Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες στο κλασικό απογεματινό μου, δεν είδα ούτε μία...!!! Ναι! Συνέβη κι αυτό...!!! Ήτανε μόνο ζήτημα χρόνου να γίνει κι αυτό...!!!
Ε, λοιπόν σήμερα, δεν μου 'κανε καρδιά να πάω...!!! Κάτι με τραβούσε πίσω, στο σπίτι...!!! Σαν να μου κοπήκανε τα πόδια...!!!
Έλεος...!!!:(
Μην στενοχωριέσαι Νικόλα, ένα τυχαίο γεγονός ήταν το χθεσινό πήγαινε την βόλτα σου κάθε μέρα να το ελαχιστοποίησης. Σίγουρα θα αυξηθούν οι πιθανότητες σου να συναντήσεις θηράματα.

Με αυτό το όπλο( του πατέρα μου) ξεκίνησα το κυνήγι.
Πόσες φορές γύρισα με πρησμένο χείλος από το κλωτσημα!!!!
Πιτσιρικάς ανέβαινα από μια καρύδια στην βεράντα και βουταγα στα μουλωχτα το baikal του παππού μου και πήγαινα για τσίχλες ,μια μέρα μου έπεσε με το κοντάκι και έσπασε στην μέση το κρέμασα στον τοίχο και έκανα το παγώνι ,ο παππούς ποτέ δεν με ρώτησε πώς έσπασε σίγουρα ήξερε ,βάλαμε έναν σφιχτηρα αλλά ο τρομπας την βίδα την έβαλα από μέσα, οπότε στραβοεπωμιζα το μάγουλο μου την άκουγε στερεοφωνικά .Στον παππού μου οφείλω πολλά ,τιμιότητα - παλληκαρια- κυνήγι - οικογένεια ,ότι καλό έχω πάνω μου ως άντρας το οφείλω σε αυτόν .οικοδόμος ο παππούς 1,55 ύψος αλλά στα μάτια μου ήταν είναι και θα είναι θεριό !!!!!! Συγνώμη παιδια για το κείμενο αλλά πιστεύω ότι όλοι μας ως κυνηγοί ως άντρες ως οικογενειάρχες σε κάποιον το οφείλουμε και κάπου κάπου καλό είναι να λέμε και τα εσωψυχαμας και να τους τιμάμε .

Πιτσιρικάς.......Στον παππού μου οφείλω πολλά ,τιμιότητα - παλληκαρια- κυνήγι - οικογένεια ,ότι καλό έχω πάνω μου ως άντρας το οφείλω σε αυτόν .οικοδόμος ο παππούς 1,55 ύψος αλλά στα μάτια μου ήταν είναι και θα είναι θεριό!!!!........ όλοι μας ως κυνηγοί ως άντρες ως οικογενειάρχες σε κάποιον το οφείλουμε και κάπου κάπου καλό είναι να λέμε και τα εσωψυχα μας και να τους τιμάμε .
ΕΥΓΕ Λευτέρη..congrats.
Πολλές φορές τα "Off-Topics" αξίζουν περισσότερο.

οικοδόμος ο παππούς 1,55 ύψος αλλά στα μάτια μου ήταν είναι και θα είναι θεριό !!!!!!

...Φαντάζομαι και τα χέρια του Λευτέρη...!!! Θα ήτανε σαν "φτυάρια" από τη σκληρή δουλειά του, κι ας ήτανε μια "σταλιά" άνθρωπος...!!! Θαρρεί κανείς, ότι μπορούσε να πιάσει πέτρα και να τη "στείψει"...!!!

