Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βγήκα μόνος μου λίγο πιο πέρα απ'το χωριό, 5 τουφεκισα, 1 πήρα τα νεύρα μου:mad: πρεπει να κάνω πληρες delete προσκοπευσεις και ξανά νέες εικόνες:(
Γιατρε ολα καλα!Εγω σε αυτες που βγηκα λεγοντας "πεθανες τωρα" ακομα πετανε.sarcastic.
Φιλε αμα μου εξηγησεις τι κανουν οι τσιχλες και οι φασσες στην Ισπανια και Κυπρο μεσα στα ξεροχορτα των ελαιωνων με τετοια ζεστη
και εδω δεν πεταει πουστης θα σε παραδεχτω!

Καλησπερα παιδια! Σημερα ειχα παει για μπεκατσα σε ενα μερος στην ν.α αττικη που πιανει πουλια οταν κανει κρυο, περιτο να πω οτι δεν ειχε τιποτα, (ηταν κ αλλοι 3 με σκυλια που εψαχναν) αλλα αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι δεν υπηρχαν απο τσιχλοκοτσυφα τιποτα!!!
(Δυο ωρες και, περπατημα!)

Γιατρε ολα καλα!Εγω σε αυτες που βγηκα λεγοντας "πεθανες τωρα" ακομα πετανε.sarcastic.
Μπα, η μόνη ευκολη ηταν που πηρα, έδωσε χωρο σε ανοιχτο πεδίο. Οι άλλες εφυγαν σαν διαολοι, φέτος δεν παίζονται με τπτ. Έχουν γινει μεγαλες τσουλαρες

Μπα, η μόνη ευκολη ηταν που πηρα, έδωσε χωρο σε ανοιχτο πεδίο. Οι άλλες εφυγαν σαν διαολοι, φέτος δεν παίζονται με τπτ. Έχουν γινει μεγαλες τσουλαρες
Στο τελευταιο κυνηγι,ερχοτανε μια καμια 30αρια μετρα ανεμελη και βγαινω....κλεινει τα φτερα και ερχεται κατω στουκας!2 μετρα πριν καρφωθει στο χωμα
ανοιγει τα φτερα και πιανει σε ενα σχοινο.Ειχα μεινει παξιμαδι....φαντασου ποσα ντουφεκια εχει μαζεψει η καθε τσιχλα και τι εκπαιδευση πεφτει καθε μερα.

Στο τελευταιο κυνηγι,ερχοτανε μια καμια 30αρια μετρα ανεμελη και βγαινω....κλεινει τα φτερα και ερχεται κατω στουκας!2 μετρα πριν καρφωθει στο χωμα
ανοιγει τα φτερα και πιανει σε ενα σχοινο.Ειχα μεινει παξιμαδι....φαντασου ποσα ντουφεκια εχει μαζεψει η καθε τσιχλα και τι εκπαιδευση πεφτει καθε μερα.
Μου το έκανε και μένα μια, φύγανε 2 φσεκια στο βροντο:D

Χθεσινό...περπατητό στην Ανατολική Αττική...μας ενθουσιάσε...γιατί είδαμε καλούς αριθμούς μέσα στα πυκνά.

Καλησπερα παιδια! Σημερα ειχα παει για μπεκατσα σε ενα μερος στην ν.α αττικη που πιανει πουλια οταν κανει κρυο, περιτο να πω οτι δεν ειχε τιποτα, (ηταν κ αλλοι 3 με σκυλια που εψαχναν) αλλα αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι δεν υπηρχαν απο τσιχλοκοτσυφα τιποτα!!!

think Catch the egg and give it a haircut !

Σήμερα το απογευμα ,ειπα να ανεβω στο βουνο να δω αν περνάει τίποτα. Αφου με δυσκολία κρατούσα τα μάτια μου ανοιχά από την ανία, γύρω στις 17,30 περασε μια τσιχλα και ενας κότσυφας.
Ηταν ανάγκη ρε γαμώτο; μου χάλασαν το στοίχημα.

(Δυο ωρες και, περπατημα!)
τώρα με κόλλησες κι ήθελα να σε πάρω τηλ. που να πάω βόλτα το πρωί
θα την πάω την βόλτα πιο πολύ για την σκυλίτσα :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back