Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και;;;:rolleyes:
Το μεγαλητερο προβλημα που ειχα (με το benelli μονο και οχι με ενα αλλο αεριον που εχω) ειναι οτι μου ερχοντουσαν μεσα στα ματια υπολειμματα απο το μπαρουτι ή καμενο μπαρουτι δεν ξερω τι ειναι ακριβως. Το προβλημα λύθηκε μ γυαλια ασφαλειας...

Το μεγαλητερο προβλημα που ειχα (με το benelli μονο και οχι με ενα αλλο αεριον που εχω) ειναι οτι μου ερχοντουσαν μεσα στα ματια υπολειμματα απο το μπαρουτι ή καμενο μπαρουτι δεν ξερω τι ειναι ακριβως. Το προβλημα λύθηκε μ γυαλια ασφαλειας...
Εγω ακομη με δεξι οπλο ριχνω παντος.....big smile...δοκιμασα κ με γυαλια αλλα δεν μπορω...

Γενικα νοτια ελλαδα τα τελευταια χρονια λιγα πραγματα εγω παω περιξ αττικης και πιο βορεια βοιωτοια ευβοια εκει κανουμε πουλακια και ειδικα περπατητο παμε καλα νοτια εχει πουλια αλλα σε λογγους δν περναει τιποτα μεσα επισης μιλαμε να βγαινεις και να εχει ενδιαφερον οχι να αλλαζεις 3 τοποθεσιες οπως κανουν αλλοι παντος γενικα φετος πουλακια ειχε και τσιχλες και μπεκατσες αλλες χρονιες ειναι αυτες που λες που πηγαν.... οι αδειες παιδια λιγοστευουν λογο οικονομικων δυστυχως το κυνηγι ειναι ακριβο σπορ ειδικα για εμας που δν ειμαστε επαρχια και πρεπει να κανουμε αποστασεις πιο καλα επαρχια ειδικα βορεια ελλαδα που εναι η πιο προνομιουχοι θεωρω ...το ενδημικο απο την αλλη νοτια και γενικα παει καλα!!

Σε ευχαριστω! Ειναι καλη φαση το μοναχικό περπατητο αλλα ειναι δύσκολο μονος να κανεις μπολικα πουλια. Εμενα ποτε δεν με ένοιαξε να κανω πολλα... Με 4-5 ειμαι υπερευχαριστημενος
Της ίδιας φιλοσοφίας είμαι. Όταν κάνω καρτέρι επιλέγω σημεία με κριτήριο όχι από που περνάνε οι περισσότερες, αλλά που θα τις βρίσκω όλες.
Έτσι το συνηθισμένο μου σκορ είναι 3-4 έως 7-8 max. Και μου φτάνουν και περισσεύουν.

Μήπως έτυχε?
Δεν νομίζω να είναι θέμα όπλου, αλλά φυσιγγιου, ειδικά αν φυσάει αερας.....

Μπραβο,καλά κανεις κ φοράς γυαλιά προστασιας, κανονικά όλοι μας πρεπει, ασχέτως τι όπλο κρατάμε....

Εγω παντος δεν εχω προβλημα...
Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έναν νέο αριστερόχειρα κυνηγό που θα ζητούσε την συμβουλή σου,θα τον κατευθυνες να αγοράσει ένα καθαρά αριστερό όπλο.

Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έναν νέο αριστερόχειρα κυνηγό που θα ζητούσε την συμβουλή σου,θα τον κατευθυνες να αγοράσει ένα καθαρά αριστερό όπλο.
Και βεβαια ναι...ο αριστεροχειρας, αριστερο οπλο....

Είναι που η αδράνεια δεν σου ρίχνει αέρια στη μάπα γι'αυτό όταν το είχα πει .Μου γράψανε ότι στο βίντεο δείχνει πρώτα φεύγει η γόμωση και μετά ανοίγει το κλείστρο αλλά στο ξεκλείδωμα πριν ανοίξει σε ψεκάζει λίγο αυτό δε φένεται.

