32 € το κιλόφαντάσου αυτοί που θα φάνε μετά προβατίνα βολιώτικη
Και γάλα 22 € το λίτρο ούτε chivas να ήταν
32 € το κιλόφαντάσου αυτοί που θα φάνε μετά προβατίνα βολιώτικη
Είναι έμφυτο!!!Ρεεεεε.....τα πρόβατα στο Βόλο φάγανε 100kg Χασίς....εσείς παραλογάτε;;;;;
Έχεις ρέντα σήμερα ρε μπαγάσα ΜπράβοΕίναι έμφυτο!!!![]()
Ήθελα να έρθω στην τελευταία, αλλά όταν το θυμήθηκα ήταν πλέον αργά. Τρύπιο μυαλό πλέον...Έχεις ρέντα σήμερα ρε μπαγάσα Μπράβο
Εσυ πως ξέφυγες και δεν σε είδα σε καμία μάζωξη
Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι περιμένειςΉθελα να έρθω στην τελευταία, αλλά όταν το θυμήθηκα ήταν πλέον αργά. Τρύπιο μυαλό πλέον...
Αυτο λες εσυ;;;φαντάσου αυτοί που θα φάνε μετά προβατίνα βολιώτικη
Εάν είναι έτσι να τρέχω να φορτώσω.....View attachment 79595
Και να φανταστείς, ότι με τις ευρηματικές σου προβλέψεις, πίστεψα οτι έδωσες ρέσταΕίναι έμφυτο!!!![]()
Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...Εσύ να ασχοληθείς με τα μεγάλα τα πουλάκια![]()
Είναι μέσα στην επικαιρότητα πάντως, οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...
Μη νομίζεις,ακόμα κι εγώ που είμαι μεγαλύτερος έχω πετύχει (σε μια εξόρμηση) μέχρι 10 δεντρότσιχλες ,μεγάλες τσίχλες με τη γκρίζα σκούφια στο κεφάλι.Ποτέ περισσότερες ως τώρα...Δεν θυμαμαι ποτε εχω κανει 10 πουλια σε μια εξορμηση.Περσι ολη την σεζον εκανα
6 ή 7.Δυστυχως εμας εδω στη Κυπρο μας ξεχασε ο Θεος απο αποψη κυνηγιου και οχι μονο.
Αν λες αυτες , τοτε εννοεις τις γερακοτσιχλες. Εδω επεφταν στα ελατα και υπηρχαν κοπαδια των 30-40 πουλιων. Η χαζοτερη απο τις τσιχλες. Καθονταν στα ελατα και τις πλησιαζαμε και αντι να φευγουν μακρια σηκωνονταν και ερχονταν κατα πανω μας!!! Εχουν 4-5 χρονια να φανουν μαζικα. Απο καμια και αν...Μη νομίζεις,ακόμα κι εγώ που είμαι μεγαλύτερος έχω πετύχει (σε μια εξόρμηση) μέχρι 10 δεντρότσιχλες ,μεγάλες τσίχλες με τη γκρίζα σκούφια στο κεφάλι.Ποτέ περισσότερες ως τώρα...
Εννοεί τισ κυριαρίνες, τσαρτσάρες,δεντροτσιχλες, μεγαλύτερο είδος κι απ τις γερακότσιχλεςΑν λες αυτες , τοτε εννοεις τις γερακοτσιχλες. Εδω επεφταν στα ελατα και υπηρχαν κοπαδια των 30-40 πουλιων. Η χαζοτερη απο τις τσιχλες. Καθονταν στα ελατα και τις πλησιαζαμε και αντι να φευγουν μακρια σηκωνονταν και ερχονταν κατα πανω μας!!! Εχουν 4-5 χρονια να φανουν μαζικα. Απο καμια και αν...View attachment 79621
Γερακότσιχλες Χαχα , έτσι Δημήτρη να το ξαναπάμε από την αρχή ! Κεδρότσιχλες βρε !Αν λες αυτες , τοτε εννοεις τις γερακοτσιχλες. Εδω επεφταν στα ελατα και υπηρχαν κοπαδια των 30-40 πουλιων. Η χαζοτερη απο τις τσιχλες. Καθονταν στα ελατα και τις πλησιαζαμε και αντι να φευγουν μακρια σηκωνονταν και ερχονταν κατα πανω μας!!! Εχουν 4-5 χρονια να φανουν μαζικα. Απο καμια και αν...View attachment 79621
Αυτήν ακριβώς εννοώ! Μόνο που μάλλον επικρατεί σύγχιση σχετικά με το όνομά της: έχω ακούσει τσιχλάδες εδώ να την αποκαλούν και δεντρότσιχλα και γερακότσιχλα, ούτε κι εγώ ξέρω...Πάντως είναι αυτή η μεγάλη τσίχλα(έχω σκοτώσει κάτι τέτοιες περίπου όσο 1,5 κότσυφας(!) σε μέγεθος) και έρχονται στα μέρη μας το χειμώνα. Αν και στην Πίνδο σε μερικά μέρη κοντά στο χωριό του πατέρα μου μένουν όλο το χρόνο,ακόμα και το καλοκαίρι...Αν λες αυτες , τοτε εννοεις τις γερακοτσιχλες. Εδω επεφταν στα ελατα και υπηρχαν κοπαδια των 30-40 πουλιων. Η χαζοτερη απο τις τσιχλες. Καθονταν στα ελατα και τις πλησιαζαμε και αντι να φευγουν μακρια σηκωνονταν και ερχονταν κατα πανω μας!!! Εχουν 4-5 χρονια να φανουν μαζικα. Απο καμια και αν...View attachment 79621
Ναι υπάρχει μια σύγχυση , όντως. Και στο χωριό μου όλες γερακοτσιχλες τις λένε, αλλά στην πραγματικότητα είναι δυο διαφορετικά είδη.Αυτήν ακριβώς εννοώ! Μόνο που μάλλον επικρατεί σύγχιση σχετικά με το όνομά της: έχω ακούσει τσιχλάδες εδώ να την αποκαλούν και δεντρότσιχλα και γερακότσιχλα, ούτε κι εγώ ξέρω...Πάντως είναι αυτή η μεγάλη τσίχλα(έχω σκοτώσει κάτι τέτοιες περίπου όσο 1,5 κότσυφας(!) σε μέγεθος) και έρχονται στα μέρη μας το χειμώνα. Αν και στην Πίνδο σε μερικά μέρη κοντά στο χωριό του πατέρα μου μένουν όλο το χρόνο,ακόμα και το καλοκαίρι...
αμα κοιταξεις παραδιπλα εχει παλι το ιδιο πουλι και το αναφερουν γερακοτσιχλα.[και ειναι]