Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απ οτι φαίνεται η σημερινή έξοδος δυστυχώς ήταν και η τελευταία λόγω καιρού.
Ξηρονομή 4μιση ωρες περπάτημα και με αρκετη ρεντα ,πηρα 23 πουλάκια .
Και του χρόνου να μαστε καλά ,με περισσοτερο χειμώνα και περισσότερα πουλάκια γενικότερα . ;)
Με το σκυλάκι παρέα Δημήτρη ;
Και στην καινούργια σεζόν με υγεία να είσαι καλά και εγώ τελευταία έξοδος για μπεκάτσες τρόμαξα άλλες δύο και τέλος

Last edited:
Καρτεράκι με τον πατέρα σήμερα.Με ευστοχία, μην νομίζετε, πήρα 9 χέρι.Δύο χαμένες ξερές και δύο που ενώ έρχονταν κάτω πριν πέσουν σύριζα χάθηκαν...Με έφαγε το ψάξιμο και μπορεί να είχα ακόμα καμία σβάρνα.Μία ο πατέρας μου χέρι και 1 σκαγιασμένη.Ψύχρα και αέρας.Το ευχαριστήθηκα αλλά χωρίς σκυλί δεν γίνεται....Αν το είχα θα μου τις είχε βρει και θα ήμουν πιο άνετος καθώς μου χάλασε το 10λέπτο να ψάχνω και ίσως είχα 15 χέρι!!!Παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα!Μια κούτα δούβρης έριξα και ήταν κάπως καλύτερα σήμερα παρά μόνο αυτές που έχασα και άλλη μία του χεριού ζωντανή.IMG_20220226_190719.jpg

Πιθανόν τελευταίο καρτεράκι για τη φετινή σεζόν. Τουλάχιστον έριξα τα τουφεκάκια μου, άξιζε τον κόπο. Δυστυχώς και τρία χαμένα. Στον κάμπο πήγε ο τενεκές σύννεφο.
7ZKcCeA.jpg

Ελαφρως καλυτερα σημερα...οχι βεβαια τιποτε σπουδαιο, ειδα καμια 10αρια τσιχλες...πηραμε και 2 πουλακια.Βροχες λεει για Κυριακη-Δευτερα οποτε πολυ πιθανον να ναι κι οι τελευταιες για το κυνηγετικο ετος 2021-2022.

Για μένα το κυνήγι τελείωσε την περασμένη εβδομάδα... Σήμερα δούλευα, αύριο ο καιρός θα είναι βροχερός, οπότε αύριο έχει καθαρισμό οπλισμού! Να είμαστε όλοι υγιείς κι όλοι ξανά στα καρτέρια της 20ής Αυγούστου!

Πήγα και απογευματινό μήπως και πιάσω το τρίτο όριο για φετος. 4 πέρασαν και πήρα τις 3. Πολύ λίγες τουφεκιές τριγύρω. Τα πέρασαν στο περπατητο 3 και 4 φορες σήμερα όλα τα σημεία και δεν πέρασαν στα καρτερια. Άντε να δούμε αύριο τωρα πως θα ξημερωσουμε....

Πήγα και απογευματινό μήπως και πιάσω το τρίτο όριο για φετος. 4 πέρασαν και πήρα τις 3. Πολύ λίγες τουφεκιές τριγύρω. Τα πέρασαν στο περπατητο 3 και 4 φορες σήμερα όλα τα σημεία και δεν πέρασαν στα καρτερια. Άντε να δούμε αύριο τωρα πως θα ξημερωσουμε....
Βροχές λογικά...

Εγώ παίδες (είχα να σας αναφέρω από την Τρίτη το βραδάκι), Τετάρτη και Πέμπτη δεν πήγα εξαιτίας ακατάλληλου καιρού...
Εχτές κι απόψε, ωστόσο, μού επέτρεψε (ο καιρός) να βγω για το καθιερωμένο μου απογιοματινό μου καρτεράκι...
Τα τσιχλάκια ιδιαιτέρως λιγοστά και πολύ αργά το σούρουπο...!
Τόσο εχτές λοιπόν, όσο κι απόψε, καρπώθηκα από 3 τσιχλίτσες με το "στανιό"...! Ευτυχώς δεν είχα καμία χτυπημένη-χαμένη.
Όπως όλα τα καιρο-προγνωστικά μάς καταμαρτυρούν... κυνήγι τέλος για την εφετινή μας περίοδο...
Αλλά η ελπίς αποθνίσκει τελευταίαν...

Ρωσία - Τουρκία συμμαχία (στο κυνήγι).Ο χουγλις παρότι ειχα να τον κυνηγησω πάνω από δυο χρόνια ,ήταν άψογος με ωραίους ντουμπλεδες άσχετα αν μέσα στα χορτάρια έβρισκα το ένα.Με τη τη m2 μπορεί να είχα σίγουρα 7-8 ακόμα ,αλλά δεν πειράζει.IMG_20220226_164749.jpg

Καθάρισα και τα πουλιά που έκανα χθες και πέταξα 3. Είχαν καρφωμένο στο κρέας σκαγι απο πιο παλιά και γύρω του είχε δημιουργηθεί ένα πρασινοκαφε πράγμα σαν ογκος. Η μια ηταν σκελετός οι άλλες δύο όμως τετραπαχες. Θα είχαν τουφεκιστει τα καημένα από τους ρινγκο που βαράνε τριαρες στα 100 μέτρα.

Τα καταδυτικά μετά το πρώτο μήνα της επέμβασης τώρα θα τραβήξω προς Ερμιόνη που θα αρχίσει να βρέχει μετά τις 10 από ότι βλέπω αλλά κοντά είναι η θάλασσα μη μου βάζεις ιδέες και πάρω κάνα ψαροντούφεκο μαζί.

Ρωσία - Τουρκία συμμαχία (στο κυνήγι).Ο χουγλις παρότι ειχα να τον κυνηγησω πάνω από δυο χρόνια ,ήταν άψογος με ωραίους ντουμπλεδες άσχετα αν μέσα στα χορτάρια έβρισκα το ένα.Με τη τη m2 μπορεί να είχα σίγουρα 7-8 ακόμα ,αλλά δεν πειράζει.View attachment 43227
Πολύ ωραία Παναγιώτη!.love.

Τα είχες και τα δυο μαζί σου ε;

Ιπποκόμο να σου γεμίζει μη μου πεις?...μη μου πεις!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...αστειέυομαι ε;;)

Status
Not open for further replies.
Back