Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με συγκεντρωτηρα μπορώ να πετύχω σε μεσαίες αποστάσεις ; είναι ιδανικά ;
Ποσα μετρα εννοεις μεση αποσταση? Για πολλους τα 20 μετρα ειναι μεση αποσταση για αλλους ικανοτατους σκοπευτες παραπανω μετρα. Το **** με νο9 στα 32 με συγκεντωτηρα σε καλυπτει απο 15 μεχρι 30 μετρα αριστα πιστευω. Αν σου βγαινουν πιο κοντα , κατω απο τα 20 μετρα βιδωσε το ***** και εισαι κομπλε. Αναλογα με το μερος θα βαζεις και το αναλογο τσοκ. Κλειστο μερος που φευγουν πολυ κοντα το ***** θα σε κανει μαστορα. Σε μικτες βολες το **** μεχρι τα 30 ειναι οτι καλυτερο. Αν σου βγαινουν μονιμως μακρια σε ανοιχτα μερη βαλε *** η και **.

Επισης σημαντικο ειναι να μπορεις να καταλαβεις τα πραγματικα μετρα που τουφεκας τα πουλια. Δηλαδη να ριχνεις στα 25 και να νομιζεις οτι ειναι 40. Εχουν πολλοι αυτο το προβλημα. Ενας συμφοιτητης μου κυνηγος το υψος μιας πολυκατοικιας 8 οροφων το θεωρουσε 50 μετρα την στιγμη που το κτηριο ηταν γυρω στα 30 μετρα. Με το περας του χρονου θα τα μαθεις ολα. Κυνηγια να κανεις οσα μπορεις πιο πολλα και να τα απολαμβανεις ανεξαρτητως αποτελεσματος αλλα και με τον καιρο θα εχεις και αποτελεσματα. Κανενας δεν γεννηθηκε μαθημενος σε κανενα ειδος κυνηγιου.

30 και σήμερα!
8 του μηνα η πρωτη θα αναπαυεται διπλα μου..... Τερμα γουρουνια , τελος λαγοι.... αμα ακουστει το μαγικο τσιν ολα τα αλλα σβηνουν, ολα τα αλλα ειναι πραγματικα πολυ μικρα για να συγκριθουν μαζι της!!!

8 του μηνα η πρωτη θα αναπαυεται διπλα μου..... Τερμα γουρουνια , τελος λαγοι.... αμα ακουστει το μαγικο τσιν ολα τα αλλα σβηνουν, ολα τα αλλα ειναι πραγματικα πολυ μικρα για να συγκριθουν μαζι της!!!
Ναιιιιι!!!!!!!!!!! 😍😍😍 Πήγα σήμερα με το φιλαράκι μου για τρυγόνια. Μετά την έναρξη, ήταν η 2η μου έξοδος φέτος. Αφού λοιπόν δεν είδαμε ούτε σπουργίτι, η κανονικότητα για εμάς για αυτό το θήραμα, του λέω: Ραντεβού σε τρεις εβδομάδες. Τότε ξεκινάει για μένα το κυνήγι που γουστάρω! Τσίχλες τσίχλες τσίχλες... Τρελαίνομαι!! Δεν περνάν οι μέρες!

Φίλε μου νομίζω πως είναι καλό πριν να αρχίσουν να έρχονται οι τσίχλες, να βάλεις μεγάλες κόλες (χασαπόκολες) σαν στόχους σε μετρημένες απόστασεις 25 και 35 μέτρα και να ρίξεις με τα 9αράκια που θα κυνηγήσεις. Έτσι θα καταλάβεις και πόσο ανοίγει η δέσμη των σκαγιών αλλά και τις αποστάσεις. Αν έχεις και λίγο καλλιτεχνικό δαιμόνιο να ζωγραφίσεις και μερικά πουλάκια μεγέθους τσίχλας απάνω στους στόχους, για να δεις πόση φαίνεται μια τσίχλα στα 25 και τα 35 μέτρα.
Όλα είναι ευκολότερα στην πράξη , καλή κυνηγετική χρονιά :)

Ναιιιιι!!!!!!!!!!! 😍😍😍 Πήγα σήμερα με το φιλαράκι μου για τρυγόνια. Μετά την έναρξη, ήταν η 2η μου έξοδος φέτος. Αφού λοιπόν δεν είδαμε ούτε σπουργίτι, η κανονικότητα για εμάς για αυτό το θήραμα, του λέω: Ραντεβού σε τρεις εβδομάδες. Τότε ξεκινάει για μένα το κυνήγι που γουστάρω! Τσίχλες τσίχλες τσίχλες... Τρελαίνομαι!! Δεν περνάν οι μέρες!
Αυριο και μεθαυριο οι τελευταιες μαλλον βολτες για τρυγονι. Σημερα ειπα να παω στα ανοιχτα πλεον απαγορευμενα αλλα με τσιγκλισαν για ψαρεμα και ετοιμαζομαι. Αναμονη πλεον για την επισημη αγαπημενη και να ειμαστε καλα να τις υποδεχτουμε!!!

Σαν να πήρε το μάτι μου μια σήμερα ... λες να έκαναν αστράκια ?
Νωρίς πολύ.

Νωρίς πολύ.
Μην μου κάνεις τέτοια και είμαι και σε προεφραγματική ηλικία! Υποσχέθηκα και στην κυρά θάλασσα αύριο! Θα κολυμπάω και θα κοιτάω ψηλά. Αυχενικό θα πάθω. Το χειρότερο θα είναι η απορία και η απόγνωση στο βλέμμα της.

Μην μου κάνεις τέτοια και είμαι και σε προεφραγματική ηλικία! Υποσχέθηκα και στην κυρά θάλασσα αύριο! Θα κολυμπάω και θα κοιτάω ψηλά. Αυχενικό θα πάθω. Το χειρότερο θα είναι η απορία και η απόγνωση στο βλέμμα της.
Πήγαινε για μπάνιο δίχως τύψεις και μην κοιτάς ψηλά.

;

Από τώρα ;;;;
Που κυνηγάς ; σε κάμπο σε βουνό ; και σε ποια περιοχή ;
Βάλε 4 άστρα 32 γρ νούμερο δέκα και θα σε πάρω μαζί μου στο Ακονκαγκουα, στο καλύτερο καρτέρι θα σε βάλω!

Last edited:
Νωρίς πολύ.
Δεν ειναι παραξενο με τον καιρο που εχει και θα έχει το σ.κ.δ.
Ενα μηνα μετα με αυτον τον καιρο,που θα έχει το επόμενο 3ημερο θα περναγαμε καλα..
Δεν μου κανει εντύπωση,να δουνε και αλλοι ,τις επόμενες μερες ..

Έτσι ετσιfgr2

Status
Not open for further replies.
Back