κελαιδότσιχλες ;Για περπάτημα σήμερα στα ορεινά του νομού Τρικάλων μεταξύ οξιάς και αλπικού, εντυπωσιακός αριθμός τσίχλας και κότσυφα.
Η φτέρη και τα αγκάθια ήταν γεμάτα.
Πρώτη φορά βλέπω τόσα πουλιά, πολύ ενθαρρυντικό!!!
Κυριαρίνες εννοείς;Για περπάτημα σήμερα στα ορεινά του νομού Τρικάλων μεταξύ οξιάς και αλπικού, εντυπωσιακός αριθμός τσίχλας και κότσυφα.
Η φτέρη και τα αγκάθια ήταν γεμάτα.
Πρώτη φορά βλέπω τόσα πουλιά, πολύ ενθαρρυντικό!!!
Όχι,κελαηδοτσιχλες.Κυριαρίνες εννοείς;
Που μένεις είπαμε;Όχι,κελαηδοτσιχλες.
Κυριαρινες έχει καμιά 50αρια χαμηλά, κοντά στο χωριό.
Και αυτές σε τέτοιο αριθμό έχω να δω πολλά χρόνια
Τυπογραφικό λάθος στο ΦΕΚ γράφει 29/2Ρε παιδιά καλά διάβασα στη Ρύθμιση ότι η τσίχλα κλείνει 28/2 ενώ το κοτσύφι 29/2![]()
Μητσο και το τζοκερ ποτε το πιανεις.χαχαΤι να το κανω εδω??? Ζω και αναπνεω να θαψει τα παντα απο Λαμια και πανω και εδω να κανει γανουδιτσα μεχρι τα 400 μετρα. Εκει ειναι το πανηγυρι....
Ωραίος τόποςΝα και το χωριό
περιεργο πραμα !!!! Να το μαθει ο μπαρπα Λεωνιδας , να γραφει μια αναλυση καθε βδομαδα μεχρι τα μπασιματα
Σε ευχαριστω πολυ Τασο...μακαρι να σε ακουσει ο θεός και να εχουμε ενα καλο Οκτώβρη κι οχι μόνο...να τελειώσεις κι εσυ την εργασία σου πέρα κει κ να βρεθεις στα καρτέρια σου με την πλάγια Baikal-άρα.......Mπραβο Κώστα καλή αρχή!
Κ ας ελπίζουμε σε ένα δυνατό..Οκτωβρη....
Καποτε τα ίδια έκανα κ εγω τέτοια μερα....
1-2 κοτσυφια έτσι να ακουστεί μιά τουφεκιά για το καλό της έναρξης..........
Μια χαρα παρατηρείς....εγω αλλους 3 τους άφησα ατουφεκιστους....εεε στο τελος αφου δε περνουσε τιποτα, ειπα να κανω κι εγώ ΕΝΑΝ μεγιά.Φέτος παρατηρώ μία μικρή αύξηση στα ντοπιάρικα κοτσύφια ,αλλά επουδενί αυτό που ήταν μέχρι πριν 10 χρόνια.
Πήγαινε πάρε πάλι τα βουνά να πάρεις λίγο αέρα !Δεν ηθελα να το πω ,αλλα με τρώει.Προσωπικά δεν ήθελα τον κότσυφα να λήγει στις 28 γιατί μαζί με τα περασματιάρικα την πληρώνουν τα ντόπια κοτσύφια τα οποία ήδη εχουν αρχίσει τα ζευγαρώματα και τα οποια εχουν μειωθεί παρα πολύ.
Διαφωνεις ως προς τι ;Πήγαινε πάρε πάλι τα βουνά να πάρεις λίγο αέρα !![]()
![]()
Τα ντοπιαρικα εχουνε αυξηθεί Και είπαμε Είναι αποδημητικο είδος αυτό που έγινε φέτος, επιτέλους είναι το σωστό, όποιος θέλει δεν τούς τουφεκαει, αλλά το σωστό! Σωστό. ( και τσίχλες έχουμε ντοπιαρες, πολλές πλέον)Διαφωνεις ως προς τι ;
Καλά ρε Κωστάκη , είπαμε ότι υπάρχει μία μικρή αύξηση στα κοτσύφια αλλά μην τρελαθούμε κι ολας.Τα ντοπιαρικα εχουνε αυξηθεί Και είπαμε Είναι αποδημητικο είδος αυτό που έγινε φέτος, επιτέλους είναι το σωστό, όποιος θέλει δεν τούς τουφεκαει, αλλά το σωστό! Σωστό. ( και τσίχλες έχουμε ντοπιαρες, πολλές πλέον)