Σαν να οδηγείς με δύο σκάλες χειρόφρενο σηκωμένο.
Ουτε οι πρωτοι ειμαστε, ουτε οι τελευταίοι..
Και ας μην είμαστε τοσο υπερβολικοί....
Eαν ήταν έτσι δεν θα μπορουσαμε να κάνουμε κ τίποτα , γιατί σχεδόν όλα τα εργαλεία κλπ είναι για δεξιοχειρες....
Άλλο αυτό...
Αν επερνα αυτογεμες τώρα αριστερό θα ήταν, κ αριστερό προτεινα πριν κάτι χρόνια σε φίλο που από το ποζε έκανε μετάβαση σε καραμπίνα, δεν με άκουσε γιατί τον βόλευε να τραβάει το κλειστρο κ να γεμιζει με το δεξί, κυνηγάει χωρίς πρόβλημα....

Ουτε οι πρωτοι ειμαστε, ουτε οι τελευταίοι..
Και ας μην είμαστε τοσο υπερβολικοί....
Eαν ήταν έτσι δεν θα μπορουσαμε να κάνουμε κ τίποτα , γιατί σχεδόν όλα τα εργαλεία κλπ είναι για δεξιοχειρες....

Άλλο αυτό...
Αν επερνα αυτογεμες τώρα αριστερό θα ήταν, κ αριστερό προτεινα πριν κάτι χρόνια σε φίλο που από το ποζε έκανε μετάβαση σε καραμπίνα, δεν με άκουσε γιατί τον βόλευε να τραβάει το κλειστρο κ να γεμιζει με το δεξί, κυνηγάει χωρίς πρόβλημα....
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Το θέμα είναι θες να διορθώσεις το λάθος που έκανες τόσα χρόνια ,η έμαθες να ζεις με αυτό και πλέον δεν σε νοιάζει.Μπορει να είσαι καλός ένα ταλέντο στη σκοποβολή , έχοντας όμως το σωστό όπλο θα μπορούσες να γίνεις άριστος.Η να είσαι μέτριος και μην μπορείς να ξεκολλήσεις από την μετριότητα.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Το θέμα είναι θες να διορθώσεις το λάθος που έκανες τόσα χρόνια ,η έμαθες να ζεις με αυτό και πλέον δεν σε νοιάζει.Μπορει να είσαι καλός ένα ταλέντο στη σκοποβολή , έχοντας όμως το σωστό όπλο θα μπορούσες να γίνεις άριστος.Η να είσαι μέτριος και μην μπορείς να ξεκολλήσεις από την μετριότητα.
Ναι μπορεί μπορεις να το πεις κ λάθος,
Αλλά επειδή δεν με ενοχλει, το αφήνω ως έχει.....και μακάρι να μου βγάλει χρόνια ακόμα γιατί όπλα δεν θέλω αλλάζω....
Όι άριστοι σκοπευτές( με όλη της σημασία της λεξης) κάνουν καριερα στην σκοποβολή...
Στο κυνήγι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, και μακάρι να ήταν η μοναδική αιτία για της οποιες αστοχίες το δεξί οπλο στα χέρια ενός αριστεροχειρα.............

Με έφαγε η ζέστη σήμερα, έχει γλυκανει ο καιρός..και έχουν ανθίσει τα παντα...
S&B corona 28γρ ν8(2, 25mm), ωραία κ μαλακή τουφέκια......
View attachment 43127
Γεια σου Τάσαρε!!!!Επιτέλους να βλέπουμε όμορφες φώτο σου!!!

Ναι μπορεί μπορεις να το πεις κ λάθος,
Αλλά επειδή δεν με ενοχλει, το αφήνω ως έχει.....και μακάρι να μου βγάλει χρόνια ακόμα γιατί όπλα δεν θέλω αλλάζω....
Όι άριστοι σκοπευτές( με όλη της σημασία της λεξης) κάνουν καριερα στην σκοποβολή...
Στο κυνήγι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, και μακάρι να ήταν η μοναδική αιτία για της οποιες αστοχίες το δεξί οπλο στα χέρια ενός αριστεροχειρα.............
Ποιος μίλησε για πρωταθλητισμό ,να μην καις φυσίγγια στο βροντο ενώ έχεις συναντήσεις με θηραμα,μετά τι να πεις ότι φταίνε οι κάννες , οι κώνοι,τα τσοκ ,τα φυσίγγια.

Status
Not open for further replies.
Back