Μπράβο Γιώργη! "Αχτύπητη" η φωτό σου!!! Την έβαλες και σε κάδρο, έτοιμη για τον τοίχο...!Ξεκινάω από το σπίτι με βαριά συννεφιά και στα μέσα της διαδρομής άρχισε να ρίχνει καρέκλες!
Μιλάω με το φιλαράκι και από κοινού αποφασίζουμε να πάμε και ότι γίνει.
Τελικά για καλή μας τύχη φτάνοντας στο μέρος η βροχή είχε κόψει τελείως.
Ο καιρός πολύ μαλακός σε σημείο που άφησα το μπουφάν στο αμάξι.
Άραξα στο καρτέρι με το καφεδάκι μου δίπλα και δειλά δειλά τα πουλιά άρχισαν να παίζουν.
Φυσικά καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τις τουφεκιές μας τις ρίξαμε πάλι!
Σήμερα την είδα παραδοσιακά και πήρα το πλάγιο!Φυσίγγια Fantom Sporting σε νούμερο 9 για άλλη μια φορά άψογα!
Δέκα φυσίγγια έριξα πήρα οχτώ πουλιά αλλά τα δύο δεν βρέθηκαν ποτέ!
Η φωτογραφία λίγο παραπάνω αφιερωμένη στον φίλο μου τον Τάσο και στον Αρίστο και γενικά σε όλους τους λάτρης του πλαγιόκαννου!!!
![]()
Υ.Γ.: Μ' ένα τέτοιο πλάγιο Baikalάκι έμαθα κι εγώ στα πρώτα μου χρόνια (magnum, μία σκανδάλη, τσοκάκια), πριν με πιάσει, εν συνεχεία, η "αλληλεπιθετίαση"...!!!
Θυμάμαι, το είχα αγοράσει καινούργιο το καλοκαίρι του '05, από την "Ballistic E.Π.E." του Σωτηρόπουλου στο Χαλάνδρι (αλήθεια, πού έχει χαθεί αυτός), όντας φοιτητής στην Αθήνα, με τιμή μόλις 370 ευρώ!!! "Τζάμπα" δηλαδή...!
Για την ιστορία, το πούλησα αυτό το δικαννάκι το καλοκαίρι του '16, σε ένα φιλαράκι από εδώ μέσα, και το χαίρεται αυτός τουλάχιστον (και το 'χει "απαθανατίσει" και σε διάφορες φωτό του, όπως εσύ Γιώργη).
Last edited: