Έρχονται οι δικες μας ειναι@periklis-ath ελπιζω η Πολωνια να αφορα και τον δικο μας διαρομο...
https://www.trektellen.nl/count/view/2702/20230917
Έρχονται οι δικες μας ειναι@periklis-ath ελπιζω η Πολωνια να αφορα και τον δικο μας διαρομο...
Εξαρτάται...@periklis-ath ελπιζω η Πολωνια να αφορα και τον δικο μας διαρομο...
Κυριως τη δυτικη Ελλαδα τωρα στα μπασιματα. Αλλα η Πολωνια γεμιζει τα δυτικα βαλκανια , που οταν σφιξει ο καιρος και μετακινηθουν αφορα ολη την Ελλαδα. Αυτα με Β-ΒΔ ανεμους . Α-ΒΑ θα τα στειλουν ολα Ιταλια . Το ιδανικο ειναι βαρομετρικο χαμηλο σε Βουλγαρια -ρουμανια- Δ.Τουρκια ωστε οι ΒΔ περιφερικοι να τα στειλουν εδω (απο Πολωνια , Λευκορωσια κλπ)@periklis-ath ελπιζω η Πολωνια να αφορα και τον δικο μας διαρομο...
Να φοράς γυαλιά ασφαλείας στα επικίνδυνα μέρηΚινδυνεύω!!!! Αστα Κωστα. Με το σημαδι που εχω, μπορει και να βαραω καλύτερα με λίγη στραβομάρα. Θα ντουφεκάω με τα μάτια της ψυχής!!!
Η Μετανάστευση γίνεται στις παρυφές Υψηλών πιεσεων .. Καλοκαιρια και ανοδικα ρευματαΚυριως τη δυτικη Ελλαδα τωρα στα μπασιματα. Αλλα η Πολωνια γεμιζει τα δυτικα βαλκανια , που οταν σφιξει ο καιρος και μετακινηθουν αφορα ολη την Ελλαδα. Αυτα με Β-ΒΔ ανεμους . Α-ΒΑ θα τα στειλουν ολα Ιταλια . Το ιδανικο ειναι βαρομετρικο χαμηλο σε Βουλγαρια -ρουμανια- Δ.Τουρκια ωστε οι ΒΔ περιφερικοι να τα στειλουν εδω (απο Πολωνια , Λευκορωσια κλπ)
Απο δικες μου παρατηρησεις , μην τα παΙρνεται στο 100%
Μεσαιωνικό κράνος και πανοπλία χρειάζομαι, όταν σφίγγει ο κλοιός!!!Να φοράς γυαλιά ασφαλείας στα επικίνδυνα μέρη
Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα μπασιματα.Μεσαιωνικό κράνος και πανοπλία χρειάζομαι, όταν σφίγγει ο κλοιός!!!
Πέρα από την πλάκα, αυτό έλεγα στον εαυτό μου εχτές: "Έχεις κωλέψει, όλα τα θέματα του φόρουμ, από την βαρεμάρα σου. Μέχρι και στις βλητικές δοκιμές έγραψες τις αμπελοφιλοσοφίες σου, για να περάσει η ώρα σου, αφού δεν υπάρχει σάλιο, για να πας κυνήγι. Άντε να έρθει ο Οκτώβρης, να ξεκινήσουν οι τσίχλες, να οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος". Αυτή ήταν η ειλικρινής αυτοκριτική μου...Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα μπασιματα.
Και με τον κοτσιδακια χθες τα ιδια λεγαμεΠέρα από την πλάκα, αυτό έλεγα στον εαυτό μου εχτές: "Έχεις κωλέψει, όλα τα θέματα του φόρουμ, από την βαρεμάρα σου. Μέχρι και στις βλητικές δοκιμές έγραψες τις αμπελοφιλοσοφίες σου, για να περάσει η ώρα σου, αφού δεν υπάρχει σάλιο, για να πας κυνήγι. Άντε να έρθει ο Οκτώβρης, να ξεκινήσουν οι τσίχλες, να οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος". Αυτή ήταν η ειλικρινής αυτοκριτική μου...
Αστα Περικλή. Τα εχουμε δει ολα. Αυτο συζηταγαμε και μαζι σημερα με το τρελοπαιδο. Εχει παγωσει ο χρονος παλι. Καθε Σεπτεμβρη η ιδια κατασταση... Η τσιχλοκλεψυδρα, εχει πολυ αμμο ακομα.Και με τον κοτσιδακια χθες τα ιδια λεγαμε![]()
Βρε οι μέρες καλές είναι,εμείς δεν είμαστε εκεί που πρέπει.Οι χειροτερες μερες ειναι αυτες που ειμαστε τωρα. Δεν παλευεται η αναμονη. Οταν ερθει ο Οκτωβρης ειναι υπεροχα αν μπαινουν πουλια. Αν δεν μπαινουν η γκρινια και οι θεωριες συνομωσιας μας κρατουν το ενδιαφερον. Αλλα οι επομενες 20 μερες θα περασουν αργα και βασανιστικα.....
Αυτες οι τσίχλες τρελενονται για αυτές εδώ τις ελιτσεςΜπασιματα 2021 -21 Οκτωβρίου
View attachment 79534σαν τον Οκτώβριο κανένας
κοντα στις 10 θα γελασει το χειλακι μαςΕλα για παμε ενα γκαλοπ!!! Ποτε θα κανει το πρωτο μπασιμο??? Εγω πιστευω θερμα 7 και 8 Οκτωβρη. Πανε περιπατο οι εκλογες!!!
Εγώ πιστεύω ότι θαΕλα για παμε ενα γκαλοπ!!! Ποτε θα κανει το πρωτο μπασιμο??? Εγω πιστευω θερμα 7 και 8 Οκτωβρη. Πανε περιπατο οι εκλογες!!!
Κάθε πραγμα στον καιρό του...Οι χειροτερες μερες ειναι αυτες που ειμαστε τωρα. Δεν παλευεται η αναμονη. Οταν ερθει ο Οκτωβρης ειναι υπεροχα αν μπαινουν πουλια. Αν δεν μπαινουν η γκρινια και οι θεωριες συνομωσιας μας κρατουν το ενδιαφερον. Αλλα οι επομενες 20 μερες θα περασουν αργα και βασανιστικα.....
Αν έχει...ορεξη να κάνει μπάσιμο κ για τα δεδομένα του τόπου μου μπρος-πισω 20 Οκτώβρη.....Ελα για παμε ενα γκαλοπ!!! Ποτε θα κανει το πρωτο μπασιμο??? Εγω πιστευω θερμα 7 και 8 Οκτωβρη. Πανε περιπατο οι εκλογες!!!
13-14 θα κάνειΕλα για παμε ενα γκαλοπ!!! Ποτε θα κανει το πρωτο μπασιμο??? Εγω πιστευω θερμα 7 και 8 Οκτωβρη. Πανε περιπατο οι εκλογες!!!