Λοιπόν παίδες, κι εγώ με τη σειρά μου, παρά τον αρκετά δύσκολο καιρούλη, τελικά κατάφερα κι έκαμα το τελευταίο μου απογιοματινό καρτεράκι ανήμερα της λήξεως...
Τίποτα το σπουδαίο, τα γνωρίζετε εξάλλου, λίγες τσίχλες κι αυτές όλες στο τελευταίο τεταρτάκι...
Καρπώθηκα τις τελευταίες 4 της σεζόν, κι αυτό ήταν όλο...
Για εμένα, η καλύτερη τσιχλο-σεζόν ever...!!! Με εξαίρεση, βέβαια, τον τελευταίο μήνα, αλλά ας μην είμεθα και άπληστοι...! Την καταφχαριστήθηκα...!!! Έσπασα όλα τα ρεκόρ...!!! Και σε καταρριφθείσες-καρπωθείσες, αλλά, δυστυχώς, και σε καταρριφθείσες-απωλεσθείσες...!!!
Eιδικά, όσον αφορά στην κελαηδότσιχλα, ήτανε μία εξαιρετική σεζόν...!! Ο κότσυφας αρκετά μέτριος πληθυσμιακά και θηρευτικά στα δικά μου τουλάχιστον, εφετινά κυνήγια... Η κοκκινότσιχλα ακόμη λιγότερη, ίσα-ίσα που κατάφερα και χούφτωσα μία και μοναδική (αλλά κάθε χρόνο είναι πάρα πολύ λίγες αυτές στα καρτέρια μου)... Γερακότσιχλες (αυτές με τον γκρι σβέρκο) ανύπαρκτες εφέτο στον ελατιά που επισκέπτομαι... Οι κυριαρίνες, τέλος, όχι πολλές, αλλά αρκετές εφέτος, πήρα κάμποσες (αν και μού έχουν υπάρξει και αποδοτικότερες σεζόν με δαύτες)...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...!!!
(Ποιου χρόνου δηλαδή...? Σε 5 μηνάκια πάλι στα (τρυγονο)καρτέρια θα 'μαστε...!!! Άντε, σε 7 μηνάκια και στα τσιχλοκάρτερα...!!!)