Συμφωνώ και επαυξάνω.Έπεσε η αυλαία και φέτος συνάδερφοι. Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε γεροί και να μπορούμε να χαρούμε την δραστηριότητά μας με όλα αυτά τα σύννεφα που μας έχουν περικυκλώσει . Εκείνο που έχω να πώ επιτρέψτε μου σαν βετεράνος πλέον στην κυνηγετική δραστηριότητα χαρείτε το κυνήγι χωρίς να μπαίνετε στην διαδικασία του ανταγωνισμού αυτό αφήστε το για το σκοπευτήριο. Κάντε ποιοτικό κυνήγι χρησιμοποιήστε το δικανάκι σας όσοι διαθέτετε, περπατήστε αν μπορείτε , κάντε μερικές ωραίες ντουφεκιές δεν χρειάζεται να ανεβάσετε την φωτογραφία στο fb μόνο άγχος δημιουργεί αυτό και μας εκθέτει κιόλας. Διαλέξτε πολύ καλά την κυνηγετική σας παρέα (μακριά απο αυτούς που σας ανταγωνίζονται η σας προκαλούν ανασφάλεια καλύτερα μόνοι σας στην ανάγκη.) Πέρασαν πολλά χρόνια για να τα καταλάβω αυτά που σας λέω και απευθύνομαι στους νεότερους κυρίως . Και αποκλείστε απο τα μέσα δικτύωσης όσους ανεβάζουν φωτογραφίες με υπερβολικά θηράματα και νομίζουν πως έτσι καταξιώνονται. ΠΙστέψτε με θα ηρεμήσετε και θα απολαμβάνετε το κυνήγι σας .Αυτά τα λίγα φίλοι μου .
Ένας από τους γεροντότερους του Forum.