Σε ολα τα περιπτερα και ψιλικατζιδικαTσιχλες υπαρχουν αδελφια!!!!!
Μεγαλο μπασιμο μιλαμε,σε ολες τις γευσεις και χρωματαΣε ολα τα περιπτερα και ψιλικατζιδικα![]()
Δεν τρεχει κ τιποτα Βασιλη..σιγα..Βγήκα μόνος μου λίγο πιο πέρα απ'το χωριό, 5 τουφεκισα, 1 πήρα τα νεύρα μου![]()
Γιατρε ολα καλα!Εγω σε αυτες που βγηκα λεγοντας "πεθανες τωρα" ακομα πετανεΒγήκα μόνος μου λίγο πιο πέρα απ'το χωριό, 5 τουφεκισα, 1 πήρα τα νεύρα μουπρεπει να κάνω πληρες delete προσκοπευσεις και ξανά νέες εικόνες
![]()
Φιλε αμα μου εξηγησεις τι κανουν οι τσιχλες και οι φασσες στην Ισπανια και Κυπρο μεσα στα ξεροχορτα των ελαιωνων με τετοια ζεστηΜάλλον τώρα εξηγούνται όλα.. http://www.kathimerini.gr/997766/ar...n/2018-to-tetarto-pio-zesto-etos-sthn-istoria
Μπα, η μόνη ευκολη ηταν που πηρα, έδωσε χωρο σε ανοιχτο πεδίο. Οι άλλες εφυγαν σαν διαολοι, φέτος δεν παίζονται με τπτ. Έχουν γινει μεγαλες τσουλαρεςΓιατρε ολα καλα!Εγω σε αυτες που βγηκα λεγοντας "πεθανες τωρα" ακομα πετανε![]()
Στο τελευταιο κυνηγι,ερχοτανε μια καμια 30αρια μετρα ανεμελη και βγαινω....κλεινει τα φτερα και ερχεται κατω στουκας!2 μετρα πριν καρφωθει στο χωμαΜπα, η μόνη ευκολη ηταν που πηρα, έδωσε χωρο σε ανοιχτο πεδίο. Οι άλλες εφυγαν σαν διαολοι, φέτος δεν παίζονται με τπτ. Έχουν γινει μεγαλες τσουλαρες
Μου το έκανε και μένα μια, φύγανε 2 φσεκια στο βροντοΣτο τελευταιο κυνηγι,ερχοτανε μια καμια 30αρια μετρα ανεμελη και βγαινω....κλεινει τα φτερα και ερχεται κατω στουκας!2 μετρα πριν καρφωθει στο χωμα
ανοιγει τα φτερα και πιανει σε ενα σχοινο.Ειχα μεινει παξιμαδι....φαντασου ποσα ντουφεκια εχει μαζεψει η καθε τσιχλα και τι εκπαιδευση πεφτει καθε μερα.
Εδώ κάνεις λάθος. Ανοίγεις την τηλεόραση και είναι φουλ "ντοκιμαντέρ" από δαύτους......εδω δεν πεταει πουστης...
Εδώ κάνεις λάθος. Ανοίγεις την τηλεόραση και είναι φουλ "ντοκιμαντέρ" από δαύτους...![]()
+ μυρτα να κάνει η μανα καμια μαρμελάδα.
Μεχρι κ τα σκαγια που περνανε διπλα τους μετρανε..φαντασου ποσα ντουφεκια εχει μαζεψει η καθε τσιχλα και τι εκπαιδευση πεφτει καθε μερα.
Ε ναι. Πεταχτούληδες....Πεταει ειπα,οχι κουνιεται
![]()
Χθεσινό...περπατητό στην Ανατολική Αττική...μας ενθουσιάσε...γιατί είδαμε καλούς αριθμούς μέσα στα πυκνά.
Καλησπερα παιδια! Σημερα ειχα παει για μπεκατσα σε ενα μερος στην ν.α αττικη που πιανει πουλια οταν κανει κρυο, περιτο να πω οτι δεν ειχε τιποτα, (ηταν κ αλλοι 3 με σκυλια που εψαχναν) αλλα αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι δεν υπηρχαν απο τσιχλοκοτσυφα τιποτα!!!
Βρε μύρτα και "ξερό ψωμί"!!!!Tσιχλες υπαρχουν αδελφια!!!!!
τώρα με κόλλησες κι ήθελα να σε πάρω τηλ. που να πάω βόλτα το πρωίΚαλησπερα παιδια! Σημερα ειχα παει για μπεκατσα σε ενα μερος στην ν.α αττικη που πιανει πουλια οταν κανει κρυο, περιτο να πω οτι δεν ειχε τιποτα, (ηταν κ αλλοι 3 με σκυλια που εψαχναν) αλλα αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι δεν υπηρχαν απο τσιχλοκοτσυφα τιποτα!!!
(Δυο ωρες και, περπατημα!)