξεκίνα χωρίς τηλέφωνο... ;)
Εεε τον εμπιστεύομαι 😂.
Να ανέβω μια φορά αλλά να είμαι σίγουρος ότι αξίζει. Αλλιώς καλύτερα στα χωριά να με παιδεύουν οι γαλάζιες και τα παπια χαχαχαχα.

Ακριβως. Αλλα θα στο θεσω καπως αλλιως. Αν βγουν τα μακροπροθεσμα αμα δεις χιονι φετος γενικα γραψε μου... Ασχημα τα καιρικα για τις αποδημιες. Μακαρι να πανε κουβα και να γινει χαμος!
Μπα μην το λες...εσείς Εύβοια και Ήπειρο εχει πιο πολλές πιθανότητες...

Μπα μην το λες...εσείς Εύβοια και Ήπειρο εχει πιο πολλές πιθανότητες...
Τι να το κανω εδω??? Ζω και αναπνεω να θαψει τα παντα απο Λαμια και πανω και εδω να κανει γανουδιτσα μεχρι τα 400 μετρα. Εκει ειναι το πανηγυρι....

μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριο

μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριο
Μακαρι να πανε κουβα. Οριστε οι θερμοκρασιακες αποκλισεις απο τα κανονικα της εποχης για Οκτωβριο και Σεπτεμβριο. Χειροτερη προοπτικη δεν υπαρχει πιστευω.euT2mMonInd3.pngeuT2mMonInd2.png

Εδώ πέφτουν έξω από εβδομάδα σε εβδομάδα!!!! ούτε τα μερομινηνια δεν πέφτουν τόσο έξω .big smile.
Οτι δεν μας συμφερει το πιανουν δυστυχως. Αμα δειχνουν κατι καλο τοτε πεφτουν εξω. Οπως τον δροσερο και βροχερο Ιουλιο που εταζαν τον Απριλη....
Οσο για τα μερομηνια το ξερουμε. Χιονια παντου μεχρι και την Γαυδο...

Αν επιτρεποταν και εριχνα σε κοτσυφια αποψε , το κουτακι θα το εκαιγα ανετα... Ολα τα μεγεθη και ολες οι ηλικιες περασαν ειτε σφυριζοντας ειται κακαριζοντας!!! Κηρομυτες , κοτσυφινες καφεκοκκινες και μαδημενα φετιναρια αρκετα!

Status
Not open for further replies.
Back