Υλικά για ιδιογόμωση

Δεν έχω δει ποτέ από κοντά, ούτε έχω μιλήσει με κάποιον που το έχει, με εξαίρεση εδώ στο φόρουμ τον ,elvas. Σε συζήτηση σε ιταλικό φόρουμ ανάμεσα σε γνώστες από ότι κατάλαβα, αν γίνει σωστό καλιμπραρισμα και εφαρμογή, είναι εξίσου αξιόπιστο με το κανονάκι, και μάλιστα πολύ ανώτερο από τα περισσότερα σε πολλούς τομείς.

Μανωλη μονο απο Ιταλία νομίζω απευθείας, G.Bordin. caricare cartuccie a pallini e slug .Να μου λέτε ποια θέλετε και θα τα ανεβάζω, μια φωτογραφία είναι, δεν είναι κόπος. Χωριστά κάθε διαμετρημα, σκάγια, μολυβδινα ,ατσάλινα, ή μονοβολα. dimmys ποια πυρίτιδα ;

Attachments

• 20220222_192617.jpg
    20220222_192617.jpg
    391,3 KB · Προβολές: 77
  • 20220222_192557.jpg
    20220222_192557.jpg
    403,1 KB · Προβολές: 79
Μανωλη μονο απο Ιταλία νομίζω απευθείας, G.Bordin. caricare cartuccie a pallini e slug .Να μου λέτε ποια θέλετε και θα τα ανεβάζω, μια φωτογραφία είναι, δεν είναι κόπος. Χωριστά κάθε διαμετρημα, σκάγια, μολυβδινα ,ατσάλινα, ή μονοβολα. dimmys ποια πυρίτιδα ;

Λευτερη εισαι Θησαυρος φιλε!!!
Μια απορια.....γιατι ολες οι μετρησεις στα 58 και 57,8 ??
Σε δυο σταδια ειναι κλεισμενα τα φυσιγγια ??

Θα τα ανεβάζω με την σειρά που τα ζητάτε για να μην ξεχάσω κάποια, αν συμβεί ξαναγραψτε. Πρώτα για τον Alex. Νικο αυτό που κάνω εγώ είναι τίποτα μπροστά στην δική σου προσφορά σε όλους μας. 58,0 χιλιοστά, για να τις έχουμε σαν < αφετηρία >, αυτός είναι υπέρ του πεντασταδιακου κλεισίματος, και της λεπτομέρειας. Για παράδειγμα υποστηρίζει πως όλοι οι κάλυκες πρέπει να είναι αχρησιμοποιητοι, και της ίδιας μάρκας και ύψους παφυλα που γράφει, και κυρίως ακριβώς ίδιου ύψους.

Attachments

• 20220222_222056.jpg
    20220222_222056.jpg
    289,7 KB · Προβολές: 85
  • 20220222_222035.jpg
    20220222_222035.jpg
    397,1 KB · Προβολές: 85
  • 20220222_222018.jpg
    20220222_222018.jpg
    273,2 KB · Προβολές: 80
  • 20220222_221950.jpg
    20220222_221950.jpg
    364,4 KB · Προβολές: 86
Θα τα ανεβάζω με την σειρά που τα ζητάτε για να μην ξεχάσω κάποια, αν συμβεί ξαναγραψτε. Πρώτα για τον Alex. Νικο αυτό που κάνω εγώ είναι τίποτα μπροστά στην δική σου προσφορά σε όλους μας. 58,0 χιλιοστά, για να τις έχουμε σαν < αφετηρία >, αυτός είναι υπέρ του πεντασταδιακου κλεισίματος, και της λεπτομέρειας. Για παράδειγμα υποστηρίζει πως όλοι οι κάλυκες πρέπει να είναι αχρησιμοποιητοι, και της ίδιας μάρκας και ύψους παφυλα που γράφει, και κυρίως ακριβώς ίδιου ύψους.
Ευχαριστουμε Λευτερη!

Εγω ειπα.....εισαι Θησαυρος.....!!!!
Να εισαι παντα καλα φιλε μου !!! :)

Λευτέρη είσαι Θησαυρός φίλε!!!

Νίκο αυτό που κάνω εγώ είναι τίποτα μπροστά στην δική σου προσφορά σε όλους μας...
Νομίζω οτι αυτήν την παρένθεση πρέπει κάποιος να την κάνει ... τυχαίνει έγω ... γιατί και αυτά πρέπει να τα επισημαίνουμε!

Τα γραφόμενα σας λοιπόν , αν μη τι άλλο είναι παράδειγμα, προς όλους , συμπεριφοράς, κοσμιότητας και ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που πρέπει να διέπει το φόρουμ!

Μόνο αυτο...:)

Παρατηρώ στην tecna, ότι σε όλες τις συνταγές, προτείνει, κάλυκες Τ2, όσο βαριά γόμωση και αν χρησιμοποιεί. Άντε, σε μια δυο περιπτώσεις, βάζει Τ3. Γιατί το κάνει αυτό; Μπορεί να εξηγήσει κάποιος;

Back