Πιτσιρικάς ανέβαινα από μια καρύδια στην βεράντα και βουταγα στα μουλωχτα το baikal του παππού μου και πήγαινα για τσίχλες ,μια μέρα μου έπεσε με το κοντάκι και έσπασε στην μέση το κρέμασα στον τοίχο και έκανα το παγώνι ,ο παππούς ποτέ δεν με ρώτησε πώς έσπασε σίγουρα ήξερε ,βάλαμε έναν σφιχτηρα αλλά ο τρομπας την βίδα την έβαλα από μέσα, οπότε στραβοεπωμιζα το μάγουλο μου την άκουγε στερεοφωνικά .Στον παππού μου οφείλω πολλά ,τιμιότητα - παλληκαρια- κυνήγι - οικογένεια ,ότι καλό έχω πάνω μου ως άντρας το οφείλω σε αυτόν .οικοδόμος ο παππούς 1,55 ύψος αλλά στα μάτια μου ήταν είναι και θα είναι θεριό !!!!!! Συγνώμη παιδια για το κείμενο αλλά πιστεύω ότι όλοι μας ως κυνηγοί ως άντρες ως οικογενειάρχες σε κάποιον το οφείλουμε και κάπου κάπου καλό είναι να λέμε και τα εσωψυχαμας και να τους τιμάμε .

respect ..........RESPECT..RESPECT.

Πιτσιρικάς ανέβαινα από μια καρύδια στην βεράντα και βουταγα στα μουλωχτα το baikal του παππού μου και πήγαινα για τσίχλες ,μια μέρα μου έπεσε με το κοντάκι και έσπασε στην μέση το κρέμασα στον τοίχο και έκανα το παγώνι ,ο παππούς ποτέ δεν με ρώτησε πώς έσπασε σίγουρα ήξερε ,βάλαμε έναν σφιχτηρα αλλά ο τρομπας την βίδα την έβαλα από μέσα, οπότε στραβοεπωμιζα το μάγουλο μου την άκουγε στερεοφωνικά .Στον παππού μου οφείλω πολλά ,τιμιότητα - παλληκαριά- κυνήγι - οικογένεια ,ότι καλό έχω πάνω μου ως άντρας το οφείλω σε αυτόν .οικοδόμος ο παππούς 1,55 ύψος αλλά στα μάτια μου ήταν είναι και θα είναι θεριό !!!!!! Συγνώμη παιδια για το κείμενο αλλά πιστεύω ότι όλοι μας ως κυνηγοί ως άντρες ως οικογενειάρχες σε κάποιον το οφείλουμε και κάπου κάπου καλό είναι να λέμε και τα εσωψυχαμας και να τους τιμάμε .
4 λέξεις 2 ζωές.......εύχομαι να τα μεταφέρεις κι εσύ όπου αγαπάς .RESPECT.

Eλα εδω κατω, θα παμε αυριο με τον Ηλια απογευματινο
Να δει και καμιά τσίχλα ο καψερος που μας έχει φάει με την γκρίνια του,να ζεστάνει και τον καινούργιο σωλήνα ποτίσματος που απέκτησε!

πιστεύω ότι όλοι μας ως κυνηγοί ως άντρες ως οικογενειάρχες σε κάποιον το οφείλουμε και κάπου κάπου καλό είναι να λέμε και τα εσωψυχαμας και να τους τιμάμε .
Φίλε Λευτέρη αυτό είναι το ζουμί σε δυο αράδες. Κι ο λεβέντης παππούς σίγουρα θα ένιωθε δυο μέτρα για τον εγγονό!

IMG-20181130-171150.jpg

Στην αναμονή της μπεκατσας βγήκαμε ένα γρήγορο περπατητο απογευματινό 2 άτομα μια από τα ιδια + μυρτα να κάνει η μανα καμια μαρμελάδα.

Καλύτερα του αναμενόμενου πάλι!

Τα πουλια ήταν σε μικρες ομάδες όπου τις βρίσκαμε φευγανε αρκετές .

Καιρος γύρισε βοριάς αμεσως μετά την βροχή, πιστεύω Σάββατο κυριακη Δευτέρα θα μπουν πουλιά

....
Στην αναμονή της μπεκατσας βγήκαμε ένα γρήγορο περπατητο απογευματινό 2 άτομα μια από τα ιδια + μυρτα να κάνει η μανα καμια μαρμελάδα.
Επειδη απο τσιχλες είμαστε υπό το μηδέν και η ελπίδα ψυχομαχάει, ανέβασε σε παρακαλώ την συνταγή μαρμελάδας μύρτων, της μάνας σου, στο σχετικό topic .
Να το γυρίσουμε στα μύρτα μπάς και κάνουμε κάποτε και μεις "όριο":)

Status
Not open for further replies.
Back