Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι παραξενο με τον καιρο που εχει και θα έχει το σ.κ.δ.
Ενα μηνα μετα με αυτον τον καιρο,που θα έχει το επόμενο 3ημερο θα περναγαμε καλα..
Δεν μου κανει εντύπωση,να δουνε και αλλοι ,τις επόμενες μερες ..
Και συ τέκνον Βρούτε; Αφήστε με να ηρεμήσω ένα ΣΚ. Τρυγόνια το προηγούμενο, τσίχλες αυτό. Λίγα κωλαράκια ήθελα να χαζέψω στην παραλία και με δυσκολεύεται...

Και συ τέκνον Βρούτε; Αφήστε με να ηρεμήσω ένα ΣΚ. Τρυγόνια το προηγούμενο, τσίχλες αυτό. Λίγα κωλαράκια ήθελα να χαζέψω στην παραλία και με δυσκολεύεται...
Εσύ να προσέχεις..... απ'ότι είδα,το μάτι της γυναίκας σου τα βλέπει όλα.!!!!!!!! Το νου σου .sarcastic. .yelling..bye.

Ελληνοαλβανικα σημερα για φασσες και σηκωσα 2, ισως να ηταν ντοπιες αλλα το τσιν τσιν εχει αλλη χαρη
Εχει στο Σκουροχώρι κάμπωσες τοπιάρες .yel. μες τα πεύκα, οπως μπαινεις στο χωριο....εντομεταξύ, ωραιο τσιχλοκαρτερο θα ηταν δεξια στο σχολείο που κάνει λάκα πιο πίσω......sarcastic.

Εσύ να προσέχεις..... απ'ότι είδα,το μάτι της γυναίκας σου τα βλέπει όλα.!!!!!!!! Το νου σου .sarcastic. .yelling..bye.
Άστα Κώστα μου. Έχω μπλέξει. Ο robocop είναι. Το καλύτερο που μου έχει πει στην θάλασσα, είναι:
"Κάτσε ακίνητος. Έχει μπει κάτι στο μάτι σου".
"Τι". Την ρωτάω; "Βγάλτο"
"Το μαύρο τάνγκα της ξανθιάς"
1-0 η γυναίκα...

Άστα Κώστα μου. Έχω μπλέξει. Ο robocop είναι. Το καλύτερο που μου έχει πει στην θάλασσα, είναι:
"Κάτσε ακίνητος. Έχει μπει κάτι στο μάτι σου".
"Τι". Την ρωτάω; "Βγάλτο"
"Το μαύρο τάνγκα της ξανθιάς"
1-0 η γυναίκα...
Αθάνατος!

Πάνε περίπου 20 χρόνια. Τότε η έναρξη της πέρδικας ήταν 15 Σεπτεμβρίου. Το ξημέρωμα και σε υψόμετρο 1400 μέτρα περίπου η πρώτη τουφεκιά της ημέρας ήταν σε τσίχλα και την πήρα. Η νωρίτερη που έχω βαρέσει σε 38 χρόνια κυνηγίου. Καλό βράδυ και καλό και επιτυχημένο κυνηγετικά Σ/Κ.

Σέ βλέπω και με τά δύο μάτια βουλωμενα. Άντε ρε μπαγασα να δω πως θα ντουφεκας
Κινδυνεύω!!!! Αστα Κωστα. Με το σημαδι που εχω, μπορει και να βαραω καλύτερα με λίγη στραβομάρα. Θα ντουφεκάω με τα μάτια της ψυχής!!!

Last edited:
Άσε τα πάρκα Τριτση εσυ ,μπαίνουμε στο 10ημερο των ντασκων 😀
Δεν με βλέπω για τίποτα.Προεχει η οικογένεια τώρα.Ασε με τα παλιοψαρα.Αιματα,φρένα,λυγισμενα καλάμια και ιστοριες.αι σιχτιρ μακριά από εμάς 😀

Δεν με βλέπω για τίποτα.Προεχει η οικογένεια τώρα.Ασε με τα παλιοψαρα.Αιματα,φρένα,λυγισμενα καλάμια και ιστοριες.αι σιχτιρ μακριά από εμάς 😀
Εννοείται προέχει η οικογένεια ,άσε που είναι παλιοψαρα όντως ,λερώνουν.
Και όπως έλεγε ένας ξάδελφος όταν γυρνάγαμε αψαροι….. «Ο Θεός μας προστάτεψε ξάδελφε και δεν λερώσαμε τα χέρια μας» 😆

Status
Not open for further replies.
Back