Παύλο επειδή Πελασγια ανεβαίνω ακόμα και παλιότερα ανέβαινα πιο συχνά, είναι σκότωμα ούτως ή άλλως. Ξυπνάς 3 η ωρα κάνεις κοντά 3 ώρες δρόμο ,κυνηγάς, αν κανεις και περπατητο που ειναι κουραστικό και κατσεις και μετα απογευμα γυρνωντας εισαι πεθαμένος απο την κούραση, αν δεν εχει κιόλας, βραστα....Εκει θελει να πας απο την προηγουμένη να διανυκτερευσεις σε ενα καταλυμα για να ειναι πιο εύκολο. Εχω αρχίσει και πηγαινω μια δυο φορες το χρόνο κι εγω γιατι φετος δεν εχει και πουλιά. Πολλα τα χιλιόμετρα, τα έξοδα, η κούραση τρως και τη φολα και δε σου κάνει κέφι να ξαναπάς...Συνήθως είναι κυνηγοί μεγάλης ηλικίας,σπανια να δεις νέο (οι πιο νέοι έχουν τις παρέες τους ) πάνε εκδρομές για να αποφύγουν τις γυναίκες τους και να την πέσουν σε καμία ταβέρνα για προβατίνα,,,κάθε άλλο παρά κυνήγι κάνουν και το βρίσκω αρκετά επικίνδυνο να κυνηγήσω σε 50 κυνηγούς δίπλα,,,εδώ βρίσκεις άλλους 3-4 στο βουνό και προσπαθείς να φυλαχτείς
Φίλος την Κυριακή που μας πέρασε πήγε Πελασγία με τον σύλλογο Κορωπίου και ξενέρωσε αφάνταστα για τους ίδιους λόγους,,άσε που έφυγαν από τις δύο τα ξημερώματα και επιστροφή στις πέντε ,,ούτε απογευματινό δεν εκατσαν με τόσο σκοτωμα
Ειδικά ταβέρνες!!!!!ωραια ειναι μαθαινεις καινουργιους κυνηγοτοπους και καινουργιες ταβερνες.
Παύλο επειδή Πελασγια ανεβαίνω ακόμα και παλιότερα ανέβαινα πιο συχνά, είναι σκότωμα ούτως ή άλλως. Ξυπνάς 3 η ωρα κάνεις κοντά 3 ώρες δρόμο ,κυνηγάς, αν κανεις και περπατητο που ειναι κουραστικό και κατσεις και μετα απογευμα γυρνωντας εισαι πεθαμένος απο την κούραση, αν δεν εχει κιόλας, βραστα....Εκει θελει να πας απο την προηγουμένη να διανυκτερευσεις σε ενα καταλυμα για να ειναι πιο εύκολο. Εχω αρχίσει και πηγαινω μια δυο φορες το χρόνο κι εγω γιατι φετος δεν εχει και πουλιά. Πολλα τα χιλιόμετρα, τα έξοδα, η κούραση τρως και τη φολα και δε σου κάνει κέφι να ξαναπάς...
Αν εχεις κανει πουλια ομως σε αποζημιωνει!Συνήθως είναι κυνηγοί μεγάλης ηλικίας,σπανια να δεις νέο (οι πιο νέοι έχουν τις παρέες τους ) πάνε εκδρομές για να αποφύγουν τις γυναίκες τους και να την πέσουν σε καμία ταβέρνα για προβατίνα,,,κάθε άλλο παρά κυνήγι κάνουν και το βρίσκω αρκετά επικίνδυνο να κυνηγήσω σε 50 κυνηγούς δίπλα,,,εδώ βρίσκεις άλλους 3-4 στο βουνό και προσπαθείς να φυλαχτείς
Φίλος την Κυριακή που μας πέρασε πήγε Πελασγία με τον σύλλογο Κορωπίου και ξενέρωσε αφάνταστα για τους ίδιους λόγους,,άσε που έφυγαν από τις δύο τα ξημερώματα και επιστροφή στις πέντε ,,ούτε απογευματινό δεν εκατσαν με τόσο σκοτωμα
Καλησπερα Κυριοι,
Καποιοι συλλογοι διοργανωνουν κυνηγετικες εκδρομες στους μολαους στην πελλοπονησο μεσα στον φλεβαρη. Αξιζει τον κοπο? Γτ ειναι μακρια..καρτερι τα επιστροφια κυνηγουν ή περπατητο στις πυκνες ελιες? Αν εχει παει καποιος ας μας πει...
