Πες τους θα βγει η Ρυθμιστική, μην κελαιδανε!!Εδω και 2 μερες πρωι ακουγονται αρσενικοι να κελαηδανε. Η πιωμενοι ειναι απο βραδινη εξοδο η τον εχουν παρει τελειως τα καημενα. Τετοια εποχη δεν θυμαμαι εδω κυρομυτες να το λενε....
Όχι περπατητο όμως, καρτέρι.Μία χρονιά με τον κατάλληλο καιρό, θα ήθελα να κάνω ένα κυνήγι κότσυφα σε αυτά τα μέρη.
Εννοείται καρτέρι ολοήμερο.Όχι περπατητο όμως, καρτέρι.
Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σάς....Εννοείται καρτέρι ολοήμερο.
Όποτε μας κάνει το χατίρι ο καιρός περιμένω τηλέφωνο.![]()
Ακριβως. Αλλα θα στο θεσω καπως αλλιως. Αν βγουν τα μακροπροθεσμα αμα δεις χιονι φετος γενικα γραψε μου... Ασχημα τα καιρικα για τις αποδημιες. Μακαρι να πανε κουβα και να γινει χαμος!Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σάς....
Οπότε δεις για χιονιά μετά τον Γενάρη...ξεκίνα χωρίς τηλέφωνο...![]()
Εεε τον εμπιστεύομαιΠαρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σάς....
Οπότε δεις για χιονιά μετά τον Γενάρη...ξεκίνα χωρίς τηλέφωνο...![]()
Μπα μην το λες...εσείς Εύβοια και Ήπειρο εχει πιο πολλές πιθανότητες...Ακριβως. Αλλα θα στο θεσω καπως αλλιως. Αν βγουν τα μακροπροθεσμα αμα δεις χιονι φετος γενικα γραψε μου... Ασχημα τα καιρικα για τις αποδημιες. Μακαρι να πανε κουβα και να γινει χαμος!
Τι να το κανω εδω??? Ζω και αναπνεω να θαψει τα παντα απο Λαμια και πανω και εδω να κανει γανουδιτσα μεχρι τα 400 μετρα. Εκει ειναι το πανηγυρι....Μπα μην το λες...εσείς Εύβοια και Ήπειρο εχει πιο πολλές πιθανότητες...
μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριοΑκριβως. Αλλα θα στο θεσω καπως αλλιως. Αν βγουν τα μακροπροθεσμα αμα δεις χιονι φετος γενικα γραψε μου... Ασχημα τα καιρικα για τις αποδημιες. Μακαρι να πανε κουβα και να γινει χαμος!
Βαλτός είσαι και συ...μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριο
Πολυ πιστον σκητ παιζει βλεπω!!!!Βαλτός είσαι και συ...![]()
Φοριέται φούστα μπλούζα με το κλαμπανιΠολυ πιστον σκητ παιζει βλεπω!!!!
Οτι δεν μας συμφερει το πιανουν δυστυχως. Αμα δειχνουν κατι καλο τοτε πεφτουν εξω. Οπως τον δροσερο και βροχερο Ιουλιο που εταζαν τον Απριλη....Εδώ πέφτουν έξω από εβδομάδα σε εβδομάδα!!!! ούτε τα μερομινηνια δεν πέφτουν τόσο έξω![]()
Μμμμμ αλλα μου εχει δειξει αυτο το βυσματακι 3 χρονια τωρα.... Πηρα λιγα 30αρια το Φλεβαρη για δοκιμη και τωρα θα παρω πολλα.Φοριέται φούστα μπλούζα με το κλαμπανι![]()