Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιος μίλησε για πρωταθλητισμό ,να μην καις φυσίγγια στο βροντο ενώ έχεις συναντήσεις με θηραμα,μετά τι να πεις ότι φταίνε οι κάννες , οι κώνοι,τα τσοκ ,τα φυσίγγια.
Φυσιγγια στην τσίχλα παντα θα καίγονται, από εκεί κ περα σημασία έχει πως βλέπει ο καθένας τον εαυτό του.....
Αν είναι ικανοποιημένος οκ, αν όχι κοιτάει να δει τι του φταίει, η αλλάζει χόμπι.....

Προσωπικά αν θα πω ότι φταίει το φυσιγγι θα πρεπει να το έχω επαληθευσει, αν κ το σωστό είναι να λέμε ότι δεν μας ταίριαξε...
Κοντακια,κωνοι, αυλοι, καννες, ουτε που τα σκέφτομαι.......

Φυσιγγια στην τσίχλα παντα θα καίγονται, από εκεί κ περα σημασία έχει πως βλέπει ο καθένας τον εαυτό του.....
Αν είναι ικανοποιημένος οκ, αν όχι κοιτάει να δει τι του φταίει, η αλλάζει χόμπι.....

Προσωπικά αν θα πω ότι φταίει το φυσιγγι θα πρεπει να το έχω επαληθευσει, αν κ το σωστό είναι να λέμε ότι δεν μας ταίριαξε...
Κοντακια,κωνοι, αυλοι, καννες, ουτε που τα σκέφτομαι.......
Τάσο μιλάω γενικά.

Με έφαγε η ζέστη σήμερα, έχει γλυκανει ο καιρός..και έχουν ανθίσει τα παντα...
S&B corona 28γρ ν8(2, 25mm), ωραία κ μαλακή τουφέκια......
View attachment 43127
...δες το τώρα το πλάγιο!!!.love. ... δεν είναι? μα δεν είναι? τι να λέμε.....!!!;)

Τάσο μιλάω γενικά.
Το κατάλαβα Παναγιωτη.. Αλλά είπα κ τα δικά μου......
...δες το τώρα το πλάγιο!!!.love. ... δεν είναι? μα δεν είναι? τι να λέμε.....!!!;)
Ε μα τι είναι επιτελους?
Ένα baikal της κακιάς ώρας είναι....yelling.

Το κατάλαβα Παναγιωτη.. Αλλά είπα κ τα δικά μου......

Ε μα τι είναι επιτελους?
Ένα baikal της κακιάς ώρας είναι....yelling.
...το ξερω ...είναι η εικόνα! οι δυο κάννες μαζί!!! δίπλα-δίπλα!!! είναι ίδιο με την μοναχικιά? στο μάτι?

...θα μου πεις γούστα...αλλά είναι το ίδιο?;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Της ίδιας φιλοσοφίας είμαι. Όταν κάνω καρτέρι επιλέγω σημεία με κριτήριο όχι από που περνάνε οι περισσότερες, αλλά που θα τις βρίσκω όλες.
Έτσι το συνηθισμένο μου σκορ είναι 3-4 έως 7-8 max. Και μου φτάνουν και περισσεύουν.
Προσπαθω και εγω οταν ειναι πανω απο πυκνα τα πουλια να μην ρίχνω αλλα μερικες φορες οπως στο βιντεο ριχνω ενστικτωδώς και μετα αν δεν το βρω σκαω
Μήπως έτυχε?
Δεν νομίζω να είναι θέμα όπλου, αλλά φυσιγγιου, ειδικά αν φυσάει αερας.....

Μπραβο,καλά κανεις κ φοράς γυαλιά προστασιας, κανονικά όλοι μας πρεπει, ασχέτως τι όπλο κρατάμε....
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβένει αλλα με το αερίων το αλλο που εχω και ειναι δεξιο δεν το παθαινω ποτε. Ισως να ειναι καποια φυσιγγια οπως ειπες και εσυ ή να μην προλαβενει να πετάξει απο το κλείστρο το αερίων

Με έφαγε η ζέστη σήμερα, έχει γλυκανει ο καιρός..και έχουν ανθίσει τα παντα...
S&B corona 28γρ ν8(2, 25mm), ωραία κ μαλακή τουφέκια......
View attachment 43127
Γεια σου ρε Τάσαρε....ωραια φωτό ρε φιλε....love.

Ναι δεν το παιρνω συνεχεια γιατι το έχουμε μεσα στο σπίτι και ειναι κουραστικο να το κάνω μπανιο μετα απο καθε κυνήγι
Εγώ το περνάω μια με το μεταλλικό χτένι και το ψιλαφιζω σε στήθος ,κοιλιά πριν το βάλω στο αυτοκίνητο. Είναι μια 10λεπτη ιεροτελεστία που την απολαμβάνει η σκυλίτσα μου

Σημερα την κοπανισα νωρις απο τη δουλεια, εχοντας δει τον καιρο της κυριακης με βροχες....:(
Ίσως το τελευταιο μου περπατητο για φετος μονος μου για 3 ωρίτσες (13:30 - 16:30) με 16°C αλλα εγινε δουλειτσα ευτυχως, λογο του οτι στο απο πανω λογγαρακι
(100-150m) εκαναν περπατητο 2 ατομα κ επαιζαν κ μερικα πουλακια εισερχομενα κινουμενος κι εγω σε σχεδόν ευθεια γραμμη μαζι τους...ετσι πηρα 3 τσιχλακια
"εξαιτίας" τους"....big smile.
Τελικος απολογισμος 10 πουλακια με πολυ ιδρώτα +2 χαμένα σε χορτα...+ καμποσα κλαμπάνια εννοείται!!

20220213_130140.jpg

20220213_130305.jpg

Όπλο Rizzini Hombra 66cm
Φυσιγγια ιδιογομωση GM3 28gr No:9.5 & MB32 Μισόταπο 30gr No:9...(θα μπει σε παραγωγή)..
Καλη συνεχεια σε ολους....εγω παω για δουλεια παλι....bye.
Φρόνιμα εσεις.....yel..yel.

Σημερα την κοπανισα νωρις απο τη δουλεια, εχοντας δει τον καιρο της κυριακης με βροχες....:(
Ίσως το τελευταιο μου περπατητο για φετος μονος μου για 3 ωρίτσες (13:30 - 16:30) με 16°C αλλα εγινε δουλειτσα ευτυχως, λογο του οτι στο απο πανω λογγαρακι
(100-150m) εκαναν περπατητο 2 ατομα κ επαιζαν κ μερικα πουλακια εισερχομενα κινουμενος κι εγω σε σχεδόν ευθεια γραμμη μαζι τους...ετσι πηρα 3 τσιχλακια
"εξαιτίας" τους"....big smile.
Τελικος απολογισμος 10 πουλακια με πολυ ιδρώτα +2 χαμένα σε χορτα...+ καμποσα κλαμπάνια εννοείται!!

View attachment 43154

View attachment 43155

Όπλο Rizzini Hombra 66cm
Φυσιγγια ιδιογομωση GM3 28gr No:9.5 & MB32 Μισόταπο 30gr No:9...(θα μπει σε παραγωγή)..
Καλη συνεχεια σε ολους....εγω παω για δουλεια παλι....bye.
Φρόνιμα εσεις.....yel..yel.
Μπραβο,ωραίες κ οι δικές σου φωτο σου Κωστα!
Οι κάλυκες κ οι σταμπες τα σπανε!

Status
Not open for further replies.
Back