Ξερω οτι θα παει ο συλλογος Ασπροπυργου στις 3/2. Τωρα αν αξιζει δεν εχω καποια εγκυρη πηγη...βρεχει κ τοσες μερες θα χει αρκερη λασπη..τι να πω..Κώστα αν μάθεις τελικά κάτι σχετικό, κάνε μια κοινοποίηση. Εάν το θυμηθώ αύριο θα περάσω από Καλκατζάκο κέντρο μπας και ξέρουν τίποτα.
Κώστα αν μάθεις τελικά κάτι σχετικό, κάνε μια κοινοποίηση. Εάν το θυμηθώ αύριο θα περάσω από Καλκατζάκο κέντρο μπας και ξέρουν τίποτα.
Καλημερα περπατητο σε ελιες και πορτοκαλιεςΚώστα αν μάθεις τελικά κάτι σχετικό, κάνε μια κοινοποίηση. Εάν το θυμηθώ αύριο θα περάσω από Καλκατζάκο κέντρο μπας και ξέρουν τίποτα.
Μια χαρά Κώστα,είδες πουλιά και έριξες και τις τουφεκιές σου !Ευτυχώς κράτησε κ δν έβρεξε οριακά σήμερα το απόγευμα. Καρτέρι λοιπόν λίγο ψιλόβροχο κ με αρκετά πουλιά κρυμμένα στα πυκνά τα οποία βγείκαν δειλά δειλά από τις 16:50 μέχρι που κορυφώθεικε από τις 17:15 ως 17:50.... Πείρα 4 πουλάκια. Θα μπωρούσα κ άλλα όμως. Φυσίγγια J&B Fast 30gr No:8 με 11oC κ υγρασία στο 78% με νοτιά. Καθαρά σκοτώματα χωρίς αίματα. (Σήμερα λόγο βροχής πήρα το παροπλησμένο BAIKAL MC-21-12 (ελατηρίου) με 76cm.....
![]()
Κάηκες στο ντουφεκίδη Γιάννη......Ωραίος ο παίκτης....Όμορφη κ η Centro........Μπράβο!!Καλησπερα σας! Περπατητο σήμερα πέριξ του χωριού μου για μια ωρα το πρωι,γιατι μετά έβγαλε καρεκλες και πηρα 10 πουλιά.η βροχή σταμάτησε κατα το μεσημέρι και κυνήγησα κανένα τρίωρο το απογευμα..έβρεξε ομως πάλι αρκετά,αλλά δεν έφυγα.εγινα παπί αλλα τελικά πήρα αλλά 15 πουλιά.τσοκ Gemini IC έκανε πολυ καλή δουλειά! Φυσιγγια lambro tordo λόγω έλλειψης Ρουμελιωτη( εχω παραγγείλει αρκετό καιρό αλλα δεν τα έχει στείλει)...τα Lambro tordo τα 8αρια πολυ καλα τα 9αρια μέτρια.ειχε βροχερό καιρό το απογευμα και είχε κόψει καπως ο φοβερος νοτιας που είχε το πρωι..τσιχλες αρκετες,ειδικά κατα τόπους γινόταν χαμός.οπλο Benelli Centro 66 cm.
Χαιρετήθηκαμε και με ένα λαγο σήμερα.τον ειδα ξαφνικά να τρέχει σε ένα χωράφι..
![]()