Σπύρο...ήρθαν τα είδα...μαζί με άλλες 15 20 κούτες για άλλους... μια μπαλέτα...εγώ πήγα μεσημέρι και τα πήρα..μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριο
Σπύρο...ήρθαν τα είδα...μαζί με άλλες 15 20 κούτες για άλλους... μια μπαλέτα...εγώ πήγα μεσημέρι και τα πήρα..μη λες τετοια Μητσαρα εχω φορτωσει φυσιγγια φετος, περιμενω και ρουμελιωτη 30αρια πιστον σκιτ αυριο
να δω που θα τα ριξουμε , θα πάρω αυριο τηλ την μεταφορικηΣπύρο...ήρθαν τα είδα...μαζί με άλλες 15 20 κούτες για άλλους... μια μπαλέτα...εγώ πήγα μεσημέρι και τα πήρα..
Αύριο κλείνει...πρόσεχε μην την πατήσεις....στον Καιμακα στην ορφεως έτσι..να δω που θα τα ριξουμε , θα πάρω αυριο τηλ την μεταφορικη
ειχε ενα ωραιο γκομενακι εκει περυσι, θα περασω μια βολταΑύριο κλείνει...πρόσεχε μην την πατήσεις....στον Καιμακα στην ορφεως έτσι..
Άμα θέλεις καμία βοήθεια στο ρίξιμο προσφέρομαι αφιλοκερδώς.να δω που θα τα ριξουμε , θα πάρω αυριο τηλ την μεταφορικη
Τι δε φόρτωνες άλλες δυο τρεις κούτες ρε ΓιάννηΣπύρο...ήρθαν τα είδα...μαζί με άλλες 15 20 κούτες για άλλους... μια μπαλέτα...εγώ πήγα μεσημέρι και τα πήρα..
Που μένει είπαμε?Τι δε φόρτωνες άλλες δυο τρεις κούτες ρε Γιάννη
εγω φοβαμαι μη ματιασε τα δικα μουΤι δε φόρτωνες άλλες δυο τρεις κούτες ρε Γιάννη
Τα δικά σου πρέπει να είναι τα καλύτερα....είχε πάει σκύλος και τα φερμαριζε....κάτι θα ήξερε...μύριζε θήραμα μάλλον...εγω φοβαμαι μη ματιασε τα δικα μου
Περιμένω την άλλη αποθήκη τις πυρκαλ....Τι δε φόρτωνες άλλες δυο τρεις κούτες ρε Γιάννη
Θα περιμένεις πολύ ακόμα!!!Περιμένω την άλλη αποθήκη τις πυρκαλ....![]()
Μέχρι να ρίξεις τόσα που έχεις μαζέψει,μπορεί να έχει ανοίξει πάλι η πυρκαλ....Περιμένω την άλλη αποθήκη τις πυρκαλ....![]()
Θα μείνει με τα φυσίγγια στο χέρι, πως λέμε με το πουλί;;;Μέχρι να ρίξεις τόσα που έχεις μαζέψει,μπορεί να έχει ανοίξει πάλι η πυρκαλ....
Που είσαι εσύ...τι έγινε απολυθηκες...Θα μείνει με τα φυσίγγια στο χέρι, πως λέμε με το πουλί;;;
Το κυνήγι θα έχει απαγορευτεί και θα έχει ακόμα φυσίγγια...(Η πάντα φιλικά σποντίτσα πάει για τον outlander που το παίζει μισοκακόμοιρος, σαν τους λάθρο που μπαίνουν και είναι φουλλ αρματωμένοι)![]()
Γεια σου Γιάννη, ναι τώρα κανά μήνα και κάτι ψιλά!!Που είσαι εσύ...τι έγινε απολυθηκες...
Αφού έχουμε καλύτερα τώρα εισαγωγής..γιατί να ανοίξει...Μέχρι να ρίξεις τόσα που έχεις μαζέψει,μπορεί να έχει ανοίξει πάλι η πυρκαλ....
Αντε με το καλό....Γεια σου Γιάννη, τώρα κανά μήνα και κάτι ψιλά!!
Ευχαριστώ πολύ να 'σαι καλά!!!Αντε με το καλό....